عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشت
مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
حالا كي خالي بسته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشت
مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
حالا كي خالي بسته؟
خب !!!!!! حالا دیگه مطمئن شدم که تو اندیشه کار می کنی چون اطلاعاتت خیلی دقیقه ، بگو دیگه همه رو خلاص کن تا بچه ها هر کاری داشتن دیگه به اندیشه زنگ نزنن و باهات مطرح کنن و زودتر نتیجه بگیرن
چه اشکالی داره اندیشه بچه هاش اینجا هم سرویس بدن ، تو شرکت که هرچی زنگ می زنیم 1 ساعت طول می کشه تا جواب تلفنو بدن تازه بعد این مدت کلی تورو پشت خط نگه می دارن
حالا نگفتی شیطون تو کدوم قسمت کار می کنی یه خورده واسومون از سیاست های شرکت بگو ، آینده
خیلی مخلصیم
میتونن به جای نامحدود کردن. رایگان بودن شب رو بردارن و به هر کاربر روزی 1 تا 2 گیگ رایگان بدن تا توی هر روز در هر ساعتی که خواستند همون 1 تا 2 گیگ رو رایگان دانلود کنه.
Last edited by reza3600; 21-08-2010 at 16:42.
به به adsl دارانه گرامی...
یه سوال داشتم...شما توی این رشت واسه تفریح کردن چیکارا میکنین؟!!...
اصلا اینجا تفریحی به جز متر کردنه خیابونا رو میشه دنبال کرد؟!!!
رشتی های عزیز یه سر به گروه بزنین ضرر نمیکنین..
گروه اختصاصیه "بچه های شهر باران"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرتون هستیم...
ببخشید پست تبلیغاتی بود...![]()
خوب چه کاریه یهو بگو 60 گیگ حجم رایگان بدنکلک ... میزنی
![]()
خوب وقتی هم که سرعت خوبه در ماه حداقل تا 30 گیگ میشه دانلود کرد. غیر از این چند روزه که سرعت خوب نبود توی 15 روز 14 گیگ دانلود داشتم.
من حرفت رو تایید میکنم بره منم سرعت شب نوسان داره هر 15 دقیقه سرعت تقریبا صفر میشه هر ده ثانیه هم نوسان های کوچک داره مثلا سرعت میره رو 90 بعد میار رو 60 همین هی تکرار میشه منظم و به شکل زیگزاگ
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه من ماه پیش با نامحدود 200 گیگ دانلود کردم ولی قبلا که محدود داشتم و سرعت خوب بود ماهی 40 گیگ رو هم راحت دانلود میکردم
اینا فقط سرعت رو درست کنن مسئله حله نامحدودشون رو نخواستیم
پیشنهاد جالبیه مگه قدیم شبا یکی دو گیگ دانلود نمیکردیم خوب این یکی دو گیگ رو روزانه بدن و فقط مال همون روز باشه ینی اگه استفاده نکردی به روز بعد منتقل نشه تا هرکی خاست در طول روز دانلود کنه اینجوری ترافیکی که توی 5 ساعت هست توی 19 ساعت پخش میشه هر چند تو این 19 ساعت ترافیک مراکز اداری شرکتها و کافینت ها هم اضافه میشه اما وضعیت خیلی بهتر میشه حداقا تا وقتی که strm جدید بگیرن یا این یک ماهی که قرار وضع اینطور باشه اینکارو بکنن
اینکه( behnam_gunner گفت 60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه) خوب ما همین الانم سرویس محدود داریم نمیخایم نا محدود بشه میخایم یه راهی بشه که من بتونم مثل قبل روزی یکی دو گیگ دانلود کنم اندیشه که میگه شبا نمیشه
خوب حساب کنن من با سرعت میانگین 90 بدون نوسان زیاد 1.5 گیگ دانلود میکنم خوب اینو بدن تو روز دانلود کنم
البته هر نظریه ای یه نقاط ضعفی داره که شاید به چشم من نیومده
Last edited by mtx891; 21-08-2010 at 20:20.
بهترین کار اینه که اصلا شبانه رو وردارن!!
خیال م ارو راحت کنن
البته واسه ما نامحدودا خوب میشه
پس تلیکف ترافیک اضافه که گیگی 5000 تومننه چی میشه کسی دیگه ترافیک اضافه نمیخره. در ضمن همه که بلد نیستند از شبانه استفاده کنند خیلی از کاربرهای شرکتها تو شب دانلود نمی کنند اگر همه دانلود کنند سرعت شما یک هشتم سرعت فعلی میشه. پس این به ضرر شرکتهاست و هیچ وقت این کار رو نمی کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)