اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
سلام دوستان
من چند روز پیش آب رادیاتور رو چک کردم دیدم خیلی کم شده ولی رایاتور کاملا تمیز بود ( در حالی که قبلا یهو اینقدر کم نمیشد )
یه کم توش آب ریختم ( از اینایی که سبز رنگ هست و مثلا مخصوصه ) بعد رفتم بیرون ، تو راه یه جا موندم رفتم کارمو انجام دادم و اومدم دیدم خیلیش ریخته رو زمین
بعد کاپوتو زدم یالا نگاه کردم دیدم درش محکمه و مشکلی نیست ولی از همونجا آب ریخته بیرون
اون لحظه که نمیتونستم بازش کنم ، اومدم خونه وقتی خنک شد بازش کردم دیدم باز کم کرده و خیلی کثیف شده ( عکسشو میذارم ) ، یکم دیگه آب رادیاتور ریختم
چون دیر موقع بود نتونستم جایی ببرم ، امروزم نگاه کردم دیدم باز آب کم شده و هم چنان کثیفه
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟
اینم بگم که ضد یخی که الان توش هست رو حدودا 10 ماه پیش ریختم ، به زودی هم قراره برم ضد یخ بریزم
ماشین 405
محتوای مخفی: عکس ها
Last edited by Abdolreza2012; 05-12-2014 at 15:09.
سلام
آمپر بالا نمیاد ؟
این عکست نشون میده ظاهرا سرسیلندر سوزونده باشی !
آب روغن قاطی کرده انگار
نه امپر معمولیه ، بالا میاد تا قبل نصف ، فن روشن میشه و دوباره پایین میره
سر سلیندر سوزونده ؟؟؟!!!!!!
فکر نکنم ، ماشین مشکلی توش دیده نمیشه تازه حس میکنم سر حال تر شده
حالا نشانه های آب روغن قاطی کردن و سر سیلندر سوزوندن چیه ؟؟؟
سلام
توی نت همه جا نوشته 5.5 یا 6 لیتر
مطلب شماره ی 92 در تاپیک زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که گذاشتید و آب کم کردن زیاد شک بر انگیزه درون روغن رو هم ببینید که ک نکرده باشه
وا ینکه اگر به تعمیر گاه نشون میدید همون اولی هرچی گفت قبول نکنید
سلام کسی باز نکرده؟
سلام
1- از وقتی هوا سرد شده مدام چند قطرهای از آب رادیاتور از قسمتهای مختلف (بویژه اتصالات) چکه میکنه. چکار کنم؟ با آچارکشی و سفت کردن بست ها مشکلل حل میشه؟
2- موقع روشن کردن وقتی موتور سرده فقط همون اول کار یه دود سفیدی از اگزوز میاد. آیا واشر سرسیلندر سوخته؟ سه ماهه واشر رو عوض کردم.
Last edited by rasoul1988; 07-12-2014 at 18:09.
دوست عزیز چه ماشینی دارید؟
و اینکه اون قسمت ها اگه جوین های لاستیکی هستند بهتره باز بشند و دوباره با ذره ای گریس بسته بشند
در مورد دود سفید اگر بعد خوب و راحت کا ر می کنه ممکنه دود برای روغنی باشه که سری قبل در اگزوز ریخته شده و یا تنظیم نبودن باعث بد رو شن شدن وو دود بشه
سلام مجدد
دوستان با تجربه و گل راهنمایی کامل کنید لطفا
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)