كدوم شهرين شما؟
تهران منطقه ازادی فرداسدی 6608![]()
سلام دوستان
اطلاع دارین در منطقه زعفرانیه برای داشتن adsl or wireless چه باید کرد؟من هیچ شرکتی را پیدا نکردم
راه حل دیگه ای هم هست...
2275 چهار شماره اول - مرکز : دستغیب -
دوستان لايزري، الآن اوضاع سرويس دهي اين شركت چطوره؟
سلام
من درخواست adsl داده بودم . همه کاراش رو هم کردم . در مرحله انتظار رانژه بود که از مخابرات تماس گرفتن گفتن خط شما pcm هست روش adsl نمیدیم .
من باید چیکار کنم ؟
شنیدم خطهای جدید کلا این مشکل رو دارن . درسته ؟
یعنی راهی جز وایرلس نمیمونه ؟
دوستان من از شرکت های مختلفی اکانت گرفتم که براتون توضیح میدنم .
شرکت داتک اولین شرکتی بود که باهاش قرارداد بستم که واقعاً دزدن !! به چند دلیل : اول اینکه نامحدود بودن اکانت عملاً یک ترفند ناجوانمردانه واسه جذب یوزر است . به دوستان پیشنهاد میکنم هیچ وقت سراغ سرویس نامحدود نرن ( گول نخورید ) چون شرکت های adsl با توجه به سخت افزارهاشون روی هر لاین میتونن یک تعداد یوزر مشخص داشته باشن . شرکت ها با ایجاد محدودیت حجمی در واقع تعداد یوزر رو محدود میکنن . حالا هر شرکتی که تعداد یوزرهاش رو روی هر لاین کمتر نگه داره ، به همون میزان کیفیت خدماتش بالاتر میره ( و طبیعیه که به همون میزان قیمتش هم میره بالا) . شرکت داتک واسش فرقی نمیکنه که روی هر لاینش چقدر یزر داره و همین باعث میشه اکانت 256 اون فقط 2k دانلود بده که نصف دیالآپ هست . شما اکانت داتک میخرید با اسم نامحدود ولی عملاً نمیتونید 2 گیگ دانلود در ماه داشته باشید . اگه بیشتر دانلود کردید بیاید من اسمم رو عوض میکنم
دومین شرکتی که الان دارم ازش استفاده میکنم فن آوا هست . چند نکته درباره این شرکت باید بگم .
پشتیبانی افتضاح ( همیشه میخوان بگن که مشکل از طرف یوزره و دوست دارن که افرادشونو بفرستن تا مشکلتونو برطرف کنن البته با دریافت 35 تا 50 هزار تومن)
سرویسش هم واقعاً آشغال هستمن الان از 512kb دارم استفاده میکنم با محدودیت 5 گیگ .
سیاست این شرکت واقعاً جالبه واسم --> اواخر و اوایل ماه که موقع تصفیه حساب هست ، سرویسشون واقعاً عالی و بدون قطعی و کاهش سرعت هست . به اواسط ماه که میرسیم یه سه چهار روزی کاهش شدید سرعت و قطعی کامل دارین و پشتیبانی هم کهاول فکر میکردم که این موضوع اتفاقی هست ولی چند ماهه که همین روند رو داشت تا که توی این ماه سرویس من 7 روز قطع بود
حالا هم میخوام شرکت رو عوض کنم
شرکت ندارایانه یکی از بهترین سرویس ها رو داره ولی مناطق کمی رو ساپورت میکنه
شرکت شاتل و صبا توی منطقه ما ( مرکز ولیعصر7760) پورت خالی ندارن . فکر کنم تنها انتخابم پارس آنلاین باشه
به به بچه محل
من برای ولنجک و پیش شماره 2240 از مرکز جعفری گرفتم
داتک برای این مرکز خیلی خوبه چون همه پورتهاشو گرفتن و اصلا سرویس نمیدن
شما تقریبا نزدیک به ما هستی توی این مرکز سرویسهای خوبی هست ببین میتونی یه خط از جعفری بگیری ؟؟ اینو به خاطر این میگم که فقط سه تا چهارتا خیابون بیشتر با این مرکز فاصله ندارین !
اگه نشد اونوقت برو سراغ وایرلس !! چون وایرلس دردسرش زیاده هر وقت هم که اوضاع جوی بهم بریزه با افت سرعت مواجه میشی ولی DSl سرعتش بیشتره پایداریش بهتره خیلی مزایایش نسبت به وایرلس بیشتره
البته وقتی وایرلس 128 میدن اسمش وایرلس نیست اگه ایرانسل با سرعتهای نجومی ( دومگ - سه مگ اومد ) اونوقت میتونی بگی وایرلس انتخاب خوبیه وگرنه در حال حاضر شک نکن ، دی اس ال بهترینه
بهترین راه حل همون دی اس اله که باید خط خونتون جواب بده ( pcm نباشه و ....)
سئوالی داشتی بپرس
Last edited by KING_DESIGNER; 19-12-2009 at 18:15.
دوست عزیز
اشتباه تایپی بود PCM درسته که طبق تعریف akhond عزیز
عبارت است از یک جعبه تقسیم که وارد هر خونه ای شده adsl از اون یکی در بیرون رفته
در مناطق مخابراتی که نمیتونن تلفن به ملت بدهند یه خط تلفن رو توی محل یا مجتمع میگیرن و به چندتا خط ضعیف شده تقسیم میکنن
ای نوع خطوط به پی سی ام مشهور هستند
adsl که هیچی حتی امکان برقراری فکس هم مقدوری نیست
برای شناساییش باید رد سیم خونه رو بگیری بری تا نزدیک ورودی اگه از توی این جعبه ها بیرون اومده باشه کار تمومه و دی اس ال نداری
اگه هم با دایال آپ اینترنت داشته باشی و کانکت بشی سرعتت کمتر از 32کیلو هست که نصف 56 میشه !!
اینم از راههای شناسایی
سئوال دیگه ؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)