تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 569 از 2403 اولاول ... 6946951955956556656756856957057157257357961966910691569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فکر کنم یه خورده باید بیشتر توضیح بدم
    دوست عزیز ارتباط بین مراکز رو که یهو نمی گیرن ، به این صورته که ابتدا در شروع با تعداد کاربر کم یک E1 م گیرن شرکتهایی که برنامه ریزی درست می کنن تا کاربراشون به 70% ظرفیت E1 رسید شروع به دریافت لینک دوم می کنن و تا زمانی که لینک دوم رو نگرفتن کاربر جدید نمی گیرن چون همین کاربراشون تو دردسر میوفتن حالا وقتی ظرفیت به حدی رسید که دیگه نمی شه با e1 مشکل رو حل کنن در صورتی که اون مرکز Ethernet داشته باشه تقاضای Ethernet میکنن که تا 100 MB یا بیشتر رو ساپورت می کنه و بعد از اون تقاضای STM1 می کنن تا به این مرحله برسیم فکر کنم 2 سال طول می کشه ، حالا بعضی از شرکتها اول یه خط خوب میگیرن ولی بعدش تا نهایت ظرفیتش رو برای سودآوری بیشتر استفاده می کنن تا داد مشترکینشون در بیاد

در مورد PDB هم بگم تو تمام مراکز مخابراتی که سرویس اینترنت دارن یه اتاق به نام PAP وجود داره و مطمئن باش تا توی اون اتاق برق DC نداشته باشه هیچ شرکت اینترنتی نمی تونه تجهیزاتش رو راه اندازی کنه ، چون تجهیزات ADSL نیاز به برق ایستا و با پشتوانه داره
    مطمئننا شرکتهای دیگه هم دارن اونجا فعالیت می کنن ، من اگه مطمئن نبودم که برات خالی بسته بهت نمی گفتم دوست عزیز ، اگه اینطور باشه چرا شرکتهای دیگه اونجا مشکلی نداشتن ؟
    موفق باشی
    عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشت
    مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
    حالا كي خالي بسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشت
    مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
    حالا كي خالي بسته؟

خب !!!!!! حالا دیگه مطمئن شدم که تو اندیشه کار می کنی چون اطلاعاتت خیلی دقیقه ، بگو دیگه همه رو خلاص کن تا بچه ها هر کاری داشتن دیگه به اندیشه زنگ نزنن و باهات مطرح کنن و زودتر نتیجه بگیرن
    چه اشکالی داره اندیشه بچه هاش اینجا هم سرویس بدن ، تو شرکت که هرچی زنگ می زنیم 1 ساعت طول می کشه تا جواب تلفنو بدن تازه بعد این مدت کلی تورو پشت خط نگه می دارن

حالا نگفتی شیطون تو کدوم قسمت کار می کنی یه خورده واسومون از سیاست های شرکت بگو ، آینده

خیلی مخلصیم

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

همین حالا با اندیشه صحبت کردم . گفتن این ترافیک سنگین و سرعت کم تا یک ماه آینده ادامه داره . یه چیز جالب اینکه گفت به احتمال 90 درصد قصد داریم برای کاهش بار شبکه در شب ، اکانت ها را نامحدود کنیم تا مشترک ها در کل ساعات شبانه روز دانلود کنن نه فقط در یه ساعت خاص .
    نه, من که چشمم آب نمیخوره مسئله اینجاست که اون بابایی که تو شب دانلود میکنه, خوب روز هم اگه رایگان کنند که 24 ساعته دانلود داره (سرعت روز هم کم میشه ) هر چند خودم طرفدار این طرحم ولی همونطور که گفتم...
    میتونن به جای نامحدود کردن. رایگان بودن شب رو بردارن و به هر کاربر روزی 1 تا 2 گیگ رایگان بدن تا توی هر روز در هر ساعتی که خواستند همون 1 تا 2 گیگ رو رایگان دانلود کنه.
    Last edited by reza3600; 21-08-2010 at 16:42.

4. 2 کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdis_apex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ?!!

پيش فرض

به به adsl دارانه گرامی...
    یه سوال داشتم...شما توی این رشت واسه تفریح کردن چیکارا میکنین؟!!...
    اصلا اینجا تفریحی به جز متر کردنه خیابونا رو میشه دنبال کرد؟!!!
    رشتی های عزیز یه سر به گروه بزنین ضرر نمیکنین..
    گروه اختصاصیه "بچه های شهر باران"
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظرتون هستیم...

