تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 804 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579619669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من nokia ovi map 3 رو نصب کردم نقشه ها و voice رو هم ریختم.ولی وقتی وارد برنامه میشم بعد از چند ثانیه که نقشه رو نشون میده.از برنامه خارج میشه. برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی درست نشد.
    باید چیکار کنم؟

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

دوستان من گوشیم رو وقتی میخوام آپدیت کنم با اینترنت وایر لس تو *#0000# check for update رو میزنم میره به سرورش وصل میشه اما این پیغام رو میده

No Updates Available
    چی کار کنم؟؟؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان من گوشیم رو وقتی میخوام آپدیت کنم با اینترنت وایر لس تو *#0000# check for update رو میزنم میره به سرورش وصل میشه اما این پیغام رو میده

No Updates Available
    چی کار کنم؟؟؟
    سلام دوست عزیز
    تاریخ گوشیتو چک کن.باید دقیقا به میلادی باشه.
    اگه جواب نگرفتی دلیلش اینه که برا پروداکت کد شما هنوز آپدیت جدید نیومده و فقط از طریق کامپیوتر میشه.

4. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ایمان یعنی فقط برنامه رو اجرا میکنی؟ کاره خاصه دیگه ای نمیکنی؟
    من این گارمین رو هنور نصب نکردم
    آره دیگه فقط یه چهار - پنج دقیقه صبر چاشنی کارم میکنم
    بعد عکس یک ماشین میاد که جای شما رو روی نقشه مشخص میکنه و توضیحات دیگه.
    من طبق این دوتا راهنما که تو همین فروم بود پیش رفتم و راحت نصب شد.
    اينم نقشه ايران كه تهران و كرج و اصفهان و همدان و سمنان و شيراز رو به صورت کامل داره...اعم از بانک، پارک ، موزه ،پمپ بنزين ،رستورانها و هتل ها و....كه بعد از انتخاب كوتاهترين مسير رو به شما ميده... و همچنین نقشه پایه جزیره کیش ،قم ،بم ، تبریز، اردبیل و گرگان رو داره...!

آموزش:

برنامه Garmin رو دانلود کنید:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیجن رو هم دانلود کنید

گوشی رو درحالت Data Transfer به PC وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید، آدرس رم رو بهش بدید و Install رو بزنید و منتظر شوید تا نصب تمام شود سپس گوشی رو جدا کرده به قسمت App.manager بروید (تو 5800 نمیدونم همین باشه یا نه، دوستانی که نصب کردند راهنمایی کنند) و برنامه رو که کامل نصب نشده...نصب کنید.

توضیحات خودم: بعد از اتمام نصب و جدا کردن کابل فایل اصلی برنامه گارمین تو مسیر اصلی مموری کارت کپی شده و توی گوشی نصب شده ولی محض اطمینان یکبار دیگه از طریق فایل منیجر وارد مموری کارت شده و فایل garmin.sis رو اجرا و مجددا نصب کنید.

حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و از اون خارج شید...برای ساختن فولدر های مربوطه

نقشه رو هم از ضمیمه دانلود کنید

اين فايل رو كه extract كرديد يه فولدر به اسم garmin به شما ميده محتويات اون رو به طور كامل داخل رم گوشي بريزيد...
    یعنی Overwrite بشه روی فولدر Garmin که در مسیر مموری کارت قرار داشت

حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
    خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl

بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
    سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.

حالا گوشی رو ریست کنید...

الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
    اینم یکی دیگه:

دانلود فایل اصلی نرم افزار

HTML کد:
    کد:
    فایل کیجن

HTML کد:
    کد:
    نقشه ایران

HTML کد:
    کد:
    فایل اصلی نرم افزار را اجرا نمائید دقت شود قبل از آن باید موبایل به کامپیوتر متصل باشد تا فایل نرم افزار به گوشی شما منتقل و نصب شود.

جهت وارد نمودن اطلاعات کیجن
    نرم افزار را اجرا برروی کلید تنظیمات(آچار) کلیک نمائید سپس وارد setting انگاه about شوید.
    اطلاعات خواسته شده را کامل نموده سپس مراحل زیر را به دقت انجام دهید.

