دمتون گرم،تقریبآ نصفش تموم شد.![]()
دمتون گرم،تقریبآ نصفش تموم شد.![]()
به sailor2007:
ممنون خیلی بدردم خورد. خیلی خیلی لطف کردید.![]()
ارتفاعات
ارتفاعات این شهر به طور کلی شامل چهار ارتفاع مهم می باشدکه عبارت اند از سفید کوه؛قنبره؛پنج انگشت وکوه اعلا
مشخصات عمده جمعیتی
شهرستان ابر کوه دارای 40617نفر جمعیت 61روستا ودو شهر به نامهایی ابر کوه ومهردشت می باشد .عمده نقاطروستایی پیرامون نقطه شهری ومهردشت ومنطقه فراغه مستقر بوده وبخشی از نقاط روستایی نیز پیرامون شهر ابرکوه قرار داردMountains
Generally, the altitudes of this city consist of four important mountains , including Sefid Kouh, Ghanbareh, Panj Angosht, Ala Kouh.
The main population features
Having a population of 40617 , Abar Kouh county has 51 villages and two cities called Abar Kouh and Mehrdasht. The most rural areas are located around the urban point ,Mehrdasht and Faragheh region and a part of rural areas are located around Abar Kouh city.
دوستان میدان ازدی چی میشه . کلا میدانی که ماشینا دورش دور میزنن چی گن ؟
میدون میشه Square و آزادی میشه Liberty یا Freedom
میدان آزادی میشه Liberty Square![]()
مشخصات عمده اقتصادی
اقتصاد شهرستان بر پایه کشاورزی .معدن خدمات مسقر است .باشکل گیری شهرک صنعتی نقش صنعت در شهرستان افزایش میابد .Main economic features
The economy of this city is based on agriculture, mines, and services. As soon as the Industrial Town is established, the industry will also play a significant role in the economy of Abar Kouh
پ.ن: چقدر جای محمد جان (seymour) تو انجمن خالیه ...
Last edited by Kurosh; 05-07-2010 at 00:55.
دوستان ترجمه این جمله را میشه لطفا محبت بفرمائید؟
توسعه اقتصادی باید هماهنگ با توسعه اجتماعی باشد
با سپاس
من هرچی معادل بلد بودم نوشتم دیگه:Economical improvement should be
in company with
in cooperation with
along with
accompanied by
Coordinated by
social improvement.
با سپاس از دوست خوبمsmartie_7
راستش من در درک معنی consider مشکل دارم. با اینکه در خیلی جاها استفاده میشه ولی خوب معنی آن را متوجه نمیشم. ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
با سپاس
وضعیت زلزله خیزی
سه گسل مهم بافاصله نسبتا زیاد از کنار منطقه عبور می نماید که به نامهای گسل دهشیر؛ندوشن وگسل
زاگرس . از نظر پهنه بندی خطرزلزله این شهر به ناحیه کم خطر تا متوسط قرار دارد.Earthquake Seismicity Status
Three important faults pass the region with a rather long distance , including Dehshir fault, Nadoushan fault and Zaagros fault. According to earthquake risk zoning, this city is among low risk to medium risk regions.واقعا همینطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)