کجای دنیا ISP سرعت آپلودِ بیشتر از دانلود میده آخه؟ آپلود میخوام چیکار؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کجای دنیا ISP سرعت آپلودِ بیشتر از دانلود میده آخه؟ آپلود میخوام چیکار؟؟؟
سایت SpeedTest سرعت دقیق شما رو نشون نمیده. شما به تنظیمات مودم برو ببین اونجا چقدر ست کردن
بعد هم تو بروشوری که بهتون داده شده هست که بعد از فعال شدن اکانتتون به قسمت کاربران در سایت ماکس نت برید و اونجا پسوردتون رو تغییر بدید. اگه شما همون اول رفته بودی متوجه میشدی
Last edited by IVAN; 05-01-2011 at 17:52.
به به چه شود
حالا اون 9 گیگو چند روزه تموم کردی ؟
چرا این تست این طوری شده من که تست سرعت میگیرم میزنه 35 ولی با 116 دانلود میکنم.
چرا؟
بله دوستان واقعا ممنون که جواب دادین دستتون درد نکنه من این جا سوال میپرسم عوض اینکه جوابی بدن مشغول شدن به گپ و گفتمان
مرسی خیلی ممنون
آدامی پشمان الیسیز
سلام
همونطور که خودتون میدونید سرویسهای هماراسیستم دو نوع هستند.
محدود حجمی و نامحدود.
سرویس های نامحدود، نیازی به توضیح ندارن. سرعت اسمی و سرعت اصلی هیچ فرقی ندارن.
ولی بهتره که سر سرویس های محدود حجمی بحث بیشتری کنیم
دوست عزیز، سرویس های محدود حجمی همارا سیستم، محدودیت سرعت ندارن. به این معنا که شما نیازی نیست سرعتتون رو انتخاب کنید.
سرعت دانلود و وب برای تمام سرویس های هماراسیستم، 1 مگابیت برثانیه هست. (همون 1 مگ معروف) که سرعت دانلودش در روزها، حدود 115، و سرعت دانلودش در شب ها حدود 65 کیلوبایت در ثانیه هست.
دوست عزیز، به نظر من بهترین کار اینه که سرویس محدود حجمی بگیرن و هر اندازه ای هم که حجم اضافی میخوان میتونن بگیرن. (چون من سالهاست این کار رو میکنم و شاید ظاهرا از اینترنت محدود استتفاده کنم، ولی عملا سرویسم نامحدود با سرعت بالا هست.
فکر کنم به جوابی که میخواستید رسیدید.
البته این پستم به هیچ وجه تبلیغاتی نیست.
همه همراهان این تاپیک میدونن که حتی زمانی سر یک ISP دعوا میشد، من بیطرفانه حرف زدم.
امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم.
موفق باشید![]()
اقا من نمی تونم از رپید شیر دان کنم واقعی هست این تلیغ همارا یا نه؟
![]()
![]()
دوست عزیز شما که قرار نیست از رپید شیر دانلود کنید
این سیستم، یه چیزایی تو مایه های سیستم رپید باز هست.
شما باید به آدرس download.hamara.ir برید و لینک های درخواستی رو در اونجا وارد کنید.
بعد از تایید شدن لینک های شما () شما میتونید دانلود مستقیم بگیرید.
(این قسمتش دیگه زیاده روی)
موفق باشید![]()
شما چطوری نمیتونید دانلود کنید؟!
یعتی مستقیم میرید از لینک صفحه رپید شر دانلود کنید؟
در این صفحه:
باید لینک دانلود رپیدشر رو بدین بدین تا بعد از مدتی مستقیم بشه بعد دانلود کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه استفادش رو که تو صفحه مربوطه گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یعنی سرویسی که نوشته مثلا 128 ، یعنی چی؟سلام
همونطور که خودتون میدونید سرویسهای هماراسیستم دو نوع هستند.
محدود حجمی و نامحدود.
سرویس های نامحدود، نیازی به توضیح ندارن. سرعت اسمی و سرعت اصلی هیچ فرقی ندارن.
ولی بهتره که سر سرویس های محدود حجمی بحث بیشتری کنیم
دوست عزیز، سرویس های محدود حجمی همارا سیستم، محدودیت سرعت ندارن. به این معنا که شما نیازی نیست سرعتتون رو انتخاب کنید.
سرعت دانلود و وب برای تمام سرویس های هماراسیستم، 1 مگابیت برثانیه هست. (همون 1 مگ معروف) که سرعت دانلودش در روزها، حدود 115، و سرعت دانلودش در شب ها حدود 65 کیلوبایت در ثانیه هست.
دوست عزیز، به نظر من بهترین کار اینه که سرویس محدود حجمی بگیرن و هر اندازه ای هم که حجم اضافی میخوان میتونن بگیرن. (چون من سالهاست این کار رو میکنم و شاید ظاهرا از اینترنت محدود استتفاده کنم، ولی عملا سرویسم نامحدود با سرعت بالا هست.
فکر کنم به جوابی که میخواستید رسیدید.
البته این پستم به هیچ وجه تبلیغاتی نیست.
همه همراهان این تاپیک میدونن که حتی زمانی سر یک ISP دعوا میشد، من بیطرفانه حرف زدم.
امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم.
موفق باشید
یعنی سرعت دانلودش 128 کیلو بایت در ثانیه هستش؟
آیا واقعا 128 کیلوئه یا نه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)