خیلی سرعت اینترنت کمه. هر کاری کردم پهنای باند من رو اضاف نمیکنن حتی اگه یه میگ بگیرم.
این سرعت هم که isheeeeeeee
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خیلی سرعت اینترنت کمه. هر کاری کردم پهنای باند من رو اضاف نمیکنن حتی اگه یه میگ بگیرم.
این سرعت هم که isheeeeeeee
![]()
سلام
بازم منم : دی
هنوز کارم درست نشده ، اگه بدونید چقدر امروز فردا کردن، از 2 شنبه هفته پیش یعنی تقریبا 10 روزه که اصلا جواب درست نمیدن.
انقدر دلم سوخت که پول رو به کیا دادم واقعا
هر روز میگه خودمون باهاتون تماس میگیریم ولی یکبار هم تاحلا زنگ نزدن.
این ماجرای من:
دوشنبه (19-10-90) قرار بود برن منطقه ما بررسی کنن و 5 شنبه(22-10-90) پاسخ بدن (گفت حداکثر تو 72 ساعت کارشناسی میشه)
5 شنبه (22-10-90) تماس گرفتم تشریف نداشتن و اونایی هم که بودن جواب سر بالا دادن ، گفتن شنبه!(شنبه تعطیل!)
یکشنبه (25-10-90) زنگ زدم گفت قراره برن و تا آخر وقت اداری حتما بهم خبر میدن
دوشنبه (26-10-90) زنگ زدم گفتم چرا تماس نگرفتین ، گفت قراره امروز برن برای بررسی منطقه شما و تا قبل از ظهر بهتون خبر میدیم ، گفتم مگه قرار نبود دوشنبه هفته پیش برن ؟!
خلاصه ظهر شد کسی تماس نگرفت خودم رنگ زدم این آقای دائمی (82144235) بعد از چندین بار پیچوندن من و چندین بار حضور نداشتن و انواع و اقسام دروغ ، گفت آخر وقت اداری تماس میگیریم.
مجدد زنگ زدم ساعت4:30 گفت کار شما یه مقدار طول میکشه و تا آخر هفته پاسخ میدن.
هر چقدر هم پرسیدم مشکل چیه هیچی نگفت.هر چقدر هم گفتم پورت رو عوض کنید گفت الکی که پورت عوض نمیکنیم.
چندبار به کارمند هاشون زنگ زدم گفتم شماره یه مسئول رو بدید من میخوام نارضایتیم رو مطرح کنم ، شماره یه شخص به نام کشاورزی رو دادن(82144254) یا 1844 کد 6 ..یک هفته اس تماس میگیرم حتی یکبار هم صدای ایشون رو نشنیدم.
حالا میخوام فردا زنگ بزنم، و مطمئنم حتی تا آخر هفته آینده هم مشکل حل نمیشه.
راستی امروز بعد از چند هفته از شماره 9999 با تلفن خونه تماس گرفته شد از طرف مخابرات (گویا) " که خط شما الان آماده برای ADSL و..."
حالا نمیدونم این پروسه باید انقدر طولانی میشد یا همون هفته اول باید این تماس گرفته میشد با من.
به دلایلی دارن برای شما کشش میدن... من اصلا چنین مشکلاتی نداشتم، مسئول بخش ADSL مخابراتتونو باید باید با اردنگی اخراج کرد.
دوست عزيز اگه اون تلفن 9999 يك صدای از پيش ضبط شده با عنوان اينكه "امكان دريافت ADSL روی خط شما فراهم شده" بوده ، اون تبليغات تلفنی مخابرات برای adsl خودش هست و به آسياتك ربطی نداره.
شما هم صبر ايوب دارينا ، من اگه بودم تا حالا درخواست فسخ رو فكس كرده بودم. من الان همزمان از داتك هم سرويس دارم اكثر اوقات قطع ميشه زنگ ميزنم ميگن ايراد از خودمونه ! حرفی كه تا حالا يه بارم از آسياتك نشنيدم !
من چندبار تا مرز کنسل کردن هم رفتم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم نکنه دوباره این پروسه بخواد طولانی بشه با یه شرکت دیگه
ضمن اینکه الان دیال آپ دارم سرعت روی 16 کیلو بیت !!!
فوق العاده هم نیاز به اینترنت دارم.
الان من اصلا نمیدونم چکار می تونم بکنم که کارم سریعتر انجام بشه.
