تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 569 از 1174 اولاول ... 694695195595655665675685695705715725735796196691069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام:
    اقا عکسها که نشون میده راموس خوشحال و راضیه و با حرفای کالدرون نشون میده که اوضاع تیم خیییلی خوبه.
    فرگوسن رو نمیدونم دربارش چی بگم مربی بزرگیه اما بعضی موقعها حرفای میزنه که نشان از عقل کوچکشه من توهینی به ایشون نکردم فقط میگم این حرفی که زده نشان از این حرف داره همین.
    ولی خوب پدراک عزیز حرف و جواب محکمی به این پیر استکبار جهانی داده.
    اقا یه نکته جالب:
    حرف پرز رو داشتین که فرگوسن نقل کرده؟
    ما وقتی بازیکنی رو بخواهیم به هر طریقی شده چه به زور چه به سیاست باید بگیریمش.
    عجب حرف قشنگی زده من نمیدونم چرا اما خییییییلی خوشم اومد.
    یه نکته رو بگم که من از طرفداران هیتلر هستم . دی:
    اما خدایشش حرف خیییییییلی قشنگی گفته پرز من خیلی خوشم اومد این حرفش کاش زودتر برگرده.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 10 Reasons Why Madrid Will Win Nothing

10Reasons Why Madrid Will Win Nothing

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بکهام هم رفت میلان!
    راستی تویه این عکس ها پیداست که راموس خوشحاله و دیگه مشکلی نیست...
    آره...
    ایول ...
    هم واسه اینکه بکهام اومد میلان ...
    راموسم می مونه رئال ...
    خوب بود حداقل روبینهو می رفت میلان ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دي استفانو: بهتر است فرگوسن خاموش باشد
    ----------------------
    رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد ضمن تقبيح سخنان سرمربي منچستر يونايتد باشگاه خود را بسيار مردمي و الگوي باشگاه‌داري در جهان توصيف كرد.

به نقل از ماركا، آلفردو دي استفانو كه در زمان ديكتاتوري ژنرال فرانكو عضو تيم سلطنتي رئال مادريد بود، گفت: فرگوسن مثل كودكاني كه فقط چند صفحه از كتاب تاريخشان را حفظ كرده اند هر چه از مشاورينش شنيد، پشت تربيون گفت.

وي افزود: فرگوسن چيزي در مورد تاريخ اسپانيا و حوادث زمان فرانكو نمي داند پس بهتر است خاموش باشد.

دي استفانو افزود: فرانكو اساسا يك چپ گرا بود و در زمان خود با دستگاه پادشاهي جنگيد. درست است كه خون هاي زيادي توسط يا به دستور او ريخته شد؛ اما اسپانياي واحدي كه امروز وجود دارد مرهون تلاش او است.

بازيكن سابق رئال مادريد گفت: رئال در زمان فرانكو به صورت سمبليك باشگاه ژنرال نام گرفت، چون قبل از آن باشگاه پادشاه بود؛ اما پس از مرگ اين مرد، هواداران رئال مادريد دوباره به تاريخ باشگاه خود روي آورده و نسبت به آن وفادار ماندند.

فرگوسن در اظهارنظري جنجالي اعلام كرد كه فاشيسم در باشگاه رئال مادريد اسپانيا موج مي زند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هيگواين: در شرايط ايده آل به سر مي برم
    -------------------
    مهاجم آرژانتيني رئال مادريد خود را براي درخشش در خانه آلمريا آماده توصيف كرد.

به نقل از آس اسپانيا، گونسالو هيگواين گفت: در شرايط ايده آل به سر مي برم و براي گل زني در زمين آلمريا كاملا آماده ام.

وي افزود: آسيب ديدگي قديمي من برطرف شده و اميدوارم شوستر به من اعتماد داشته باشد.

هيگواين در مورد حوادث اخير در فوتبال آرژانتين گفت: مارادونا مرد محبوب و مورد علاقه تمام ما جوانان آرژانتيني است؛ اما در مورد مربيگيري او و اتفاقات اخير در جايگاهي نيستم كه نظر دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مديرعامل باشگاه رئال مادريد بازداشت شد!!!
    ----------------------
    مديرعامل باشگاه رئال مادريد با وجود تكذيب تمام اتهامات، از سوي پليس بين‌الملل بازداشت موقت شد.
    به نقل از بيست دقيقه مادريد، رامون كالدرون، مديرعامل رئال مادريد به اتهام استفاده شخصي از اموال باشگاه و خرج بي مورد به اعتبار باشگاه، در خارج از مرزهاي اسپانيا بازداشت و تحت بازجويي قرار گرفت.

