سلام
دوستان نظرتون درباره این عکس چیه؟
آقا حامد اگه میشه عکسای صفحه های قبل رو هم نقد کنین؛
با تشکر
سلام
دوستان نظرتون درباره این عکس چیه؟
آقا حامد اگه میشه عکسای صفحه های قبل رو هم نقد کنین؛
با تشکر
Canon 600D + Lens 15-85
![]()
سلام دوست عزیز . مبارک باشه . این لنز 85-15 عجب کیفیتی داره . شما راضی هستی از دوربین و این لنز ؟؟؟
با سلام
دوست عزیز دید فوق العاده برای عکاسی دارید و این در نوبه خود قابل تحسینه.
در عکسهای CloseUpاز حشرات معمولا عکاس تمام سعی خود رو برای فوکوس نقطه ای بر روی چشم حشره،اعمال میکنه.این در حالت تمام رخ یا نما از جلو هست.
اما در نمای از بغل و آن هم به صورت اندازه کامل، معمولا باید سعیی بشه که تمام قسمت بدن حشره در کادر باشه.(که شما در انتهای دم این مورد رو رعایت نکردین)
بعد از کادر بندی و دادن حجم متعادل به کادر، با فوکوس دستی چشم ها رو فوکوس کرده و اجازه میدیم بقیه نقاط
فوکوس نرمی داشته باشن.
در ضمن بهتر بود که نمای دوربین کمی با چرخش به سمت پادساعت گرد و به صورت دورانی کمی به سمت جلوی سوژه متمرکز میشد.
در ضمن به نظر من عکس کمی Cropشده.
دوست عزیز در روزهای اینده این کار صورت خواهد گرفت.
البته اگر در روز بار عکسهای آپلود شده کم باشه.
با سپاس.حامد
با سلام
دوست عزیز عکسهای زیبایی رو ثبت کردین.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
1-هم رنگ بودن پس زمینه و سوژه از عمق اثر سوزه به شدت میکاهد.
2-تاثیر نور فلاش یا انعکاس نور طبیعی باعث شده که انعکاس نور روی همه سوژها دیده بشه و این اصلا جالب نیست.
3-تصاویر sharpansبالایی دارن.
Last edited by Hamed DC; 22-09-2011 at 00:09.
سلام
بعد از يك سال درگيري سر انتخاب دوربين بين گزينه هاي D7000,7D,D90,550D,60D,D5100,600D
600D رو انتخاب كردم
600D با لنزهاي 18-55 , 15-85 , 3تا فلاش وايرلس580EX و كيف بزرگ و 3پايه و باطري و شارژر براي فلاشها حدود 4 تومن آب خورد...
البته به مدت 2 هفته D5100 هم داشتم ولي به نظرم دوربين كاملي نبود مخصوصا براي فيلم برداري ولي جدا از كيفيت بالاي تصاوبر در ايزوي بالا، بي روح بودن رنگهاش خيلي تو ذوق ميزد. گرچه ميتونم با اطمينان بگم كه تفاوت چنداني با دوربينهاي ديگه نداره از نظر مقدار نويز....
تنها مشكلي كه با اين دوربين 600D دارم اينه كه يكم كوچيكه و وقتي لنز سنگين 15-85 وفلاش 580 روش بسته ميشه ديگه به راحتي نميشه تو دست گرفتش....
امتياز بزرگ 600D سازگاري با فلاش هاي وايرلسه و كنترل كامل دستي رو فيلم برداري...در ضمن هنگام فيلم برداري كافيه كليد شاتر رو تا نصفه فشار بدين تا دوربين روي سوژه جديد خودكار فوكوس كنه كه البته اين كار با لنز 15-85 تقريبا بدون صدا انجام ميشه.... ultrasonic
كيفيت فوق الاده بالاست تا ايزوي 1600 نويز بسيار ناچيزه و قابل چشم پوشي
شارپنس هم با 15-85 بسيار خوبه
لنز 18-55 همراه دوربين هم شارپنس خيلي خوبي داره ولي در بعضي شرايط به هم ريختگي رنگها در لبه اجسام داره...
عكسهايي كه ديدين با 2 تا فلاش وايرلس گرفته شدن ، يكي ازبالا و يكي از سمت چپ به سوژه نوردهي كردن
سلام
نكاتي كه گفتيد كاملا به جا و درسته براي مورد 2 فكر ميكنم بايد يه چيزي جلوي فلاش بذارم تا نورش ملايمتر شه
با تشكر.
اينم يه عكس ديگه...
![]()
Last edited by toolhelp; 22-09-2011 at 12:46.
سلام
متشکرم،لطف دارید؛
این سنجاقک دم خیلی بلندی داشت،اگه دمشو کامل توی عکس می انداختم بزرگنمایی عکس خیلی کم می شد؛
سنجاقک خیلی سریع حرکت می کرد و به من اجازه گرفتن عکس از زاویه های دیگه رو نداد؛
بله عکس کراپ شده خیلی زیاد هم کراپ شده،چون دوربین من امکان فوکوس دستی نداره و وقتی که زوم می کنم فوکوس خودکارش نمی تونه فوکوس کنه مجبورم عکس ها رو در حالت 38 یا 40 میلیمتر بگیرم تا فوکوس خوبی داشته باشه؛
و عکسی که در حالت 40 میلیمتری گرفته بشه نیاز به کراپ داره!
ببخشید که پستتون رو رنگارنگ کردم!
دوست عزیز متشکرم که عکس ها رو نقد می کنید انشالله این روند ادامه پیدا کنه.
سلام
متشکرم،لطف دارید؛
این سنجاقک دم خیلی بلندی داشت،اگه دمشو کامل توی عکس می انداختم بزرگنمایی عکس خیلی کم می شد؛
سنجاقک خیلی سریع حرکت می کرد و به من اجازه گرفتن عکس از زاویه های دیگه رو نداد؛
بله عکس کراپ شده خیلی زیاد هم کراپ شده،چون دوربین من امکان فوکوس دستی نداره و وقتی که زوم می کنم فوکوس خودکارش نمی تونه فوکوس کنه مجبورم عکس ها رو در حالت 38 یا 40 میلیمتر بگیرم تا فوکوس خوبی داشته باشه؛
و عکسی که در حالت 40 میلیمتری گرفته بشه نیاز به کراپ داره!
ببخشید که پستتون رو رنگارنگ کردم!
دوست عزیز متشکرم که عکس ها رو نقد می کنید انشالله این روند ادامه پیدا کنه.
من یه پیشنهادی دارم؛
میشه یه مسابقه عکاسی ترتیب داد؛
یه نفر رو که اکثر اعضا از لحاظ هنری نظراتش رو قبول دارن به عنوان ناظر انتخاب کنیم،
بعد هر کسی یه سری از عکساش رو برای شرکت در مسابقه پیشنهاد بده و ناظر عکس هایی رو که صلاحیت دارن تایید کنه؛
بعد یه تایپیک نظر سنجی درست می کنیم و عکس های نامزد رو توش می ذاریم و عکس برتر از نظر دوستان انتخاب میشه؛
ما توی تایپیک بهترین عکس های شما هر کاری کردیم نتونستیم این مسابقه رو راه بندازیم؛
می دونم پیشنهادم عیب و ایرادای زیادی داره،لطفا کمک کنید تکمیلش کنیم تا بتونیم یک مسابقه راه بندازیم؛
رقابت کمک زیادی به پیشرفت می کنه؛
با تشکر
Last edited by a.g g.a; 22-09-2011 at 21:37.
نظرتون درباره این عکس چیه؟
به نظر شما کدوم یکی از عکسای مگس از بقیه بهتر شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)