تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 1126 اولاول ... 694695195595655665675685695705715725735796196691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بچه ها تربیت بدنی 1 نویسنده ش کیه و کلا چند صفحه ست ؟ کتاب ندارم ... چیکار کنم ؟
    حتما واسه دانلود هست

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

100 % واسه دانلود نیست ... دوستم چی دوست ؟ جیب تو ... خاک بر سرشون ... بهش sms دادم غروب فلان جا ساعت 7 بیار واسم ... میگه باشه ... بعد فرداییش جواب نمیده ... یکی میگه من اضافه دارم بعد فرداییش میگه دادم به پسر عموم ... چرا نگرفتم اصلا کتابش رو ؟ نکنه بفیتم تربیت بدنی رو ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چند واحده ؟ تو کارنامه پایان ترم من نوشته 4 واحد. ولی تو برنامه 9 ترمه من دیدم نوشته بود 3. واسه رشته IT و نرم افزار میگم.

----------------------------------

دیروز استاد 1 نمره دیگه به تشریحی ریاضی استفاده کرده شدم 8.55 بنظرتون اعتراض بدم نمره دیگه میده ؟ با توجه به اینکه تو برگه تشریحی شر محض نوشتم ولی بازم دمش گرم 3 داده از 7 یا خدا 1 نمره دیگه بده قبول شیم انشالله

4. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چند واحده ؟ تو کارنامه پایان ترم من نوشته 4 واحد. ولی تو برنامه 9 ترمه من دیدم نوشته بود 3. واسه رشته IT و نرم افزار میگم.

دیروز استاد 1 نمره دیگه به تشریحی ریاضی استفاده کرده شدم 8.55 بنظرتون اعتراض بدم نمره دیگه میده ؟ با توجه به اینکه تو برگه تشریحی شر محض نوشتم ولی بازم دمش گرم 3 داده از 7 یا خدا 1 نمره دیگه بده قبول شیم انشالله
    فکرش رو بکن ... اگه یکم خوب مینوشتی 20 رو زده بودی
    راستی ... 1 نمره دیگه استفاده کرده ؟!!! ... کجایی ؟ حالت خوبه ؟ اضافه کرده

6. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

2

بچه ها تربیت بدنی 1 نویسنده ش کیه و کلا چند صفحه ست ؟ کتاب ندارم ... چیکار کنم ؟
    حتما واسه دانلود هست
    کلا 150 صفحه هست !!! برای 1 واحد همش رو هم باید بخونی هیچ حذفی هم نداره ! خودشون رو مسخره کردن آخه تربیت بدنی به رشته من چه ارتباطی داره ؟ ! فقط بلدن دانشجوها رو اذیت کنن واحد عملیش رو هم اونقدر سخت میگیرن انگار قراره بریم المپیک !

پ.ن : از ابلیس جان هم برای کمک هاش واقعا تشکر میکنم دمت گرم

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مال ما 3 واحده فکر کنم برای همه رشته ها یکسان باشه
    دم استادت گرم میمیرم برا اینجور استادا

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

راستش دقیق خبر ندارم که سیستم باز میشه یا نه . . . چون تاحالا خودم احتیاج پیدا نکردم . . . یه چیزی رو هم بگم که کار پیام نور مشخص نیست . . . نیمشه گفت چون سری قبل مثلا سایت رو بعد از امتحانا باز کردن این ترم هم همینکارو میکنن . . . باید دعا کنید که این ترم این کارو کنن . . .
    حالا یه سوال : اگه استاد میخواست به همه میان ترم 6 بده چرا تو بازه زمانی که میان ترم وارد میکردن به همه 6 نداده ؟
    حالا این دوستت کی هست که اینقدر سنگشو به سینه میزنی ( مذکر یا مونث ) ؟
    چی بگم والا.طفلکی استاد خوبی بود ولی از یه طرف میخواست حق هرکسی همونی باشه که بهش میده و از یه طرف میدونست که توی دانشگاه دولتی حجم درس مقاومت مارو نه توی2واحد بلکه توی 6 واحد و سه کد درس پاس میکنن و میخواست کسی نیفته ازین درس کزایی(واقعا دلم میخواد واسه ارشد هنرهای زیبا تهران قبول شم و رودرو از دکتر گلابچی بپرسم واقعا که چی بااین کتابهایی که مینویسی؟!)
    البته که مونثه وگرنه پسرا که خودشون میتونن از حقشون دفاع کنن.چطور مگه؟(خوردی؟)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه سوپرایز خوب و مفید واسه بچه های پیام نوری دارم امیدوارم همتون تو امتحانات موفق بشین :

اونایی که غصه ی نمونه سوالات درسهای پیام نور رو دارن + خلاصه دروس + راهنما و حل المسائل + خلاصه کتب درسی و منابع درسی / برنامه امتحانات / برنامه 9 ترمه . . .
    بهشون توصیه میکنم حتما به این سایت یه سری بزنن که واسه ما پیام نوری ها محشره . . . . ( 3 تا دانلود رایگان در نظر گرفته میتونید استفاده کنید و اگر خوشتون اومد و به دردتون خورد باید پول واریز کنین ) به نظرم خیلی ارزش داره . . . فکر کنم 2000 تومان واریز میکنی و 12 سری میتونی دانلود کنی . . . .

فقط مراحل کارشو میگم لطفا طبق این پیش برین تا مشکلی پیش نیاد : فقط سعی نکنید که سایت رو دور بزنید و با چند تا یوزر اصلا عضو نشین که سایت اشتراک شما رو میبنده و خودتون رو بیچاره میکنید . . .

1) وارد سایت کتابخانه دیجیتالی دانشگاه پیام نور بشید به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2) در سایت ثبت نام کنید ( دقت کنید که فقط با یه نام کاربری عضو بشین )
    3) بعد از عضویت و فعال سازی عضویت شما نیاز به برنامه یPNUEB Viewer دارید برای اجرای نمونه سوالات دانلود شده : آخرین نسخه ی این نرم افزار رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید ( یه نکته : موقع نصب این نرم افزار حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید )
    4) پس از ورود به سایت از لیست مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید .
    5) در آخر هم از سربرگ های بالای سایت میتونید به نمونه سوالات و امکانات دیگر دسترسی پیدا کنید . . .

بعد از اینکه فایل مورد نظر رو دانلود کردید بعد از باز کردن فایل باید به نت وصل باشید تا در عرض چند ثانیه نمونه سوال واستون فعال بشه . . .
    امیدوارم به کارتون بیاد دوستای گلم . . . اگه کمی کاستی بود تو نوشته هام خودتون به بزرگواری خودتون ببخشید . . . روز خوش

12. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه سوپرایز خوب و مفید واسه بچه های پیام نوری دارم امیدوارم همتون تو امتحانات موفق بشین :

اونایی که غصه ی نمونه سوالات درسهای پیام نور رو دارن + خلاصه دروس + راهنما و حل المسائل + خلاصه کتب درسی و منابع درسی / برنامه امتحانات / برنامه 9 ترمه . . .
    بهشون توصیه میکنم حتما به این سایت یه سری بزنن که واسه ما پیام نوری ها محشره . . . . ( 3 تا دانلود رایگان در نظر گرفته میتونید استفاده کنید و اگر خوشتون اومد و به دردتون خورد باید پول واریز کنین ) به نظرم خیلی ارزش داره . . . فکر کنم 2000 تومان واریز میکنی و 12 سری میتونی دانلود کنی . . . .

فقط مراحل کارشو میگم لطفا طبق این پیش برین تا مشکلی پیش نیاد : فقط سعی نکنید که سایت رو دور بزنید و با چند تا یوزر اصلا عضو نشین که سایت اشتراک شما رو میبنده و خودتون رو بیچاره میکنید . . .

1) وارد سایت کتابخانه دیجیتالی دانشگاه پیام نور بشید به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2) در سایت ثبت نام کنید ( دقت کنید که فقط با یه نام کاربری عضو بشین )
    3) بعد از عضویت و فعال سازی عضویت شما نیاز به برنامه یPNUEB Viewer دارید برای اجرای نمونه سوالات دانلود شده : آخرین نسخه ی این نرم افزار رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید ( یه نکته : موقع نصب این نرم افزار حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید )
    4) پس از ورود به سایت از لیست مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید .
    5) در آخر هم از سربرگ های بالای سایت میتونید به نمونه سوالات و امکانات دیگر دسترسی پیدا کنید . . .

بعد از اینکه فایل مورد نظر رو دانلود کردید بعد از باز کردن فایل باید به نت وصل باشید تا در عرض چند ثانیه نمونه سوال واستون فعال بشه . . .
    امیدوارم به کارتون بیاد دوستای گلم . . . اگه کمی کاستی بود تو نوشته هام خودتون به بزرگواری خودتون ببخشید . . . روز خوش

قبلا سوپرایز شدیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by nits; 27-06-2012 at 19:25.

14. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکرش رو بکن ... اگه یکم خوب مینوشتی 20 رو زده بودی
    راستی ... 1 نمره دیگه استفاده کرده ؟!!! ... کجایی ؟ حالت خوبه ؟ اضافه کرده
    آره همون اضافه منظورم بود

حیف تستی هایی که شانسی زدم درست از آب در نیومدن وگرنه الان 12-13 میگرفتیم

مال ما 3 واحده فکر کنم برای همه رشته ها یکسان باشه
    دم استادت گرم میمیرم برا اینجور استادا
    مام همینطور

16. 3 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •