تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 634 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

این بخاطر اینه که باطری شما کالیبره نشده...می تونید دستی این کار رو انجام بدید...یا چند روز که کار کنید و پر و خالی شه هم من شنیدم خودش درست میشه...برای کالیبره کردن دستی گوشی باید روت باشه حتما

مشکلی نیست در کل
    ممنون میشم کمی بیشتر راهنماییم کنید
    اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه
    کدوم قسمتشو؟ گوشی که باید روت باشه...

راحت ترین کار بعدش اینه که برنامه root battery calibrator رو دانلود و نصب کنی...فکر کنم تو مارکت بازار هست.

از گوشی استفاده می کنی تا خودش خاموش شه...بعد گوشی رو 100% شارژ می کنی...برنامه رو اجرا می کنی و دکمه رو می زنی...بعد از شارژ می کشی و استفاده می کنی تا خاموش شه..همین

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزم اولا رامت چی هست!؟!
    دوما گوشیت رو روت کردی یا نه؟ اگه آره با برنامه های باطری کالبریزیشن میتونی خیلی راحت کالیبره کنی! ولی رام هم تاثیر گذاره! مثلا رام 2.3.3 فارسی رسمی که من خودم قبلا داشتم بعضی وقتا تو باگ میرفت تو عرض 7-8 ساعت باطری خالی میکرد!

5. این کاربر از borland dariush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

بله
    2.3.3 است
    ببخشید من بی سوادترین فرد تاپیک هستم
    برای چی باید گوشی رو روت کنم ؟
    روت کردن به زبان کردی یعنی لخت کردن
    من الان کلا نفهمیدم که گوشی برای چی زود خالی میکنه و اینکه اگر کارهای شما رو انجام بدم چی میشه که باتری زود خالی نمیشه ؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بله
    2.3.3 است
    ببخشید من بی سوادترین فرد تاپیک هستم
    برای چی باید گوشی رو روت کنم ؟
    روت کردن به زبان کردی یعنی لخت کردن
    من الان کلا نفهمیدم که گوشی برای چی زود خالی میکنه و اینکه اگر کارهای شما رو انجام بدم چی میشه که باتری زود خالی نمیشه ؟
    گوشی باید روت باشه تا به اون برنامه هه اجازه دسترسی به فایل مربوط به باطری داده بشه.

این برنامه اطلاعات قبلی باطری رو پاک می کنه و با شرایط جدید یه اطلاعات دیگه براش درست میشه.

این کارارو انجام بدی بهتر میشه من خودم امتحان کردم.

8. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

پيش فرض

سلام دوستان

یه برنامه ای هست واسه کم کردن نور صحفه(نور صحفه رو میشه باهاش به حد 0 رسوند) مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟

اگه لطف کنید یه برنامه (الیانس) برای pppoe قرار بدید خیلی خوب میشه چون ای دی اس ال من از حالت پی پی ا ای استفاده می کنه نمیشه بین شبانه روزانه سویچ کرد

اگه کسی از شما از جی پی اس زیاد استفاده می کنه میشه یه نقشه ی افلاین که کار کنه حتما (تا الان 1 گیگ گرفتم) را معرفی کنه

چیز پی ان کامل واسه گالکسی سراغ ندارید (مثلا تمام تنظیماتی که تو ویندوز هست اینم داشته باشه برای اینترنت تو دانشگاه می خوام)

بازیه 9میلی متری را گرفتم و با وای فای دبتاشو گرفتم
    اما بعد از 1 گیگ دانلود گفت لیسانسش معتبر نیست!(می تونم دیتای بازی رو نگه دارم؟)اگه apk کرک شدش رو دارید قرار بدید

800 مگ بیشتر گویشیم جا نداره می خوام یه مموری بگیرم(مموری بدرد نصب بازی می خوره یا فقط واسه ریختن فیلم و اهنگ هست؟(سرعت داره؟ )
    قیمت یه مموری 16 پر سرعت و خوب الان چنه و چه مارکی بگیرم؟

یه سوال جالب ((گوشی موقع اس ام اس زنگ نمی زنه ! چرا؟ رو سایلنت هم نیست و برای الان ها هم زنگ گذاشتم)!)

رام فعلیم 2.3.3 هست که منتظر بودم 2.4 که اومد عوصش کنم اخه خیلی مصرفش بالاست!

حالا که نمی یاد 2.3.5 بزنم تو مصرف باطری خیلی بهتر میشه؟

اخرش هم من نفهمیدم چه طور جاوا رو گوشی نصب کنم!(تو اون سایت هم جاوا رو اپلاد کردم و بعد گرفتمش اما جواب نداد!)

موفق و پیروز باشید

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

بچه ها یه سوال!! چرا صدای اسپیکر گالکسی اینقدر کمه؟؟؟ بعد صدا رو با خش پخش میکنه مشکل از چیه؟ کلن این جوریه؟؟؟

چرا هدست گالکسی اینقدر ضعیفه منظورمه صدای با کیفیتی نداره؟ برای هدست هست یا سیستم صوتی زیاد قوی نیست؟
    Last edited by SonyEricsson; 12-11-2011 at 22:51.

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

چند تا سوال

1- برنامه Contact چرا اینجوریه؟ من الان نسخه 2.3.3 دارم مثلا یه نفر چند تا شماره ازش دارم برای هر شماره با نامش یه profile ساخته و بیشتر از یه شماره نمی ذاره ذخیره کنی!

2- برنامه عکاسی خوب چی سراغ دارید؟

3- هدست خوب چی سراغ دارید؟
    Last edited by SonyEricsson; 13-11-2011 at 00:16.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

چند تا سوال

1- برنامه Contact چرا اینجوریه؟ من الان نسخه 2.3.3 دارم مثلا یه نفر چند تا شماره ازش دارم برای هر شماره با نامش یه profile ساخته و بیشتر از یه شماره نمی ذاره ذخیره کنی!

3- هدست خوب چی سراغ دارید؟
    در مورد سوال اول، برای من که اینطوری نیست! البته رام من 2.3.5 هست! یه علامت + هست که هر بار فشارش میدی یک خط جدید ایجاد میکنه تا یک شماره جدید وارد کنی!

3:من از یه هدفون سونی استفاده میکنم، من راضی هستم! البته کیفیتش به کیفیت کارت صوتی های رده بالا نمیرسه ولی خوب راضی کننده هست!

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم :
    من یه کوشی8gb galaxy s- gt-i9000 دارم ، می هواستم ورژن ببرم بالا اما نمی دونم از کجا شروع کنم ممنون می شم بنده راهنمایی کنید .

Firmware :2.1-update1

baseband : I9000JXJG2

اگه اطلاعات دیگه ای هم لازم دارید بفرمایید تا بگم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •