تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 645 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ DELL Inspiron 5010 دارم. وقتی حدوداً 1 ساعت باهاش بازی میکنم، خیلی داغ میکنه و دستگاه خاموش میشه.
    آیا این قضیه تو این مدل معمول و طبیعی هستش یا لپ تاپ دچار مشکل شده؟
    و اگه ای قضیه عادی هستش، با یه Cool Pad مشکل بر طرف میشه؟

خواهش میکنم در این مورد منو از راهنمایی های ارزشمندتون بهره مند کنین.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه mansour5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس دوستان ویندوزی که خودم دارمو بزارم نصب کنم دیگه؟ درایورهاش تو سایتش هست حتما؟ قبلا یه لپ تاپ دیگرو ویندوزشو عوض کردم ولی هر چی گشتم برنامه ای که اثر انگشت رو میشناخت نبود تو سایتش الان این یکی هم اثر انگشت داره اینم مدلش :
    HP Pavilion DV6

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام
    من یه لپ تاپ DELL Inspiron 5010 دارم. وقتی حدوداً 1 ساعت باهاش بازی میکنم، خیلی داغ میکنه و دستگاه خاموش میشه.
    آیا این قضیه تو این مدل معمول و طبیعی هستش یا لپ تاپ دچار مشکل شده؟
    و اگه ای قضیه عادی هستش، با یه Cool Pad مشکل بر طرف میشه؟

خواهش میکنم در این مورد منو از راهنمایی های ارزشمندتون بهره مند کنین.
    با تشکر.
    شما منظورتون از خاموش شدن چیه؟؟خود به خود خاموش میشه یا شارژ لپتاپتون تموم میشه؟؟اگه ناگهانی خاموش میشه که حتماً مشکل داره ببرین شرکت گارانتی شده چکش بکنن

داره خودمونی میشه Arsham.room's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما منظورتون از خاموش شدن چیه؟؟خود به خود خاموش میشه یا شارژ لپتاپتون تموم میشه؟؟اگه ناگهانی خاموش میشه که حتماً مشکل داره ببرین شرکت گارانتی شده چکش بکنن
    ممنون از وقتی که گذاشتی عزیز.
    شارژ تموم نمیکنه.خود به خود خاموش مبشه.
    پس با این اوصاف مشکل داره؟شما فکر میکنین که مشکل از چی میتونه باشه؟
    و اینکه آیا تنها راه واسه حل این مشکل گارانتیه؟

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مشکلی ندارم ولی یه سوال ساده داشتم دوستان تفاوت بین باتری 6cell با باتری 9cell در لپ تاپ دل چیه؟؟؟؟؟؟
    انواع باتری های لپ تاپ دل چیه آخه قصد خرید دارم میخوام اطلاعات داشته باشم.

داره خودمونی میشه AbKhiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    http://Jarrahi.ir

پيش فرض

با سلام

این لپ تاپ وایو (اف دبلیو 590) از دیشب ظاهرا یو اس بی پورتش مشکل پیدا کرده

از 3تا پورت وسطی که موبایل بهش وصله خوبه

اما موس یکدفعه هی شروع به قطع و وصل شدن کرد

و الان هم دیگه نه موس (به هیچ کدوم از 3پورت وصل نمیشه)

جوی استیک هم همینطور که به هیچ کدوم از 3 پورت وصل نمیشه

ولی الان باز موبایل به پورت یو اس بی وسطی وصله و کار میکنه

--
    مشکل از کجاست؟؟؟؟ لطفا کمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان عزیز
    من یک لپ تاپ دل اینسپایرونN5010 دارم که هشت ماهه خریدمش دوسه ماه اول هیچ ایرادی نداشت بجز اینکه core3 ویندوز ایکس پی نصب نمی شد یه بار که روشنش کردم ویندوز بالا نمی اورد یک سال گارانتی داشت بردم نمایندگی گفت مشکل از هاردشه ووهاردشا عوض کردن به گفته خودشون ومشکلم رفع شد وبعد یک ماه دوباره همون مشکل بالا نیومدن ویندوز شروع شد البته اولاش ویندوز7 هم میخواستم نصب کنم توقسمت استارتینگ ویندوز می موند وادامه نمی دادولی تونستم نصب کنم وویندوز راهم اکتیو میکنم (ولی درایور هاش رانصب نمیکردم)وبعد دو سه روز دیگه که روشنش میکنم ویندوز بالا نمیادویک خط تیره اون گوشه میمونه گفتن باید فرمت بشه فرمتش کردم وپارتیشن بندی دوباره کردم ولی نشدازظریفیت320Gb وفقط32GB استفاده میکنم یعنی بقیش ناپدید شدن نمیدونم چیکارکنم تاحالا سه بارکل اطلاعاتی که بازحمت بدست اورده بودم فرمت شدن نمیدونم هارد رونمیشناسه ازکجا بدونم هارد رومیشناسه خلاصه اونقدر ویندوز عوض کردم که کلماتشم حفظ شدم درضمن یه صفحه آبی میاد ومیگه یک مشکل توهاردیسک هست وویروسی شده ویه صدای تیک تیک ساعت مانندی میده ودرقسمت دیواس منیجرpci simplecommunications controllerکنار یک علامت تعجب مانند هست که چه درایورباید نصب کنم خواهش میکنم کمکم کنید که ازدستش خسته شدم

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

7

من مشکلی ندارم ولی یه سوال ساده داشتم دوستان تفاوت بین باتری 6cell با باتری 9cell در لپ تاپ دل چیه؟؟؟؟؟؟
    انواع باتری های لپ تاپ دل چیه آخه قصد خرید دارم میخوام اطلاعات داشته باشم.

