رعایت میکنم ولی فایده نداره
صفحه اول ورود به ویندوز میاد و همونجا میمونه و تا هارد را ازش جدا نکنم بالا نمیاد !!!!
رعایت میکنم ولی فایده نداره
صفحه اول ورود به ویندوز میاد و همونجا میمونه و تا هارد را ازش جدا نکنم بالا نمیاد !!!!
هارد در بایوس دیتکت میشه ولی در نصب ویندوز یا نرم افزار شناخته نمیشه مال شما الان اینطوریه ؟
بله دقیقا همینطور
اگه با یک پاور دیگه تست کردین و درست نشده و روی سیستم دیگه هم همینطور بوده و اتصالات هارد هم مشکلی نداشته بیشتر میتونه از برد به خصوص بافر هارد باشه
لطفا یه مرکز تعمیر هارد خوب توی تهران معرفی کنین
هارد لپ تاپ رو جايي تعمير ميكنن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از راهنماییتون
شما گفتید هر چی track هاي درونی بیشتر بشه سرعت read و write اون پارتيشن پايينتر میاد منظورتون logical درون extended هستش ؟
داخل خود primary نه مثل extended نمیشه logical ساختش ؟
پس بهتر همش رو primary بسازم تا سرعت read و write کم نشه ؟
پیشنهادتون 4 تا پارتيشن primary بود من 5 تا میخوام میتونم F و G رو به صورته یک پارتیشن primary بسازم بعد split کنم ؟ (این طوری سرعتش پایین نمیاد یا اصلا تاثیری نداره ؟)
ببخشید این رو اشتباه گفتم منظورم Resize Clusters بود این کارش چیه ؟ حجمش رو اگر خودمون به کمترین میزان ممکن برسونیم اشکالی نداره ؟این درایو پرایمری که موقعه پارتیشن بندی ساخته میشه چقدر فضا اشغال میکنه ؟ و کارش چیه و به چه دردی میخوره ؟ و نمیشه حجم این درایو رو کم کرد ؟ و اگر حجمش رو کم کنیم مشکل برای هارد یا ویندوز به وجود میاد ؟ (اگر نوع ویندوز مهم هستش هم روی XP و هم 7 توضیح بدید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم که یکی دیگه از هاردها به صورت RAW شده و اصلا نه فرمت میشه نه میشه پارتیشن بست و کلا 2 گیگ رو بیشتر نمیشناسه که دارم از اطلاعاتی که شما در این مورد تو یه تاپیک دیگه گذاشتید استفاده میکنم فقط یه سوالی چرا هارد این طوری میشه من روی اون هارد با ویندوز xp موقعه نصب زدم و پارتیشن بستش اما وقتی اومد توی ویندوز فقط درایو c باز میشد و بقیه درایو ها با اینکه حجمشون همون اندازه ای بود که تو پارتیشن بندی بهشون داده بودم اما باز نمیشد و الان که هارد به هارد اومدم بالا اصلا هیچ کاریش نمیشه کرد چرا این طوری میشه !! ؟
سوال آخر :
اطلاعات یه هارد عکس فیلم و ... تا چند بار بعد از فرمت هم میشه برگردوند یعنی مثلا یه هاد تا الان شاید بالای 5 بار فرمت شده و حتی F disk شده و الانم روش دیتا جدید هستش اصلا همچین برنامه ای هستش که بشه اطلاعات فرمت های گذشته رو برگردونه ؟
با تشکر
Last edited by Mr_100_dolari; 28-11-2012 at 03:33.
سلام .
1. معمولاً اولين پارتيشنها در بيرونيترين تركها ساخته ميشه كه توصيه ميكنم اين پارتيشنها براي نصب و اجراي ويندوز باشه و اكثراً اولين پارتيشن ساخته شده هم بصورت primary هست . حتي اگر كل هارد هم بصورت تك پارتيشن primary باشه سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در تركهاي داخلي كمتر از تركهاي بيروني هست بعبارت ديگه خيلي مهم نيست نوع پارتيشنهاي ساخته شده در تركهاي داخلي از چه نوعي باشه .
2. در هر هارد ديسك حداكثر 4 پارتيشن primary ميتوان ساخت و اگر اين پارتيشن primary را split كنيد يكي از آنها به extended تبديل خواهد شد و همانطوريكه قبلاً هم گفتم كلاً سرعت read و write اطلاعات در پارتيشنهايي كه در تركهاي داخلي ساخته شده كمتر از پارتيشنهاي ساخته شده در تركهاي خارجي هست و خيلي مهم نيست نوع پارتيشنها چي باشه .
3. در مورد اندازه كلاستر ها ، هر چه اندازه كلاستر ها بيشتر باشه فضاي ذخيره سازي بيشتري هدر ميره ولي از آنجايي كه هارد با كلاسترهاي كمتري درگير خواهد شد سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات بالاتر خواهد رفت و بلعكس . دليل : هر كلاستر از جند سكتور تشكيل شده است . مثلاً اگر اندازه فايلي 200 bytes باشه و اندازه کلاستر معادل دو سکتور 512 bytes باشه (جمعاً 1024) کل فضای هدر رفته هم برابر با 1024-200=824 خواهد بود .
4. ظرفيت كلي هارد در بايوس درست نشان داده ميشه يا خير ؟؟
من هارد رو low level format هم کردم ولی همچنان این ارور هستش و از بین نمیره. این ارور برای چی هستش ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور ميتونم قسمتهاي هاردم كه بد سكتور دارن رو يه پارتيشن كنم تا ازشون استفاده نكنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)