تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 1185 اولاول ... 694695195595655665675685695705715725735796196691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خب خدا رو شکر اینجا راه افتاد همه مون از خماری در اومدیم...مطمئنم شمام مثل من معتاد این انجمن هستید و هر روز 10 بار بهش سر زدید حتی با وجود این که خراب بود....

راستی خبر بد:
    دستور ممنوعیت واردات اجناس لوکس از اروپا رسما ابلاغ شد

2. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اینقدر از این توسکان لیدر تعریف کردین یه اسپری لاو کالکشنشو بدون تست خریدم5500 .همچین تحفه ای هم نیست برای این بو من تا70 تومن بیشتر هزینه نمیکنم.بوی لالیک مشکی رو ملایمتر و با بوی چرم قاطی کنید میشه توسکان لیدر.
    الکی شلوغش میکنن تو. این سایتا.ولی انصافا پلو بلو و بولگاری بلو و لاو این چاکلتش که بو شکلات میده خیلی باحالتره.
    اینم بگم که این اسپری رو در شرایط مختلف تست کردم.مثه لالیک برای سیگاریا مناسبه.چون بوی سیگار خرابش نمیکنه چون خودش بوی دود میده!!!
    اون دوستمونم که عطر آنتونیو باندراس بلک سداکشن رو 60 خریدی من 50 تومن خریدم بوش خیلی خوبه.10 تومن گرون خریدی.
    مبارکه جفتتون باشه.شما خوب گرفتی.من رفتم برا خودم بگیرم شده 64 تومن.تسترش رو 50 میگفت.ولی بوش

رو خیلی دوست دارم.پخش بوش هم خوبه.

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------

يه ادكلن ميخوام واسه تابستون.اول ميخواستم one gentleman بگيرم ولي ديدم به درد تابستون نميخوره
    نظرتون در مورد Acqua Di Gio چيه؟؟ماندگاري و بوش چطوره؟
    يه ادكلن ديدم دست يكي از دوستام به اسم اينياكي.بوي خيلي شيريني داشت.ميگفت 200 گرفته ولي اصلا پخش بو نداشت ولي ماندگاريش خوب بود.زياد تو سايتها نديدمش
    جیو خیلی بوش تکراری شده.ولی انصافا ادکلن دوست داشتنی و خاطره انگیزیه برایه من.ولی خب موندگاریش

جالب نیست .

من خودم باشم میرم زیر آیکون میگیرم برای بهار و تابستون.موندگاریش از اون بهتره.قیمتش هم که 30-40 تومن

برایه 125 میلش.که اصلا دله آدم نمیسوزه.

4. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يه ادكلن ميخوام واسه تابستون.اول ميخواستم one gentleman بگيرم ولي ديدم به درد تابستون نميخوره
    نظرتون در مورد Acqua Di Gio چيه؟؟ماندگاري و بوش چطوره؟
    يه ادكلن ديدم دست يكي از دوستام به اسم اينياكي.بوي خيلي شيريني داشت.ميگفت 200 گرفته ولي اصلا پخش بو نداشت ولي ماندگاريش خوب بود.زياد تو سايتها نديدمش
    بسیار ادکلن خوش بو و لطیفی هست. من عاشق بوش هستم ولی به علت موندگاری کمش دستم به خریدش نرفته. چون هزینه بالایی رو هم باید بپردازید. کمی صبر کنید تا جیو اسنزا از راه برسه و فکر کنم اون چیز خیلی جالبی باشه. پرفیوم هم هست
    من که بی صبرانه منتظرشم!

6. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان پیور هاوانا چطور ادکلنی هست به نظرتون 90میارزه؟ البته واسه فصل سرماست میدونم

8. 2 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان پیور هاوانا چطور ادکلنی هست به نظرتون 90میارزه؟ البته واسه فصل سرماست میدونم
    برای 100 میل قیمت عالی هست

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

ام 7 رو بگیر و توش کمی توتون و کاکائو اضافه کن میشه هاوانا
    موندگاری و پخش بو بسیار بالا

10. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

من چند روز پیش یه کاپیتان بلک گرفتم که بوش خیلی شبیه به پیور هاوانا هستش. موندگاری و پخش بو هم واقعا عالی.

12. 3 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان تلخ ترین و خنک ترین ادکلنی (هر دو رو با هم داشته باشه) رو که تا به حال دیدید چی بوده؟

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من از فروشگاه ساغر تو طبقه 5 پاساژقائم میخرم که جنس اصل میده و چون منو میشناسه همیشه قیمت عالی بهم میده.تمامه عطرهاشم دیدم که مهماندارها کیسه کیسه براش میارن و تقریبا تستر هر عطری رو بخوای هم داره.احتمالا چون همسایه هم هستیم بمن همیشه عالی میده.چند روز پیش هم وینتیج وارواتوس 125 میل رو با یکی از دوستانم ازش 60 خریدم.همیشه هم مغازه اش مشتری هست.اینجا خیلی مشتری جمع کرده
    فكر كنم أرمان خان بشناستش.

16. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان تلخ ترین و خنک ترین ادکلنی (هر دو رو با هم داشته باشه) رو که تا به حال دیدید چی بوده؟
    من چند سال پیش جاکومو رو میخواستم بخرم مشکیش هم داشت.انقدر تلخ بود که بوش کردم حالم خراب

شد.نمیدونم دیدید بعضی از سیگاری ها که میان تو یه محیطی لباساشون هم بو میده ؟دقیقا همون بو با شدت

بیشتر بود.ولی قبله عید که رفتم مروی دوباره به پستم خورد این جاکومو مشکی اصلا اون بو رو نمیداد.نیمدونم

حالا داستان چی بود.حالا جالبه اینی که تهران بو کردم نت هاش با اصلیه میخونه.

خنک ترین هم کول واتر و دیزایر بلو دانهیل(البته اسپری هاشون بازم خنک تر هستن)

دوتاش رو با هم ندیدم.

18. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من چند سال پیش جاکومو رو میخواستم بخرم مشکیش هم داشت.انقدر تلخ بود که بوش کردم حالم خراب

شد.نمیدونم دیدید بعضی از سیگاری ها که میان تو یه محیطی لباساشون هم بو میده ؟دقیقا همون بو با شدت

بیشتر بود.ولی قبله عید که رفتم مروی دوباره به پستم خورد این جاکومو مشکی اصلا اون بو رو نمیداد.نیمدونم

حالا داستان چی بود.حالا جالبه اینی که تهران بو کردم نت هاش با اصلیه میخونه.

خنک ترین هم کول واتر و دیزایر بلو دانهیل(البته اسپری هاشون بازم خنک تر هستن)

دوتاش رو با هم ندیدم.
    علی جون ممنون از پاسخت
    ولی منظورم این بود به نظرتون کدوم ادکلن در عین اینکه بسیار تلخ هست خنک نیز هست
    ممنون

20. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •