دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
افتضاحه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوستان به کمک فکری به من بکنید.
به نظرتون یک hd800 بخرم یا یک he846 ماله shure؟
هر دو تقریبا یک قیمتن.
به نظرتون صدای hd800 میارزه که ادم از پورتابل بودن هدفون shure بگذره ؟
یک سوال مهم دیگه از دوستانی که تجربه دارن. ایا به نظرتون hd800 خیلی بهتره از t1 بیرداینامیکه؟ اخع قیمتش تقریبا دو میلیون بیشتره!
Last edited by byasini; 24-05-2015 at 20:14.
سلام
نظر دوستان رو در مورد akg 99 می خواستم بدونم
تا صد هزار تومن چه هندسفری یا هدفونی خوبه
میگن این مدل چهل هزار تومنی Sony MDR-ZX110 خیلی خوبه اما امکانش نیست از نزدیک تست کنم
سلام
من خودم چند روز پیش PHILIPS SHE3590 گرفتم قیمتشم 40.50 تومنه
در حد قیمتش کیفیتش عالیه خوراکه مویسقی و فیلمه
دوستان شاید بهتر باشه یک توضیحی در مورد امپدانش هدفون بدم که دوستانی که پست های قبلی در مورد سوال کردنش.
امپدانس بالاتر یک هدفون لزوما دلیل بر برتری یک مدل هدفون نیست.
امپدانس عبارتست از مقاومت درورنی مولد صدای یک هدفون. هر هدفون یک مولد صدا داره که به معمولا به صورت داینامیک کار می کنه. مولد های داینامیک یک سری سیم پیچ هستند که با ایجاد میدان مغناطیسی و حرکت یک آهنربا در این میدان صدا تولید می کنه.
این سیم پیچ از مجموعه ای سیم با روکش لاکی تشکیل شده. هر چی سیم نازکتر باشه (مقاموتش به دلیل نازک شدن محل عبور جریان الکتریسیته بیشتر میشه) تعداد سیم قابل پیچیدن بیشتر میشه و به همان میزان مقاومت مجموع (امپدانس) بالاتر میره. هرچی سیم کلفتر باشه تعداد کمتری سیم پیچ رو میشخ پیچوند ولی در عوض مقاومت کمتر میشه.
به طور کلی هر چی تعداد سیم پیج بیشتر باشه میشه میدان مغناطیسی بزرگتری رو ایجاد کرد و به همون میزان صدای خروجی دارای بازه فرکانسی بیشتر و تمیز تریه .
اما این مفهوم لزوما به معنی این نیست که هدفون با امپدانس بالاتر بهتره.
بزارید یک قانون ساده الکتریسیته رو یادآوری کنم. R^2*I=P یعنی قدرت برابر است با توان دو مقاومت ضدربدر جریان. قدرت خروجی به صورت ساده در هدفون یعنی میزان بلندی صدایی که شما می شوید و همینطور این قانون که P=V*I یعنی قدرت برابر است با ولتاژ ضدربدر جریان.
این دو فرمول به صورت ساده (الکترونیکی ها می دونن که امپدانس یک مقاومت برداری است و با مقاومت خطی فرق داره) نشان می دن که در یک قدرت مشخص (شما بخونید در یک بلندی صدای یکسان) یک هدفون با امپدانس پایین نیاز به جریان بالاتر و یک هدفون با امپدانس بالا نیاز به ولتاژ بالاتری داره (با توجه به آخرین فرمول V=R*I )
در بین دوستداران صدا هدفون های امپدانس پایین جریانی و هدفون های امپدانس بالا ولتاژی شناخته میشن.
خوب برگردیم به روزگاران خوش قدیم که امپلی فایر های لامپی در بازار زیاد بودند. لامپ های خلاء (که این روزها دوباره به دلیل نویز پذیری کمتر دوباره برگشتند) دارای ولتاژهای بالایی هستند ولی متاسفانه قدرت درایو جریان کمتری رو دارند یعنی نمی تونن جریان زیادی در خروجی ایجاد کنند.
در اون دوران ساخت هدفون های با امپدانس بالا خیلی باب بود چرا که ایجاد جریان بالا برای هدفون های با امپدانس پایین سخت تر بود.
با ورود نیمه هادی ها جریان برعکس شد. نیمه هادی ها مثل ترانزیستور در کنار یک ترانس م یتوانستند جریان های بالایی رو در خروجی طبقات تقویت کننده ها ایجاد کنند. مثال معروف اش همین اپ امپ هایی هستند که این روزها زیاد استفاده میشن. این اپ امپ ها می تونن جریان های بالایی رو ایجاد کنند که برای یک هدفون با امپدانس پایین لازمه.
خوب یک نتیجه گیری:
آیا هدفون با امپدانس بالا خوبه؟
همونطور که گفتم هدفون با امپدانس بالا برای اینکه بتونه هم اندازه یک هدفون امپدانس پایین صدا ایچاد کنه به ولتاژ بسیار بالاتری نیاز داره که ممکنه در خروجی یک گوشی موبایل ، پلیر یا کامپیوتر یافت نشه ولی یک هدفون امپدانس پایین به راجتی با یک پلیر ساده درایو میشه.
برای مثال یک هدفون 32 اهمی رو در نظر بگیرید برای ایجاد یک صدای بسیار بلنز به راحتی میشه اون رو به موبایل وصل کرد و صدای بسیار بلندی رو گرفت ولی یک Beyerdynamic T1 مدل 600 اهمی رو اگر به همون موبایل وصل کنید صدایی از ته چاه می شنوید. برای اینکه به همون حجم صدا از این هدفون برسید نیاز به یک امپ لامپی دارید که بتونه ولتاژ خروجی بالایی رو ایجاد کنه (مثل همین امپ تولید دوستان در سایت logicaudio.ir )
اما
دقت کنید که T1 با توجه به بزرگی مولد صدای معناطیسیش و تعداد زیاد سیم پیچ هایی که داره می تونه صدایی به مراتب شفاف تر و با کیفیت بهتر و تفکیکی بالاتری رو ایجاد کنه.
پس اگر یک زمان تصمیم گرفتید یک هدفون امپدانس بالا بخرید بر خلاف انتظاری که دارید باید قید صدای بلند رو بزنید و در عوض کیفیت بسیار بهتری رو بدست بیارید.
شرمنده که کمی طولانی شد امیدوارم مفید بوده باشه.
دستبند سلامتی xiaomi با نام mi band در دستان داور بین المللی کشورمان علیرضا فغانی.
برای دیدن عکس ها به اولین انجمن شائومی ایران مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورتی که صاحب تاپیک ناراضی است لطفا پیام من راپاک کند. دیگر پیامی در این رابطه در تاپیک شما فرستاده نخواهد شد
سلام دوستان من یه هدفون برای گیم و موسیقی می خوام که تو هر دو زمینه کیفیت بالایی داشته باشه بود جم هم زیر 1 ملیون امکان تهیه کارت صدا هم برای اهم بالا دارم البته بعد ازخرید.
نظرم رو steel series و razer و logitech بود اما شنیدم صدای سنهایزر و ادیو تکنیکا و بیر دینامیک خیلی بالاتر از اون 3 برند هست.
نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما قیمت ندارم.
اولویت تفکیک صدای بالا در موسیقی بعد گیم
باتشکر
کارت صدات چیه رفیق؟
ایا خروجی 7.1 داری؟
اگر داری شک نکن تیامت 7.1 ریزر با قیمت 650 عالیه و صدای 7 کاتاله داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)