کسی نیست جواب این سوال منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ نیاز دارم!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام میخواستم بایوس لبتاب ایسوس f5gl رو اپدیت کنم رفتم سایتش و مدلشو انتخاب کردم ولی فایل بایوس exe نیست چیکارش کنم؟

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

کسی نیست جواب این سوال منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ نیاز دارم!!!!!!!!!!!
    سلام دوست من
    سل به معنی واحد است اگر روپوش باتری را بردارید خواهید دید در آن 6 و یا 9 عدد باطری قابل شارژ به سایز AA که ما به آن باطری قلمی میگوییم در آن دیده میشود .
    حال دو چیز مطرح است :
    1- تعداد واحد باطری ها ( که هرچه بیشتر باشد ظاهرا" باید زمان بیشتری سیستم شما را روشن نگه دارد)
    2- میزان میلی آمپری که دارد ( که هرچه بیشتر باشد نشان دهنده این است که شما میتواند انرژی بیشتری مصرف کنید)

خوب بنابر این کسانی که احتیاج به روشن نگاه داشتن سیستمشان به مدت طولانی بدون برق و با استفاده از باطری دارند:
    1- از باطری با تعداد سل بیشتر استفاده میکنند.
    2- از باطری با میلی آمپر بالاتر بهره میبرند.
    3- روشنایی لامپ بک لاین LCD را کم میکنند
    4- کمتر از CD , و یا DVD استفاده میکنند
    5- در مواقعی که احتیاج به هارد یا مانیتور نیست تنظیمات پاوری را بصورتی انجام میدهند که سریعا" این دو خاموش شوند.
    6- از نرم افزار های سبک تر و میزان کمتر نرم افزار های مقیم در حافظه استفاده میکنند
    7- و ...

امید وارد که جواب گرفته باشید!

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

باسلام خدمت همه دوستان عزیز
    من یک لپ تاپ دل اینسپایرونN5010 دارم که هشت ماهه خریدمش دوسه ماه اول هیچ ایرادی نداشت بجز اینکه core3 ویندوز ایکس پی نصب نمی شد یه بار که روشنش کردم ویندوز بالا نمی اورد یک سال گارانتی داشت بردم نمایندگی گفت مشکل از هاردشه ووهاردشا عوض کردن به گفته خودشون ومشکلم رفع شد وبعد یک ماه دوباره همون مشکل بالا نیومدن ویندوز شروع شد البته اولاش ویندوز7 هم میخواستم نصب کنم توقسمت استارتینگ ویندوز می موند وادامه نمی دادولی تونستم نصب کنم وویندوز راهم اکتیو میکنم (ولی درایور هاش رانصب نمیکردم)وبعد دو سه روز دیگه که روشنش میکنم ویندوز بالا نمیادویک خط تیره اون گوشه میمونه گفتن باید فرمت بشه فرمتش کردم وپارتیشن بندی دوباره کردم ولی نشدازظریفیت320Gb وفقط32GB استفاده میکنم یعنی بقیش ناپدید شدن نمیدونم چیکارکنم تاحالا سه بارکل اطلاعاتی که بازحمت بدست اورده بودم فرمت شدن نمیدونم هارد رونمیشناسه ازکجا بدونم هارد رومیشناسه خلاصه اونقدر ویندوز عوض کردم که کلماتشم حفظ شدم درضمن یه صفحه آبی میاد ومیگه یک مشکل توهاردیسک هست وویروسی شده ویه صدای تیک تیک ساعت مانندی میده ودرقسمت دیواس منیجرpci simplecommunications controllerکنار یک علامت تعجب مانند هست که چه درایورباید نصب کنم خواهش میکنم کمکم کنید که ازدستش خسته شدم
    دوست خوبم
    ظاهرا" شما به متخصص هارد رجوع نکردید ببرید تا یک نگاه درست به آن بیاندازد. در تمامی آن بارها که شما اطلاعاتتان را از دست داده اید اطلاعات سر جایشان بوده و شما و یا دوستان در گارانتی لطف نمودند اطلاعات شما را پاک کرده اند.
    در مورد ظرفیت هم مشکل خاصی نیست اگر پیش هر یک از متخصصین تعمیر هارددیسک بروید در عرض کمتر از نیم ساعت ظرفیت هارد شما را اصلاح میکنند و اطلاعاتتان نیز سر جایش میماند.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •