ممنون میشم کمی بیشتر راهنماییم کنید
اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه![]()
ممنون میشم کمی بیشتر راهنماییم کنید
اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه![]()
کدوم قسمتشو؟ گوشی که باید روت باشه...نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین کار بعدش اینه که برنامه root battery calibrator رو دانلود و نصب کنی...فکر کنم تو مارکت بازار هست.
از گوشی استفاده می کنی تا خودش خاموش شه...بعد گوشی رو 100% شارژ می کنی...برنامه رو اجرا می کنی و دکمه رو می زنی...بعد از شارژ می کشی و استفاده می کنی تا خاموش شه..همین
عزیزم اولا رامت چی هست!؟!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما گوشیت رو روت کردی یا نه؟ اگه آره با برنامه های باطری کالبریزیشن میتونی خیلی راحت کالیبره کنی! ولی رام هم تاثیر گذاره! مثلا رام 2.3.3 فارسی رسمی که من خودم قبلا داشتم بعضی وقتا تو باگ میرفت تو عرض 7-8 ساعت باطری خالی میکرد!
بله
2.3.3 است
ببخشید من بی سوادترین فرد تاپیک هستم
برای چی باید گوشی رو روت کنم ؟
روت کردن به زبان کردی یعنی لخت کردن
من الان کلا نفهمیدم که گوشی برای چی زود خالی میکنه و اینکه اگر کارهای شما رو انجام بدم چی میشه که باتری زود خالی نمیشه ؟![]()
گوشی باید روت باشه تا به اون برنامه هه اجازه دسترسی به فایل مربوط به باطری داده بشه.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه اطلاعات قبلی باطری رو پاک می کنه و با شرایط جدید یه اطلاعات دیگه براش درست میشه.
این کارارو انجام بدی بهتر میشه من خودم امتحان کردم.
سلام دوستان
یه برنامه ای هست واسه کم کردن نور صحفه(نور صحفه رو میشه باهاش به حد 0 رسوند) مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟
اگه لطف کنید یه برنامه (الیانس) برای pppoe قرار بدید خیلی خوب میشه چون ای دی اس ال من از حالت پی پی ا ای استفاده می کنه نمیشه بین شبانه روزانه سویچ کرد
اگه کسی از شما از جی پی اس زیاد استفاده می کنه میشه یه نقشه ی افلاین که کار کنه حتما (تا الان 1 گیگ گرفتم) را معرفی کنه
چیز پی ان کامل واسه گالکسی سراغ ندارید (مثلا تمام تنظیماتی که تو ویندوز هست اینم داشته باشه برای اینترنت تو دانشگاه می خوام)
بازیه 9میلی متری را گرفتم و با وای فای دبتاشو گرفتم
اما بعد از 1 گیگ دانلود گفت لیسانسش معتبر نیست!(می تونم دیتای بازی رو نگه دارم؟)اگه apk کرک شدش رو دارید قرار بدید
800 مگ بیشتر گویشیم جا نداره می خوام یه مموری بگیرم(مموری بدرد نصب بازی می خوره یا فقط واسه ریختن فیلم و اهنگ هست؟(سرعت داره؟ )
قیمت یه مموری 16 پر سرعت و خوب الان چنه و چه مارکی بگیرم؟
یه سوال جالب ((گوشی موقع اس ام اس زنگ نمی زنه ! چرا؟ رو سایلنت هم نیست و برای الان ها هم زنگ گذاشتم)!)
رام فعلیم 2.3.3 هست که منتظر بودم 2.4 که اومد عوصش کنم اخه خیلی مصرفش بالاست!
حالا که نمی یاد 2.3.5 بزنم تو مصرف باطری خیلی بهتر میشه؟
اخرش هم من نفهمیدم چه طور جاوا رو گوشی نصب کنم!(تو اون سایت هم جاوا رو اپلاد کردم و بعد گرفتمش اما جواب نداد!)
موفق و پیروز باشید![]()
بچه ها یه سوال!! چرا صدای اسپیکر گالکسی اینقدر کمه؟؟؟ بعد صدا رو با خش پخش میکنه مشکل از چیه؟ کلن این جوریه؟؟؟
چرا هدست گالکسی اینقدر ضعیفه منظورمه صدای با کیفیتی نداره؟ برای هدست هست یا سیستم صوتی زیاد قوی نیست؟
Last edited by SonyEricsson; 12-11-2011 at 22:51.
چند تا سوال
1- برنامه Contact چرا اینجوریه؟ من الان نسخه 2.3.3 دارم مثلا یه نفر چند تا شماره ازش دارم برای هر شماره با نامش یه profile ساخته و بیشتر از یه شماره نمی ذاره ذخیره کنی!
2- برنامه عکاسی خوب چی سراغ دارید؟
3- هدست خوب چی سراغ دارید؟
Last edited by SonyEricsson; 13-11-2011 at 00:16.
در مورد سوال اول، برای من که اینطوری نیست! البته رام من 2.3.5 هست! یه علامت + هست که هر بار فشارش میدی یک خط جدید ایجاد میکنه تا یک شماره جدید وارد کنی!
3:من از یه هدفون سونی استفاده میکنم، من راضی هستم! البته کیفیتش به کیفیت کارت صوتی های رده بالا نمیرسه ولی خوب راضی کننده هست!
سلام خدمت اساتید محترم :
من یه کوشی8gb galaxy s- gt-i9000 دارم ، می هواستم ورژن ببرم بالا اما نمی دونم از کجا شروع کنم ممنون می شم بنده راهنمایی کنید .
Firmware :2.1-update1
baseband : I9000JXJG2
اگه اطلاعات دیگه ای هم لازم دارید بفرمایید تا بگم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)