تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 773 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب Alucard عزیز
    چطوری میشه مشکل باگ محتوای 50 هرتز را در پلاسماهایی مثل VT30 حل کرد. فکر کنم تو مدلهای 2010 هم این مشکل بود.
    آیا میشه با تنظیمات خود تلویزیون یا تیونر خارجی حل بشه؟ مثلا سیستم تیونر خارجی را از PAL به NTSC تغییر بدیم حل میشه؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام.خدا وکیلی از تحقیق کردن در اینترنت خسته شدم.چون اکثرا سلیقه ای و بدون اطلاعات کامل جواب داده میشه البته اگه بشه.یه شخصی هم در این تاپیک هست هر کسی میپرسه چی خوبه فقط میگه پاناسونیک vt20 انگار به جز این tv دیگه tv وجود نداره و همه شرکت های tv به خصوص led و lcd ها باید تخته بشن.(محض اطلاع ناظرین این تاپیک)
    ناظرین محترم اگه به این سوال حقیر جواب بدین ممنون میشم
    بين انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سري led سايز 55 کدام را انتخاب کنم؟
    آيا ريويو از اين 2 مدل در سايت شما هست؟
    آيا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فداي کيفيت تصوير بالاي شارپ کنم ؟؟
    آيا سري جديد تلويزيون هاي smart tv را ميتوان شاخص مهمي در خريد تلويزيون دانست؟

در ضمن در فروشگاه وقتی مدلهای led و lcd سامسونگ در سایز 55 کنار هم بود کیفیت تصاویر هیچ تفاوتی نمیدیدم.ولی در تصاویر اکشن و سریع تمام مدل های سامسونگ چه led و چه lcd و حتی در سایز 46 هم شطرنجی میشد علت چیست؟؟؟
    از بین مدل های سامسونگ در سایز 55 کدام گزینه را برتر میدانید؟؟؟
    در کدام فروشگاه میتوانم تمام مدلهای tvاز هر برندی را در کنار هم ببینم؟؟؟
    دوست عزیز جوابتونو یکبار تو این تاپیک دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد شطرنجی شدن سامسونگ من تجربه مشابه تجربه شما نداشتم ولی ممکنه TV ها درست Setup نشده باشن.
    فکر نمیکنم تو ایران بتونید فروشگاهی گیر بیارین که همه TV ـهارو در کنار هم داشته باشه و البته اگر هم باشه باید روی نحوه اتصال و سورس نمایش و طریقه Setup شدن پنلها دقت کنید چون معمولا یک سری موارد رعایت نمیشه.
    علاوه بر اون فاکتورهایی مثل کنتراست رو نمیشه در مکانهای پر نور به درستی سنجید.
    راجع به VT20 این پنل تو سال 2010 از سایت و مجله و ارگانی نبوده که به عناوین مختلف جایزه دریافت نکرده باشه پس برجسته بودن این پنل یک Fact هست و سلیقه نیست چون منابع متعدد معتبر پشت سرش وجود داره بنابراین طبیعی هست که اگر کسی دنبال کیفیت تصویر هست و تعصب خاصی هم روی برند نداشته باشه باید این TV رو قائدتا یکی از کاندیدهای خریدش قرار بده البته این به این معنی نیست که این پنل کامل هست و هیچ مشکلی نداره.
    در آخر تو این تاپیک اگر کسی این پنل یا هر پنل دیگه ای رو به شما پیشنهاد میده صرفا به عنوان یک پیشنهاد هست و هیچ اجبار و زوری در قبول کردن این مسئله وجود نداره پول شما همچنان در جیب خودتون هست و میتونید هر چی خودتون دوست دارین تهیه کنید.
    Last edited by *Alucard*; 15-07-2011 at 15:46.

3. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

جناب Alucard عزیز
    چطوری میشه مشکل باگ محتوای 50 هرتز را در پلاسماهایی مثل VT30 حل کرد. فکر کنم تو مدلهای 2010 هم این مشکل بود.
    آیا میشه با تنظیمات خود تلویزیون یا تیونر خارجی حل بشه؟ مثلا سیستم تیونر خارجی را از PAL به NTSC تغییر بدیم حل میشه؟
    سلام دوست عزیز
    با تنظیمات Intelligent Frame Creation تا حدودی این مشکل بر طرف میشه از طرفی برخی دستگاهها رو میشه روی خروجی پال 60 هرتز تنظیم کرد که تا جایی که امکانش هست از دریافت سیگنالهای 50 هرتز اجتناب بشه و یک راه حل هم همونطور که خودتون فرمودید تنظیم سیستم خروجی از PAL به NTSC میتونه باشه که البته نوع تیونری که استفاده میکنید مهم هست چون اغلب تیونرها در این زمینه دارای خطا هستن.

