سرمربي سايپا که هنوز داستان اختلافاتش با علي دايي نقل محافل ورزشي است و يک پرونده قضايي ديگر نيز به خاطر اظهاراتش در مورد امير قلعه نويي دارد، در آخرين روز از رقابت هاي ليگ برتر مجدداً حاشيه ساز شد.
اين بار سوژه فيروز کريمي سرمربي باشگاه صباباتري قم است.
غروب يکشنبه خبرنگاراني که در محل کنفرانس مطبوعاتي ورزشگاه انقلاب کرج جمع شده بودند با وجود سابقه اظهارات تند محمد مايلي کهن، تمام تلاش شان را به خرج دادند تا در قبال حرف هاي تازه او چندان شگفت زده نشوند. مايلي کهن که به نظر مي رسيد به شدت از فيروز کريمي دلخور است، از الفاظ رکيکي سخن گفت که اين مربي در طول جريان بازي استفاده کرده است. مايلي کهن مي گويد؛ «وقتي الفاظ رکيکي از فيروز کريمي شنيدم از داور چهارم خواستم با اين رفتار برخورد کند چراکه ورزشگاه محيطي است مقدس و نبايد چنين الفاظي در آن برده شود.» سرمربي سايپا در تشريح اتفاقات بازي سايپا و صباي قم مي گويد؛ «داور مسابقه درست يا غلط بازيکن ما را مستقيم اخراج کرد و فيروز کريمي در کنار زمين از هر لفظي استفاده مي کرد و حتي يکي از بازيکنانم بعد از بازي به من گفت شنيده اين آقا به بازيکن خود مي گويد مگه بهت نگفتم اين غ...ف رو بگير، البته اين لفظ در مقابل ديگر الفاظ اين آقا مودبانه بود. من به داور چهارم گفتم ورزشگاه مکان مقدسي است و اينجا باغ وحش نيست که اين آقا چنين مي گويد. به همين خاطر هم از زمين مسابقه اخراج شدم.» مايلي کهن در ادامه مي گويد؛ «اگر من اين حرف ها را مي زنم براي اين است که فوتبال ما بايد پاک شود، چراکه امروز فوتبال ما بسيار آلوده شده و تا زماني که من باشم اجازه نمي دهم برخي افراد همچون فيروز کريمي با لودگي، مضحکه و دلقک بازي خيلي از افراد را تخريب کنند. به قاطعيت مي گويم اين آقا بازيکنان خود را به زور آمپول به زمين مي فرستد و يکي از عاملان دوپينگ است. البته من در اين زمينه مدارک و مستندات کافي دارم که در صورت نياز ارائه مي دهم.»
سرمربي سايپا در ادامه حتي افشين قطبي و مقداد نجف نژاد مديرعامل سابق استقلال تهران را نيز بي نصيب نمي گذارد؛ «آقاي نجف نژاد بعد از اينکه قطبي به جاي من آمد، مي گويد از قبل گفته مايلي کهن لياقت تيم ملي را ندارد و افشين قطبي را به فدراسيون فوتبال معرفي کرده است. به همين خاطر من از اين به بعد اين آقا را بي مقداد نجف نژاد صدا مي زنم. کارنامه ايشان با شاهکاري که در استقلال داشته اند مشخص است. به ايشان توصيه مي کنم حالا که قطبي را براي تيم ملي معرفي کرده اند، خانم رايس را هم به جاي متکي براي وزارت امور خارجه معرفي کنند.»
اظهارات مايلي کهن در مورد افشين قطبي هم جالب توجه است؛ «اين آقا بعد از رفتن از ايران کل کشور را زير سوال برد و گفت ايران فاقد امنيت و امکانات ابتدايي است و ... ايشان حتي وقتي در ايران بودند همه خبرنگاران را ديوانه و بازيکنان خود را حيوان خطاب کرده بودند. پس پارتي ايشان باراک اوباما بوده که توانسته با تمام اين الفاظ به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شود.»
اظهارات محمد مايلي کهن در مورد فيروز کريمي به سرعت از جانب باشگاه صباباتري با واکنش روبه رو مي شود. سرپرست صباي قم در اين مورد مي گويد؛ «تهمت به باشگاه و سرمربي تيم را حتماً از طريق مراجع قضايي پيگيري مي کنيم. ما براي مايلي کهن احترام قائل هستيم اما صحبت هاي انجام شده را رد مي کنيم و بي ترديد هر تهمتي که به مجموعه باشگاه صبا زده شود را از طريق مراجع قضايي پيگيري مي کنيم.»
کريم ملاحي مديرعامل باشگاه صبا نيز فرداي روزي که مايلي کهن مدعي شده فيروز کريمي بازيکنان خود را به زور آمپول به زمين مي فرستد و يکي از عاملان دوپينگ است، در گفت وگو با يک خبرگزاري مي گويد؛ «نمي دانم چرا مايلي کهن قبل از ديدار با صبا چنين صحبت هايي را انجام نداده بود. ظاهراً ايشان مدعي العموم است و احساس مي کند پاک ترين انسان روي زمين است. به دليل اظهارات مايلي کهن حتماً از او به کميته انضباطي شکايت خواهيم کرد و اين موضوع را از طريق مراجع قانوني پيگيري مي کنيم.»