سلام
این هم یک مخرب جدید و زیرو دی
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد ندارد !
نکته : به نظر فیک انتی میاد !
سلام
این هم یک مخرب جدید و زیرو دی
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد ندارد !
نکته : به نظر فیک انتی میاد !
کسپر با تنظیمات پیشفرض نشناخت
فقط هر چند دیقه این پیامو میده
البته در سیف ران کسپر اجرا کردم
این ویروس به دیتابیس کسپر اضاف شد
بعد از3ساعت از فرستادن ویروس به کسپر در دیتابیش قرار گرفت قابل توجه بعضیا
![]()
Last edited by kases; 14-03-2012 at 03:27.
Norton 360
بعد از اکستراکت سریع شناخت
![]()
سلام علی
MBAM را اپدیت بکن و بعد اسکن کن
من قبل از اجرای نمونه با راست کلیک روی آیکون کاسپرسکی در System Tray گزینه Exit را انتخاب کرده و کاسپرسکی را کاملا غیر فعال کردم
سلام و عرض ادب,
من فکر میکنم با Exit کردن؛ آنتی ویروس کاملا غیر فعال نمیشود، برای تست این موضوع شما کسپر را Exit کنید و بعد یک نرم افزار را که برایش در بخش فایروال دسترسی به شبکه را بلوک کرده بوده اجرا کنید؛؛ میبینید که نرم افزار مربوطه نمیتواند به شبکه متصل شود!!
در صورتیکه شما به اصطلاح کسپر را کاملا غیر فعال کرده بودید!؛ اما همجنان قوانین ساخته شده در بخشهایی مختلف کار میکنند!!
البته این امر برای نرم افزارهایی که برای آنها در بخش فایروال قانونی نساخته اید صدق نمیکند ....(یا هر بخش دیگری)
حالا شاید این نکته را بفرمایید که : خب، ما که برای آن F-AV در هیچ قسمتی از کسپر قانونی نساخته بودیم!! اما باید این نکته را عرض کنم که احتمال اینکه در بخش App-control قوانینی موجود باشد(قوانین کلی) که با Exit کردن کسپر اسکای همچنان فعال بوده و مورد استفاده قرار میگیرند. که عملکرد F-AV را تحت تاثیر قرار میدهد!
با توضیحاتی که دادم میفهمیم که بین غیر فعال کردن بخشهای آنتی ویروس و Exit ؛ تفاوتهایی وجود دارد. بنابراین به من اجازه بدهید که Exit کردن یک آنتی ویروس را به معنای غیرفعال کردن کامل آن در نظر نگیرم. چرا که با این کار هر آنچه که شما در تنظیمات آنتی ویروس دارید، فعال خواهد بود. من حتی میتوانم در بخش +D یک قانون کلی بسازم که حتی با Exit کردن کمودو؛ همچنان با مخربها مبازه کند...شما چه کومودو را Exit کنید چه لایههای دفاعی آن را غیر فعال کنید (تا زمانی که گزینه مربوط به Self-Defense را غیر فعال نکردهاید) در نتیجه تست تاثیری نخواهد داشت.
بله درسته؛در ضمن من همانطور که در پست قبلی هم گفتم این تست را کلا غیر منصفانه میدانم چون شما نباید از یک آنتیویروس غیر فعال انتظار مقابله با یک بدافزار فعال را داشته باشید.یک مقدار غیر منصفانه است و در واقع میتوان گفت آن حالت شبیه سازی شده دور از واقعیت روزمره افراد است. (هر چند که من میتوانم به عنوان یک تست شیرین به آن بنگرم و به آن اعتبار ببخشم) کما اینکه در استفاده روزمره، کاربران هیچ محصولی هیچگاه یک همچین حالت مرگباری را برای آنتی ویروس خود نمیسازند یا نباید بسازند(غیر فعال کردن کامل).
سلام
خوب ظاهرا کاسپرسکی در این مورد با کومودو فرق دارد با Exit کردن کاسپرسکی تمامی تنظیمات مربوط به HIPS و فایروال هم از کار میافتد و برنامهای که در حین فعال بودن کاسپرسکی اجازه دسترسی به وب یا اجازه انجام بعضی کارها را روی سیستم ندارد میتواند به راحتی آنها را انجام دهد.حتی اگر شما یک قانون مجزا برای این دسترسیها برای آن تعریف کردهباشید البته تا آنجا که من خبر دارم اکثر نرمافزارهای امنیتی مانند کاسپرسکی عمل میکنند (البته آنهایی که گزینه Exit دارند ).
موفق باشید
Last edited by vtn54; 13-03-2012 at 23:12.
سلام امیر!
کمودو شناخته!!
نمیدونم چرا میخندم!!! . . .
![]()
متاسفانه اسمارت سیکوریتی نشناخت
ما که میدونیم چرا میخندیکمودو شناخته!!
نمیدونم چرا میخندم!!! . . .
![]()
سلام.
آنتی ویروس نورتون گزینه Exit نداره.اما اگر تمام Process هاش بسته بشن باز هم میتونه ویروسها را شناسایی و پاکسازی کنه.
بعد از مدت کوتاهی خودش Restart میشه و گزارش میده.
بستن Process های نورتون به معنای غیر فعال شدن آنتی ویروس نیست.برای غیرفعال کردن آنتی ویروس فقط باید از طریق تنظیمات اقدام کرد.
آخرین تستی که انجام دادیم بیش از حد Real World بود!
اواست قبل اینکه دانلود بشه شناختش!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)