حالا در کامپیوتر از مسیر all programs \accessories\notpad را انتخاب کرده و unlock code device داده شده در پنجره بالا را داخل آن کپی کنید و سپس این فایل را با نام SW.UNL ذخیره کنید بعد map unlock code بدست آمده را نیز به همین روش با notpad داخل فایلی به نام GMAPSUPP.UNL ذخیره کنید.
    دقت کنید که پسوند این دو فایل از txt اولیه به unl تبدیل شود.
    حال این دو فایل را روی مموری کارت گوشی داخل شاخه garmin کپی می کنیم:

عدد map نقشه 773 می باشد.
    اینم بگم که وقتی نقشه ها رو میریزم دکمه های برنامه به هم میخوره و قاطی میشه ولی مشکلی نداره.
    وقتی هم در هنگام استفاده از برنامه وارد جزییات بشیم حداکثر و میانگین سرعت و زمان سپری شده رو نشون میده و اگه گوشی رو افقی کنیم سرعت همون لحظه رو نشون میده.
    لیست بیشتر اماکن هم داره و میشه از مسیریابش هم استفاده کرد.مثلا میری تو فسمت بیمارستانها و یک بیمارستان رو انتخاب میکنی و با توجه به محلی که قارا داری بهت میگه از کدوم طرف بری تا به بیمارستان برسی.

تاپیک اولی:
    کد:
    تایک دومی:
    کد:
    فایلها رو از تاپیکش دانلود کنید چون اونی که من تو نقل قول گذاشتم از تو هاردم کپی/پیست کردم و لینکهاش قدیمیه و ممکنه کار نکنه.
    Last edited by iman_s; 04-05-2010 at 00:26.

6. 4 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دمت گرم ایمان

راستی ایمان وقتی ار تو خوده گوشی میری تو قسمته Navigation و میخواد اطلاعات GPS رو بگیره برای تو هم از این ارور اینکه تو فضای بسته ضعیف عمل میکنه و ... رو میده؟

من nokia ovi map 3 رو نصب کردم نقشه ها و voice رو هم ریختم.ولی وقتی وارد برنامه میشم بعد از چند ثانیه که نقشه رو نشون میده.از برنامه خارج میشه. برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم ولی درست نشد.
    باید چیکار کنم؟
    برادر گوشیت اگه -- شده هست اول -- ها رو غیر فعال کن بعد دوباره تست کن ببین باز همچین میشه؟

8. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید. یعنی چی که گوشیم -- شده است؟
    Last edited by arash.fatahi; 04-05-2010 at 14:52.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام .
    -- یعنی هـک. (به دلیل مسائل امنیتی وقتی که از این قبیل کلمات توی سایت تایپ میشه ,نمایش داده نمیشه)
    هـک کردن گوشی یه ویژگیه که شما میتونین هر برنامه ای رو که مربوط به گوشیتون هست به راحتی روی گوشیتون بنصبید.

11. 2 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ایول!@×!
    بالاخره موفق شدم بچه ها
    امروز یه 15 دقیقه اینا زودتر اسمارت کام رو اجرا کردم تو خیابون بودم دیدم داره کار میکنه بالاخره!×!
    دمه همگی کتری آب جوش!

خود مپ نوکیا هم باهاش اجرا کردم اونم کار میکرد

حالا گارمین رو هم باید سره فرصت نصب کنم ببینم اون چیا داره! اگر اسمه مغازه ها و داروخانه و این چیزا رو داشته باشه خیلی خوبه

-------------------------------------------------------

1. بچه ها این nokia ovi suite هم 100 مگ دانلودیدم ولی حالا به چه کاری میاد؟ ارزشه نصب داره؟

2. راستی کدوم برنامه ی GPS قابلیت حرف زدن و خوندن خیابونا رو داشت؟

3. کسی Google Earth رو هم نصبیده؟ با اینکه اینترنتی کارم کینه ولی خیلی جالبه مسنکه؟ فایل های دانلود شدش ررو مثله برنامه های دیگه نمیشه پیچوند ریخت رو گوشی از همونا استفاده کنه؟

4. الان به روزترین نقشه ی تهران تو برنامه های GPS برای کدوم برنامه هست؟

چه قد سوال شد

سلام .
    -- یعنی هـک. (به دلیل مسائل امنیتی وقتی که از این قبیل کلمات توی سایت تایپ میشه ,نمایش داده نمیشه)
    هـک کردن گوشی یه ویژگیه که شما میتونین هر برنامه ای رو که مربوط به گوشیتون هست به راحتی روی گوشیتون بنصبید.

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pooria22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Italy . Genova

پيش فرض

دوستان من 5800 دارم
    ایران هم زندگی نمیکنم ولی گوشی رو از ایران خریدم
    من با nokia maps نقشه های ایتالیا رو روش ریختم(الان ایتالیا هستم) بعد دفه ی اول که باز کردم اومد روی خونمون بعد از اون دیگه هیچ جا کار نمیکنه همش همون جا رو نشون میده
    در ضمن اون پایین سیگنال هم نمیاد
    توی فضای باز هم جواب نمیده
    لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    مرسی از توضیحتون.
    نه من گوشیم رو -- نکردم.ولی ovi map که نصب کردم ساین شده هست. همین ورژن رو روی n97(-- نشده) ریختم کاملا جواب داد. ولی روی 5800 که نصب کردم.بعد از اجرای برنامه سریع از برنامه خارج میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •