من pes editor رو نصب کردم
چجوری باید باهاش کار کنم
آخه همه چی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من pes editor رو نصب کردم
چجوری باید باهاش کار کنم
آخه همه چی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما فایلی که داری ویرایش می کنی BIN هست دیگه بعد ویرایش میشه همون BIN فایلی که داری ازش صحبت میکنی و قراره توی کیت سرور بریزی اسمشم اینه Unnamed_5.bin و unnamed_6.bin عکس که به png تبدیل نمیشه png میره داخل bin فایل قرار میگیره
[/quote]
میشه مراحلشو یکبار توضیح بدی که چجوری اینکارو کنم؟
تازه پرچم همه تیم ها نیست تا لیگ فرانسه هست؟
کسی نمیدونه شماره لباس master leage creted new team واسه کیت سرور چنده؟
سيو بازيتو لود كن مياديييييييييي
چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم
بابا يكي جواب ما رو بده لطفا"
من چجوري ميتونم يك كفش جديد اضافه كنم
مثلا كفش adipure
سلام من بازي رو بدون هبچ آپشن فايلي نصب كردم از دوستان ميخوام هر آپشن فايلي كه لازمه تامشكلات بازي رفع بشه و به روز بشه لينكشو بزارن! ممنون ميشم.
ممنون از راهنماییت من این فایلها رو پاک کردم.اما اسکوردبرد عوض نشد .اسکرین اول بازی هم عوض نشد (البته این مهم نیست) . در ضمن من اصلا فایلهای 3-11 و 12 رو نداشتم.
کسی نیست بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
چه جالب قبلا خود من به این موضوع به صورتی دیگه اشاره کردم
خوبه همه دارن به نتیچجهای که قبلا من بهش رسیدم میرسن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
برو از سایت مایکروسافت آخرین ورژن Windows Installer رو نصب کن احتمالا درست میشه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)