كالدرون از بخش درآمدهاي رئال مادريد در بورس لندن سهام يك بيمارستان بسيار معروف و پر درآمد را خريداري كرده و به نام يكي از بستگانش سند زده است.

اين گزارش كه 3 روز قبل در ال موندو دپورتيوو، چاپ بارسلونا، منتشر شد، حاكي است، او با استفاده از كارت اعتباري رئال، بدهي هاي قديمي خود را پرداخته و وام‌هاي كلاني را از بانك هاي چند كشور آسيايي و امريكاي جنوبي دريافت كرده است.

وكيل باشگاه مدعي است با رد تمام اين اتهامات، سرگرم تنظيم شكايت نامه عليه روزنامه اسپانيايي و شاكيان خصوصي اين پرونده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كاناوارو در فكر بازگشت به ايتاليا
    ------------------
    فابيو كاناوارو بار ديگر اعلام كرد، خواهان آويختن كفش‌هايش با پيراهن باشگاه ناپل ايتالياست.
    كاپيتان تيم ملي ايتاليا از سال 2006 در رئال مادريد توپ مي‌زند. او روز پنج‌شنبه اعلام كرد، همانند گذشته مي‌خواهد بار ديگر براي ناپل بازي كند.
    اين بازيكن 35 ساله گفت: «من هوادار ناپولي هستم و همواره يكي از آنها بوده‌ام. دوست دارم يك بار ديگر به آنجا بازگردم.»
    ناپولي پس از دو سال حضور در سري B در فصل جاري بازگشتي رويايي به سري A داشته است. شاگردان "ادواردو ريا" هم امتياز با اودينزه در صدر جدول رقابت‌هاي سري A قرار دارند.
    كاناوارو ادامه داد: «برايم روشن است كه باشگاه در حال حاضر عملكردي درخشان داشته است و به گونه‌اي هدفمند روي جوانان خود حساب مي‌كند. بايد بگذاريم آنها در آرامش كار خود را كنند و ببينيم در آينده چه چيزي رخ خواهد داد.»
    قرارداد كاناوارو با رئال مادريد در تابستان سال آينده به پايان مي‌رسد. او در ناپولي مي‌تواند در كنار برادر كوچكترش پائولو دفاع مياني اين تيم را شكل دهند. مرد سال 2006 فوتبال جهان هنوز هم به خوبي مي‌تواند سال‌هاي شروع فعاليت خود را در ورزشگاه "سن پائولو" ناپل به ياد بياورد.
    او در اين باره گفت: «هنوز همه چيز را از دوران بازي‌ام در ناپل به ياد دارم. هر سالش باور نكردني بود. چرا كه زماني كه پسر كوچكي بودم، روياي پوشيدن پيراهن آبي اين تيم را داشتم.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها خوبین سلامتین؟ خبرهای جالب و بعضی بد و بعضی خوب بودش ولی بخاطر تمام تلاشهای دوست خوبمون ممد و چارلی ازشون تشکر و خسته نباشید میگم. اما یه نکته بسیار بسیار مهم: فردا راس ساعت 9 همگی بچها میتونن که تو یاهو انلاین بشن و ای دی من رو اد کنن بعد همگی تو کنفرانس راحت هم صحبت میکنیم هم راحت تر پستها و نظرات همدیگر رو میبینیم. مهدی هم تا دقایقی دیگر ای دی خودشو میذاره هر کی دوست داره اد کنه یا ای دی من یا مهدی جا یا هر دو رو فردا دوستان رئالی عزیز رو تو یاهو دعوت کنیم که راحت باهم صحبت کنیم. ahmmazloom2010@yahoo

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایول...
    دوستان قراره یه ستاده روحیه دهی درست کنیم...
    فقط یه ربع قبلش واسه روحیه دهی به بچه ها بیان تا یه ستاد روحیه دهی درست کنیم ...
    Last edited by iammahdi; 01-11-2008 at 22:51.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکشنبه 12/8/87 آلمریا ورئال مادرید ساعت 21:30

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •