موافقم،اگه یه لیست کلی از بهترین کتاب ها که دوستان استفاده کردند و واقعا به نتیجه رسیدند رو تو پست اول بذارند بهترین کار ممکن رو کردند
راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا![]()
موافقم،اگه یه لیست کلی از بهترین کتاب ها که دوستان استفاده کردند و واقعا به نتیجه رسیدند رو تو پست اول بذارند بهترین کار ممکن رو کردند
راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا![]()
گاج سبز و همگامان رو بگیر. باهم کار کن به نظرم...راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا
من فکر میکنم بهتر باشه اول یه نقد و بررسی روی هر درسی انجام بدیم بعدش با توجه به اون کتابهای خوب رو انتخاب کنیم توی هر درسی ۲ ۳ تا کتاب معرفی کنیم مثلا توی درس دیفرانسیل که آخه ۴ تا فرمول و یه مشتق و هوپیتال و حد و انتگرال داره شما اگه سر هم بخوای آموزش بعدی همش توی ۲۰ صفحه جا میگیره بقیش تست و مخلفات هست دیگه لازم نیست بریم کتاب آموزشی بگیریم. کتابی میگیریم که هم این مفهومات و نکات و فرمول هارو آورده باشه هم تستهای به روز.
اين تاپيك يكي از بهترين تاپيك هاي كل فروم هست به نظر من . منتها كسايي كه تخصص كافي در مورد كتاب ا رو دارن به نظر من كمتر فعاليت ميكنند در تاپيك .
تخصص من براي مشاوره خريد كتاب در اين موارد هست :
دروس دوم و سوم رياضي و تجربي
دروس پيش دانشگاهي تجربي
دروس عمومي - دروس مشترك رياضي تجربي
هركي هم تا حالا كتاب خواسته براش معرفي كردم الان هم كسي كمكي بخواد حتما در خدمتشم
جزوه درس ذخیره و بازیابی کاردانی کامپیوتر اگه دارید لطفا بزارید
ولی فکر نکنم بشه فقط یه لیست از کتاب ها آماده کرد
چون هر کسی سلیقه متفاوتی داره و شاید یه نفر که از یه کتاب خوشش میاد و موقعی که می خونه نتیجه میگیره یه نفر دیگه با خوندن او نتیجه نگیره
به نظر من بهترین از این پس هر کی میخواد در هر درسی کتابی بگیره سطح خودش رو هم در اون درس بگه اونوقت بهتر میشه راهنمایی کرد
حالا سوال خودم
من واسه فیزیک 2 نشر الگو دارم واسه فیزیک 3 خیلی سبز دارم واسه پیش 1 و2 رمزینه(کتاب کلاس)
حالا به نظرتون الان برم گاج سفید رو بگیرم یا بعد از تموم کردن اینا؟(اگه الان بگیرم هم پایه رو بگیرم هم پیش رو یا فقط یکی رو؟)
سطح من تو فیزیک بد نیست تو آزمون های کانون 80-60 میزنم
فیزیکای احمد جوکار یه کتابای کامل و هم اموزشی هم تستای زیادی داره.
من خودم بدم ازش میاد.خیلی ریز طبقه بندی کرده
محمود زاده + بنفش بهتره.
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
به نظر من دیگه الان وقت کتاب خریدن نیست.
بشینین بخونین
احمدجوكار مگه نويسنده فيزيك گاج نيست ؟ گاج كه آموزش نداره براي فيزيك . اصلا نحوه كار جوكار و محمودزاده قابل مقايسه نيست
جوکار .اموزشم داده.سبز گاج
همون سفید گاج هم.اموزشیه
آره راس ميگي حواسم نبود نويسنده كتابهاي محوري هم جوكاره .
گاج فقط كتاب سفيد ميكروطبقه بندي خوبه براي فيزيك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)