من یدونه دنای خریدم ولی یکم سایه میندازه مشکل از کجاست؟ از آنتنه؟
من یدونه دنای خریدم ولی یکم سایه میندازه مشکل از کجاست؟ از آنتنه؟
یعنی واقعا کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ من موندم این تایپیک چه جوری به صفحه 569 رسیده
من دنای 521 دارم گیرندگیش خیلی خوبه با اینکه آنتن توی خونست تصویر یه تیک هم نمیزنه
اون مشکل سایه هم با HDMI وصل کردم حل شد
سلام دنای و ایکس ویژن هردو گیرنده های خوبی دارند.
در مورد دنای اطلاعات دوستان کامل تر است. اما اگر صرفا گیرندگی مد نظر شماست، 521 مدل خوبیست. و تقریبا تمامی دوستان ازش راضی بوده اند.
در مورد ایکس ویژن ها چندان وسواس به خرج ندهید چرا که به غیر از جزئیات ظاهری تفاوت چندانی ندارند. قبلا 232 و 353 گزینه های خوبی بودند. نمی دونم گزینه های جدید تری وارد بازار شده اند یا نه؟
به هر حال گزینه های بازار اکثراً در سطح متوسط (آشغال خوب) هستند.
و شما انتخاب سخت و در عین حال انتخاب آسانی دارید.
من به جای شما بودم همان دنای رو می گرفتتم.
سلام
با تشکر از دو دوست عزیز
پس دنای میخرم ولی 521 بخرم یا مدل جدیدش یعنی 526 ؟
526 مدل جدید هست و از اون اظلاعاتی ندارم. مشخصاتش رو خوندم و بعید می دونم به غیر از مخلفات! تفاوت چندانی داشته باشه.
هر کدوم که ارزون تره رو بخرین!!!![]()
ایکس ویژن سه تا مدل جدید آورده بود که بدنه پلاستیکی داشتن و ظاهرشون نسبت به مدلای قبلی متفاوت بود.
من مدل 242شو خریدم . بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش قشنگه . گیرندگی دستگاهش خوبه . full hd هست . خروجی HDMI داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . مجهز به ماشین زمانه و گارانتی معتبری داره .
انواع فرمت ها رو پخش می کنه اما در پخش ویدئو هایی که صدای 5 کاناله داره مشکل داره.
مدل zenx4 پرو-ویژن هم دستگاه خوبیه
دوستان من تقریبا فیلمبازم و اهل دانلود
پلیر وسترنم دارم
چند مدل گیرنده هم کار کردم
بیخود خودتونو درگیر نکنین....
فعلا پروویژن جواب کارمو داده البته مدلش شرطه
اقایونم لطف کنن مردمو سردر گم نکنن همه گیرنده ها یه پخن
تو این ات اشغالا میشه کمی رو پروویژن حساب باز کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)