منم اینطور زدم :
ادبیات : 40
دینی : 42
عربی : 20
زبان : 0 !
ریاضی : 22
فیزیک : 8
شیمی : 0 !
نظرتون در مورد من چیه ؟!
منم اینطور زدم :
ادبیات : 40
دینی : 42
عربی : 20
زبان : 0 !
ریاضی : 22
فیزیک : 8
شیمی : 0 !
نظرتون در مورد من چیه ؟!
چه خبره اینجا!!!
من کنکور دادم و دانشجو هستم
والا دانشگاه که خبری نیست هر چی هست تو همین دبیرستان و کنکور ایناست
برای همتون آرزوی پیروزی می کنم
محسن خان شما کدوم دانشگاه تحصیل میکنید ؟
شما هم میانگین وزنیت 17 درصده به نظر بین 35000 تا 45000 شی
اگر دوستان ناراحت میشن درصدارو نگن که منم مجبور نشم جواب بدم
[آخ گفتی...هنوز 4 ماه نگذشته از تعطیلی پیش دانشگاهی دلم واسه همه چیزش تنگ شده...سر کلاس خندیدن و معلما رو ضایع کردن و اس ام اس بازی سر زنگ دینی و تکست نوشتن سر زنگ دیف...دیوونه بازیای تو راه برگشتن...و چیزای دیگه که نمیشه گفتچه خبره اینجا!!!
من کنکور دادم و دانشجو هستم
والا دانشگاه که خبری نیست هر چی هست تو همین دبیرستان و کنکور ایناست
برای همتون آرزوی پیروزی می کنم
هی خدا...![]()
بله تایید میشه شدیدا!!
خدا رو شکر ما یه سال داریم هنوز!!
کاش مدرسه تموم نمیشد اصلا!
اگر انتخاب اولتون و حوزه انتخابیتون تهرانه ، حرف اول فامیل+جنسیت+شماره شناسنامه(اگر براتون مساله است،پیغام خصوصی بزنید)
اگر حوزه ، شهرهای غیر از تهران هست ، نام حوزه(جایی که انتخاب اوله یه جایی که زدین به عنوان حوزه امتحانی) + جنسیت+حرف اول فامیل
===================
===================
من کل مطالب سایت آزاد رو خوندم.متاسفانه مشخص نکرده که دانشگاه انتخاب اول رو باید دنبالش بگردین یا حوزه ای که به صورت دلخواه برای امتحان دادن انتخاب کردین.اونایی که هر دو مورد را یکی زدند،مساله ای ندارند.
از من که 112 نمره بهتری ( هر سوال ریاضی 84 نمره است و فیزیک 64 و شیمی 42 و ......) من دیگه افتضاح بودم . رتبه 30000 منطقه 2 بیارم خیلی خوبه . شما منطقه چندی ؟
یکی از کاربران به نام آقا/خانم دارک لرد به من پیغام خصوصی زد و گفت پست هات توهین آمیزه!
بنابراین من یه جور دیگه اینجا حرف می زنم که به کسی توهین نشه! انشالللللللله+3=5+بینهایت-2 ضربدر 4 ....
خب...
عرض کنم خدمت شما آقای محترم که احتراما لطفا بفرمایید که اعلی حضرت چه سالی در کنکور شرکت فرموده اند و اینکه آیا هیج و همه چیز چگونه و منظور از آن چه می باشد! بهع عبارت دیگر اگر بی احترامی نمی ااشد بسی لطفا بفرمایید این همه چیز و هیج چیز که ای یکی در آن جا تشریف می دارند! و آن یکی در آنجا قدوم مبارک پارک فرموده اند چه تشربف می دارند؟
احترما مجددا و اینکه با آرزوی خوشی و سلامتی و خوشبختی و تکرار مککر حکمت مطلقه ی فبها لامراد و نعم المطلوب و ...
من فکر میکنم تو منطقه حداقل زیر 300 میباشد (یعنی در بدترین شرایط) و کشوریم حتما زیر 800 میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)