هیچ مسئولی هم نیست که آدم نارضایتیش رو اعلام کنه.
اون شماره 9999 هم بله دقیقا هم محتوی بود که شما گفتی.
اگه من مطمئن بودم که کار ISP های دیگه هم به این شخص مربوطه حتما حضوری یه سر میرفتم ولی مطمئن نیستم ، میرم اونجا طرف میگه به ما مربوط نیست.پشت تلفن که اینطوری گفت.مسئول بخش ADSL مخابراتتونو باید باید با اردنگی اخراج کرد.
فارس - جهرم - ارم نت - 128 - 2 گیگ
روزانه تا 120 کیلو بایت هم میرسه اما شبانه من تست کردم ماکسیمم همون 10 کیلو که شما گفتی البته در بهترین حالتش !
فکر نمیکنم حل بشه چون اگه دقت کرده باشین اولش خوبه 5 دقیقه که گذشت ( ملت دانلود رو شروع میکنن ) سرعت شدید میاد پایین
Last edited by asdcxzasdcxz; 19-01-2012 at 07:30.
من خرداد سال 86 اقدام کردم اینترنتم اواخر شهریور راه افتاد میخوای باور کنی یا نه.
این وصل شدنش تا حد زیادی به مخابرات مربوطه نه شرکت های اینترنتی.
مرسینقل قول:
نوشته شده توسط eng2006 مشاهده تاپيک
چطور میتونم انلاین ترافیک بخرم؟ از کدوم قسنت سایتش؟
تست کردم نمیشه!
راستی شبانه 1024 و 512 سرعت دانلودش ساعت 3 شب چنده؟
شما این پست منو دوباره بخون:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
______
ولی قسمت شبانه که عکس گذاشتی متوجه نشدم.........
سلام
امروز زنگ زدم
خسته شدم انقدر من رو پاس دادن اینور اونور فکر کنم با نصف کارمنداشون امروز صحبت کردم!
جواب هایی که شنیدم:
البته اکثر این صحبت هارو با خلق تنگ میگفتن به آدم که انگار ارث پدرشون رو طلب دارن.
مسئول بخش ADSL (خانم شعبانی : 82144236)
گفت: "شما مشترک جدید هستید ، الان هم ما اونجا پورت آزاد نداریم با بخش فروش صحبت کنید!" (نتیجه=چند روز دیگه هم صبر کنید)
مسئول بخش ADSL (آقای دائمی 82444235)
گفت: "مرکز مشکل داره و قرار نیست پورت تغییر کنه ، احتمالا گروهی رو اعزام می کنن مشکل رو حل کنن"
بخش فروش(82144000) با 5 نفر صحبت کردم
"تو پروفایل شما نوشته شده "مشکل خط" و باید با خانم شعبانی صحبت کنید!"
آقای کشاورزی (82144254) برای اعلام نارضایتی و سایر موارد
امروز بالاخره بعد از مدت ها تلفن رو جواب دادن ،
گفت " پورت مشکل داشت ، قرار بود تعمیر بشه ، مشکلش حاد بود و تعمیر نشد ، قرار بود تعویض بشه که متاسفانه پورت خالی تو منطقه شما نداریم ،
می تونید صبر کنید تا پورت خالی بشه یا فسخ کنید و به علت اینکه اون منطقه یوزر زیاد داره شرکت بعید میدونیم که به این زودی ها پورت خالی بشه ، فعلا شما تو لیست رزرو هستین"
نتیجه" فسخ کنید بهتره"
من رو باش میخواستم از این آسیا تک چند خط دیگه هم برای شرکت بگیرم!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من با مرکز مخابرات منطقمون یک هفته پیش تماس گرفتم ، صحبتهاش توم تاپیک موجودهاین وصل شدنش تا حد زیادی به مخابرات مربوطه نه شرکت های اینترنتی.
صحبتشون این بود که" خط شما مشکل نداره ، برای حل سایر مشکلات باید شرکت اقدام کنه"
حالا جدای از این صحبت ها ، اگر من فسخ کنم همه پول من رو برمیگردونن یا اون 10 تومن رانژه دیگه برنمیگرده.
ضمنا من اگر از یه شرکت دیگه بخوام ADSL بگیرم ممکنه باز هم این مشکلات رو داشته باشم که مثلا پورت خالی وجود نداشته باشه و برم تو لیست رزرو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)