سلام
طرف خونه ما برق خیلی کم و زیاد میشه..واسه همین مودم هی قاط میزنه و مجبورم دیسکانکت بشم!
میخواسم بدونم راهی هست که برق مودم از یه منبع دیگه تامین بشه که برقش کم و زیاد نشه؟
سلام
طرف خونه ما برق خیلی کم و زیاد میشه..واسه همین مودم هی قاط میزنه و مجبورم دیسکانکت بشم!
میخواسم بدونم راهی هست که برق مودم از یه منبع دیگه تامین بشه که برقش کم و زیاد نشه؟
دوست عزيز نميشه كه از برق ديگه اي استفاده كني مثلا برق چند خونه اونورتراما فكر كنم اگر از نوسان گير برق استفاده كني مشكلت حل بشه.
![]()
از همسایه هاتون سوال کن ببین اونا هم این مشکل رو دارن؟
چون برق ما این مشکل رو داشت زنگ زدم اداره برق اومدن روی کنتور و فیوزهایی که قبل از اومدن برق داخل کنتور هستن کار کردن مشکل حل شد
اگر هم برای بقیه این مشکل وجود داره بهتره از یه محافظ برق استفاده کنی البته محافظ هم اگر نوسان زیاد باشه خودش قطع میشه که دوباره باید صبر کنی تا وصل بشه
سلام دوستان
من بالاخره تونستم این وایرلس رو یه کاریش کنم ولی بازم مشکل دارم
اولا دیگه Limitted Access نمینوسه
دوما به این عکس نگاه کنید
مگه نباید اونی که با فلش نشون میدم پر و به رنگ سبز باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علت اون چیه؟
Last edited by fmps; 22-12-2009 at 14:49.
ASUS-
WL-604g
با ترانس مشكل تا حدي حل ميشه ولي اگه نوسان شديد باشه اونم جوابگو نيست
ما يه ترانس 8 كيلو وات فاراتل داريم. يه مدت نوسان برق ما هم خيلي شديد بود ولي اين ترانس خيلي كم جوابگو بود و قدري بهتر كرده بود.
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه استفاده از UPS هستش كه هميشه به شما يه جريان برق يكنواخت رو ميده.
از شانس شما چون مودم برق كمي مصرف ميكنه، UPS مورد استفاده هم ارزون تر ميشه.
در این رنج قیمت این بهترینه؟
نظرتون در مورد dlink و tplink چیه؟
دوستان من یه مودم می خوام با یک پورت لن چی پیشنهاد میدین؟؟؟![]()
خوش به حالت. من بهت TP-Link TD-8811 پيشنهاد مي كنم يك پورت LAN و يك پورت USB داره + Router قيمتش عاليه 30 الي 35 تومن.
اول پائینی رو بزن ، بعد بالائی رو شاید اینجوری VPC رو اتومات بشناسه
--------------------------------------------
مطمئنی Firewall ویندوز یا یه چیز دیگه پورت ها رو نبسته؟ تو عکس زیر روی Detail و Properties کلیک کن و عکسشو بذار ببینم بهت IP داده؟
--------------------------------------------
روتور یه پخش کننده اطلاعاته که وظیفه ارسال دیتا بین سیستم های داخل یه شبکه رو بر عهده داره. در اصل این مودم های DSL با خودشون یه روتر هم دارن . مودم اینترنت رو میگیره و به روتر میده و روتر هم اون رو بین سیستم هائی که بهش وصل شدن تقسیم میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)