آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
برای من که چیی کم نشده . تازه سرعتمم هم اومده پایین 1 ساعت پیش بیشتر بود
من که دانلود کردم رفت
فکر نمی کنم این یه ساعت رو گدا بازی دربیارن
ولی واقعا اون ساعت 6 تا 7 شون خیلی بی انصافی عمل می کنن
یا کلا بگن رایگان نیست یا اینکه کامل رایگانش کنن
خیلی از اکانت من سر اونا حروم شد و هر کاریش هم می کردم باز 200-300 مگ از اکانتم می پرید
آقا خوش به حالت !! این یک ساعت هم رایگان بود
الانم که سرعت فوق العاده عالی و مابین 150 تا 250 هست![]()
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردم
قابل توجه کسانی که می گن اگه 3 گیگ حجم می داد به جای این طرح 13 روز رایگان بهتر بود
از بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.
دم پارس آنلاین واقعا گرم به من که خیلی حال داد.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اینم از سرعت دانلود شبانه :
![]()
شما سرویستون چیه؟من که سرویس 1 مگ دارم الان با 50 تا دانلود می کنم مرکز مخابراتیمون هم خلوته!
دان استریم خط شما چنده؟
Last edited by mdk20; 03-04-2011 at 00:34.
سرویسم که 1 مگ هست. داون استریم 2048 و آپ استریم هم 512 . شما از کجا دونستی مرکز خلوته ؟
Last edited by saeed774; 03-04-2011 at 01:02.
به نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردماز بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.ببخشیدبه نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
میشه بگید شما ها چه نوع فایل های دانلود می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)