ببخشید پست تبلیغاتی بود...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میتونن به جای نامحدود کردن. رایگان بودن شب رو بردارن و به هر کاربر روزی 1 تا 2 گیگ رایگان بدن تا توی هر روز در هر ساعتی که خواستند همون 1 تا 2 گیگ رو رایگان دانلود کنه.
    خوب چه کاریه یهو بگو 60 گیگ حجم رایگان بدن کلک ... میزنی

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

خوب وقتی هم که سرعت خوبه در ماه حداقل تا 30 گیگ میشه دانلود کرد. غیر از این چند روزه که سرعت خوب نبود توی 15 روز 14 گیگ دانلود داشتم.

8. این کاربر از reza3600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با چه لحنی حرف زدی فکر کنم یارو از ترس برات خالی بسته
    ولی خدایی اینجوری نمیشه که بخایم یک ماه هم تحمل کنیم
    دیشب سرعت فاجعه بود مشکل من نوسان کاملن هماهنک بود که با یه دور تناوب منظم انجام میشد حاظرم شرط ببندم نوسان برنامه ریزی شدست و عمدی سرعت رو کم نگه میدارن من هر شب تا صبح از دسکتاپ عکس میگیرم هرکس باور نداره همه عکسهارو میفرستم براش
    من حرفت رو تایید میکنم بره منم سرعت شب نوسان داره هر 15 دقیقه سرعت تقریبا صفر میشه هر ده ثانیه هم نوسان های کوچک داره مثلا سرعت میره رو 90 بعد میار رو 60 همین هی تکرار میشه منظم و به شکل زیگزاگ

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

خوب وقتی هم که سرعت خوبه در ماه حداقل تا 30 گیگ میشه دانلود کرد. غیر از این چند روزه که سرعت خوب نبود توی 15 روز 14 گیگ دانلود داشتم.
    60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه من ماه پیش با نامحدود 200 گیگ دانلود کردم ولی قبلا که محدود داشتم و سرعت خوب بود ماهی 40 گیگ رو هم راحت دانلود میکردم
    اینا فقط سرعت رو درست کنن مسئله حله نامحدودشون رو نخواستیم

10. این کاربر از behnam_gunner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه من ماه پیش با نامحدود 200 گیگ دانلود کردم ولی قبلا که محدود داشتم و سرعت خوب بود ماهی 40 گیگ رو هم راحت دانلود میکردم
    اینا فقط سرعت رو درست کنن مسئله حله نامحدودشون رو نخواستیم
    پیشنهاد جالبیه مگه قدیم شبا یکی دو گیگ دانلود نمیکردیم خوب این یکی دو گیگ رو روزانه بدن و فقط مال همون روز باشه ینی اگه استفاده نکردی به روز بعد منتقل نشه تا هرکی خاست در طول روز دانلود کنه اینجوری ترافیکی که توی 5 ساعت هست توی 19 ساعت پخش میشه هر چند تو این 19 ساعت ترافیک مراکز اداری شرکتها و کافینت ها هم اضافه میشه اما وضعیت خیلی بهتر میشه حداقا تا وقتی که strm جدید بگیرن یا این یک ماهی که قرار وضع اینطور باشه اینکارو بکنن
    اینکه( behnam_gunner گفت 60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه) خوب ما همین الانم سرویس محدود داریم نمیخایم نا محدود بشه میخایم یه راهی بشه که من بتونم مثل قبل روزی یکی دو گیگ دانلود کنم اندیشه که میگه شبا نمیشه
    خوب حساب کنن من با سرعت میانگین 90 بدون نوسان زیاد 1.5 گیگ دانلود میکنم خوب اینو بدن تو روز دانلود کنم
    البته هر نظریه ای یه نقاط ضعفی داره که شاید به چشم من نیومده
    Last edited by mtx891; 21-08-2010 at 20:20.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

بهترین کار اینه که اصلا شبانه رو وردارن!!
    خیال م ارو راحت کنن
    البته واسه ما نامحدودا خوب میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس تلیکف ترافیک اضافه که گیگی 5000 تومننه چی میشه کسی دیگه ترافیک اضافه نمیخره. در ضمن همه که بلد نیستند از شبانه استفاده کنند خیلی از کاربرهای شرکتها تو شب دانلود نمی کنند اگر همه دانلود کنند سرعت شما یک هشتم سرعت فعلی میشه. پس این به ضرر شرکتهاست و هیچ وقت این کار رو نمی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •