این نیاز به Restart داره!برنامه advanced configuration tools را نصب کن
خیلی کارها میتونی بکنی
از جمله تغییر اسم بلوتوث
این نیاز به Restart داره!برنامه advanced configuration tools را نصب کن
خیلی کارها میتونی بکنی
از جمله تغییر اسم بلوتوث
مراحل رو ازهمون اول هم درست میرفتم.منتها در موردآنتن وایرلس دانشگاهتصور اشتباهی داشتم. چون تو ساختمون آنتن نمیده و باید توی محوطه باشم.
حالا وصل میشه اماصفحه ای باز نمیکنه.
منون از کمک هاتون.
دوستان یه پلیر معرفی کنید که کلیپهای با کیفت رو راخت پخش کنه من core player v1.32 build 6909 دارم که کلیپهای با کیفیت رو اسلو پخش میکنه...
سلام.
شما از TCPMP هم میتونید استفاده کنید ضمن اینکه CorePlayer هم تنظیمات داره .تنظیماتتون درسته؟
سلام خدمت دوستان.
من یه هفته میشه یه X1 خریدم توی Device information که میرم ورژن رامش را نوشته 1.05.931.10 و ROM Date را نوشته 04/23/09
توی قسمت Customer Information توی قسمت Software Information نوشته R3AA010
رامش چطوره نسبت به این کوک شده ها؟؟؟
یه مشکل دیگه هم که هست شارژرش هست.نمی دونم اصل هست یا نه.قیافش که مثل اصل می مونه.مدلی که روی شارژر نوشته اینه CST-80 و اطلاعات مربوطه به ولتاژ و آمپراژ خروجی اینه:
output : 5V , 700mA
برای شما هم همینه؟
در ضمن موقع شارژ کردن ، شارژر یه صدای ویز ویزی می ده که نمیدونم چرا اینجوریه. مدت شارژ هم خیلی طولانیه تقریباً 3 یا 4 ساعت طول میکشه که کاملاً شارژ بشه.
راستی موقع فول شارژ پیغام خاصی نمیده؟ من که چیزی ندیدم! چطوری بفهمم که کامل شارژ شده؟ من وقتی نشانگر باتری پر شد از برق جداش می کنم.
باتریش با اینکه 1500 میلی آمپری هست به نظرم زود شارژش خالی میشه.مثلا وقتی فول شارژ هست یه مقدار که باهاش کار کنی یا یه بار که ریستش کنی میشه 90 درصد!!!
می ترسم یا باتری اصل نباشه یا شارژر. تو سایت سونی اریکسون هم مدل شارژرم را پیدا نکردم و مدل های متفاوتی از شارژر بود ولی اصلاً شباهتی به اینی که من دارم نداشت.
اگه شارژرم اصل نیست ، کسی قیمت شارژر اصل X1 را داره که برم بخرم؟
یکی از دوستان یه مردونگی بکنه و ما را از بلاتکلیفی نجات بده.![]()
لینکشو بزارید .... چجور تنظیماتی داره؟؟؟؟؟؟
در مورد رام من خودم هم در حال انجام هستم و هنوز تجربه رو نداشتم.
ولی در مورد شارژر مال من هم همینه. که البته منم مشکوک بودم تا اینکه شماهم دارید میگید اینه.
اینکه زود شارژ خالی میکنه اگه فقطمربوط بهاز 100 به90 هست که هیچی. چون شارژ رو 10 درصد 10درصد نشون میده... و وقتی از 100 کم بشهمیزنه 90. ولی اگه توی درصد های پایین هم زود شارژ خالی میکنه که باید فکری به حالشبکنی و ببینید مورد از کجاست.
ضمن اینکه برای مصرف کمتر این مسیر رو برید.
start>settings>(tap)system>power>(tap)backlight
و گزینه ی auto adjust backlight رو تیک دار کنید و بعد هم ok کنید و خارج بشید.
بله..برای شما هم همینه؟
مال من وزوز نمیکنه...تا 3-4 بار شارژ کردن زیا طول میکشه بعدش عادی میشه...در ضمن موقع شارژ کردن ، شارژر یه صدای ویز ویزی می ده که نمیدونم چرا اینجوریه. مدت شارژ هم خیلی طولانیه تقریباً 3 یا 4 ساعت طول میکشه که کاملاً شارژ بشه.
مال من هم همین جوری دو روز میره که باهاش همه کار میکنم موسیقی ..بازی اسمس حرف زدن و...وقتی فول شارژ هست یه مقدار که باهاش کار کنی یا یه بار که ریستش کنی میشه 90 درصد!!!
منم به جمع شما پیوستم و x1 خریدم
دوستان یه سوال داشتم
این ال سی دی من تو یه اتاق تاریک
مثل عکس گوشه های بالاش روشن تره ولی وقتی تو محیط نور باشه خیلی مشخص نیست
اگه هم که زمینه مشکی نباشه که دیگه اصلا پیدا نیست
میخواستم ببینم این مشکل طبیعی هست یا نه
البته اینو با فتوشاپ در آوردم
آخه حوصلم نشد ازش عکس بگیرم![]()
این مشکل رو وقتی گوشی رو روشن میکنم مشخصه
اگه توی دوربین برم ودستم رو جلو لنز بگیرم دوباره که صفحه سیاه میشه همونجوری هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)