من پیشنهاد میدم برنامه Easy installer رو نصب کنید.
این برنامه میاد همه برنامه های روی مموری کارت رو اسکن میکنه.بعد برنامه ها رو تیک میزنی و مشخص میکنی بعد همه رو سریع نصب میگنه برات.توی مارکت بازار هم هست.
من پیشنهاد میدم برنامه Easy installer رو نصب کنید.
این برنامه میاد همه برنامه های روی مموری کارت رو اسکن میکنه.بعد برنامه ها رو تیک میزنی و مشخص میکنی بعد همه رو سریع نصب میگنه برات.توی مارکت بازار هم هست.
مرسی حامد جان ...این برنامه رو قبلا معرفی کرده بودی گرفتمش... خوب چیزیه.
فقط به خاطر اینکه مثل قبل نمیشناسه usb رو رو اعصابمه !
ممنونتم داداگز.
ای بابا نصف جون چیه فدای سرم که ترکیده یکی دیگه میخرم من از این شاکی هستم که گوشی رو که 2 ماه هست خریدم خراب از اب در اومده و الا برای این چیزا که سکته نمی کنم دادا
به هر حال طبق گفته شما ممکنه باطری خراب شده باشه و موقع کار کردن با گوشی برای یک لحضه خالی کنه و گوشی خواموش بشه و دو باره شارژش برگرده بعد از باطری کشیدن ؟؟؟؟
من اون پیم اتصال باطری رو چک کردم باطری سر جاش محکم هست مگر کینگه وقتی باطری گرم میشه اون زمان پیمها از باطری جدا بشن که احتمالش کمه .
خوب پس بهترین راه اینه که برم یه باطری بخرم باطریشو تست کنم اما باطریش چه قیمتی هست ؟؟؟![]()
آقا بهترین رام چیه؟؟؟
نمیدونم برو پیش این تعمیراتی ها حتما باتری کارکرده دارن یه دونه بگیر تست کن دیگه الکی پول باتری ندی
توصیه اکید من رام رسمی هست حداقل بلایی سر cpu نمیاره
رام رسمی
رام غیر رسمیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
T.E.A.M | Transparent | 2.3.3 | ThKernel | v3.9 | 17/11/2011
ThGo2 v10 By ThJap | Android 2.3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رام 2.3.4 آرک پورت شده مصرف باتریش بالاست ولی خیلی خداستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر رام رسمی رو نصب کردی و مشکل لگ زدن تو پخش فیلم داشتی
این فایل رو از طریق xrecovery نصب کن این باعث میشه fps گوشی از محدودیت 33fps خارج بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روت یک کلیکی که اومده خیلی عالیه. سه سوت گوشیمو روت کردم![]()
داداش چجوری روت کردی من هرچی میزنم تو برنامه قسمت waiting 4 device میمونه.usb debuging هم فعاله...درایورمم نصبه![]()
اگه روی مرحله Waiting میمونه یعنی درایورت درست حسابی نصب نیست. خلاصه مشکل اینکه سیستمت گوشی و نمیشناسه. تو خود فروم ---------.ir درایور یو اس بی هست اونو نصب کن
راستی بروبچ applanet دوست داشتنی هم دوباره راه افتاده برید حالشو ببرید
کسی رام سیانوژن رو تست زده؟نمیدونم چی شد هنوز نتونستن برای ایکس 10 بیرون بدن این رام رو.
اساتید کسی هست تست کرده باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)