We kept an eye out for any other types of motion artefacts, specifically with regard to 50hz (European) sources. Some dynamic false contouring (posterisation) was visible with certain colour/brightness combinations, and these areas had the tendency to pick up red and green edges at times. The [Intelligent Frame Creation] system set to “Mid” (its lowest setting) reduced, but did not eliminate the phenomenon. Using the “High” setting (which causes any input signals to be converted to 60hz) greatly reduced the contouring and eliminated nearly all of the coloured edges. Of course, the IFC systems add motion interpolation and its associated glitches (like you’d see on a 100hz/200hz LCD TV), and the “Max” setting causes some mild motion judder on fast camera pans due to the frame rate conversion from 50 to 60hz. Without knowing precisely how Panasonic Plasmas are driven – something probably outside of both A) the public domain and B) our understanding as non-engineers – we can only assume that the slight increase in motion artefacts is related to the higher panel refresh rate (50hz video is output by the panel at 100hz, whereas 60hz signals – and 50hz signals converted to 60hz by the IFC “Max” setting – are output at 60hz). We feel this is more visible on the 50″ VT30 than on the smaller sizes we previously reviewed. Whether this is because they use different screen driving mechanisms, or a direct result of the larger size, is unknown. In any case, we didn’t feel the issue is worth getting overly stressed about, and mention it only for
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *Alucard*; 15-07-2011 at 15:43.

5. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 salam

سلام بچه ها خوبید
    می خواستم بدونم این مدل C6900 یا همین C6960 که تهران اسمش اینه
    تو بانه چه قیمتی هست
    لبته 40 اینچش
    ممنون می شوم زود بهم خبر بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    تا یکی دو روز دیگه می خوایم بریم بانه ، چند مدل تا حداکثر 700 تومن 37 (یا 40) اینچ معرفی میکنین
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

1

سلام بچه ها خوبید
    می خواستم بدونم این مدل C6900 یا همین C6960 که تهران اسمش اینه
    تو بانه چه قیمتی هست
    لبته 40 اینچش
    ممنون می شوم زود بهم خبر بدید
    مدل C6960 در تهران 1574000
    مدل C6900 در بانه از 1400000 تا 1450000

کلا قیمت این مدل در تهران و بانه تفاوت زیادی ندارد

نوصیه میکنم نیم نگاهی هم به مدل D6920 که تازه معرفی شده داشته باشید....

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مشاوره خرید ال ای دی با وای فای تا 1700

سلام دوستان
    خواستم يه ال اي دي مناسب تا محدوده 1700 بهم معرفي کنيد
    والا خودم c7770 سامسونگ(البته --- نداره و نوشته واي فاي انتخابي!!) و 55000 ال جي(که واي فاي داره اما نسبت کنتراست و موشن فلو کمتري داره) رو ديدم
    خب برام مهمه که واي فاي داشته باشه تا بتونم با کامپيوترم share کنم..جداي از پورت لني که همه تقريبا دارن
    خب پيشنهاد شما چه مدلي؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان
    خواستم يه ال اي دي مناسب تا محدوده 1700 بهم معرفي کنيد
    والا خودم c7770 سامسونگ(البته --- نداره و نوشته واي فاي انتخابي!!) و 55000 ال جي(که واي فاي داره اما نسبت کنتراست و موشن فلو کمتري داره) رو ديدم
    خب برام مهمه که واي فاي داشته باشه تا بتونم با کامپيوترم share کنم..جداي از پورت لني که همه تقريبا دارن
    خب پيشنهاد شما چه مدلي؟
    پیشنهاد من این هست که C7 رو بگیر و براش دانگل وای فای بخر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    تا یکی دو روز دیگه می خوایم بریم بانه ، چند مدل تا حداکثر 700 تومن 37 (یا 40) اینچ معرفی میکنین
    خیلی ممنون
    دوستان یه کمکی هم به من کنین
    واقعا نمی دونم چی بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض sony یاsharp

سلام به همگی
    می خوام یه led خوب گیرم.بین برندsonyوsharpموندم.از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا باذکر دلیل راهنمایی کنید
    لطفا مدلشو هم پیشنهاد کنید.قیمتش هم مهم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •