تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 569 از 2014 اولاول ... 6946951955956556656756856957057157257357961966910691569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آشوبی : شکست سختی را به پرسپولیس تحمیل خواهیم کرد// ترجیح می دهم در مورد کریمی حرفی نزنم

خبرگزاری پرسپولیس : هافبکتیم فوتبال مس کرمان گفت: خوشبختانه با وقفه ای که در روند برگزاری لیگایجاد شد بهترین زمان فراهم شد تا با انجام تمرینات سخت به آمادگی لازمبرسیم تا در بازی برای پرسپولیس شکست سختی بر این تحمیل کنیم.
    فرزاد آشوبی در گفتگویی افزود: به دلیل تغییرات فراوانی که در کادر فنی و همچنین بازیکنان تیم مس صورتگرفته نیازمند زمانی بیشتری بودیم تا بتوانیم با تمرینات منظم به هماهنگیلازم دست یابیم که البته تعطیلی موقت لیگ این امکان را در اختیارمان قرارداد.
    وی ادامه داد: ما از پتانسیل بالایی برای اجرای تاکتیک های فنی بر خورداریم چراکه مهره های لازم برای انجام این تاکتیک ها را نیز در اختیار داشته و به قدری در این زمینه توانا هستیم که می توانیم هر نتیجه ای را در مقابل تمام تیم های لیگ برتری رقم بزنیم.
    آشوبی در خصوص بازی در مقابل تیم سابق گفت: واقعاً سخت است که بخواهم چنین کاری را انجام دهم اما برای تمامی ما پیش می آید که در زندگی مجبور به انجام کار هایی شویم. پرسپولیس تیم بسیار بزرگی است و برای من حتی افتخار است که در برابر این تیم بازی کنم.
    وی افزود: زندگی ورزشی ام را مدیون پرسپولیس و هواداران خوبش هستم و قطعاً در هر تیمی غیر از پرسپولیس بازی کنم تیم دومم پرسپولیس خواهد بود و همیشه برای موفقیتش دعات خواهم کرد اما در بازی این هفته مقابل این تیم شک نکنید که تمام توانم را برای پیروزی مس بکار می گیرم.
    آشوبی در خصوص پیوستن علی کریمی به پرسپولیس گفت: ترجیح می دهم در مودد کریمی حرف خاصی نزنم و تنها برایش آرزوی موفقیت دارم چراکه او بازیکن بزرگیست و می تواند در موفقیت پرسپولیس برای رسیدن به اهدافش نقش تعیین کننده ای را ایفا کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : علي کريمي که اخيراً قراردادي يک ساله با باشگاه پرسپوليس منعقد نموده است در انتظار پرداخت سيصد هزار دلار طلب خود به باشگاه السليليه قطر است تا کارت ITC وي صادر شود.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس در تلاش هستند تا ظرف يکي دو روز آينده سيصد هزار دلار مذکور را به حساب باشگاه قطري واريز کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا واحدي‌نيكبخت شماره 10 سرخ‌ها، بازگشت علي كريمي به پرسپوليس را يك اتفاق مثبت براي اين تيم ارزيابي مي‌كند او مي‌گويد: «خوشحالم كه چنين فوتباليست بزرگي به تيم ما اضافه شد.»
    نيكبخت در گفت‌وگویی، با بيان اين مطلب ادامه مي‌دهد: «كريمي يك فوتباليست بزرگ و سرشناس است كه توانايي هاي بسيار زيادي دارد. من علاقه خاصي به سبك بازي او دارم، وقتي كه بحث بازگشت او به فوتبال ايران مطرح شد بي صبرانه در انتظار حضور علي در پرسپوليس بودم.»
    نيكبخت درخصوص ايجاد تغيير در خط هافبك يا حمله پرسپوليس و فيكس بازي كردن كريمي مي گويد: «به نظر من با آمدن كريمي رقابت بين هافبك‌ها و مهاجمان سخت‌تر شد و هيچ كس نمي‌تواند مطمئن باشد كه در تركيب ثابت قرار مي‌گيرد. البته اين يك امتياز مثبت براي پرسپوليس است كه تمامي بازيكنانش در سطح بالايي بازي مي‌كنند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بامداد فردا
    ماركو و دي كارمو وارد ايران مي‌شوند
    خبرگزاري فارس: مربي و مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس بامداد فردا وارد ايران مي‌شوند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ماركو مربي تيم فوتبال پرسپوليس و دي‌كارمو بازيكن برزيلي طبق تماس تلفني امروز با مسئولان باشگاه، قرار است بامداد فردا ساعت 4 صبح وارد فرودگاه امام خميني شود.
    ماركو پس از ورود به ايران به باشگاه خواهد رفت و درخصوص مذاكره با پله براي حضور در دربي شصت و پنجم، گزارش نهايي را اعلام مي كند.
    دي‌كارمو نيز كه تا به امروز مبلغ پيش‌قراردادش به حساب باشگاهش واريز نشده، قرار است پس از حضور در تهران در جلسه‌اي همراه مدير برنامه‌هايش با مصطفوي، شركت كند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در تمرين امروز صبح در شركت واحد
    علي كريمي براي پرسپوليس گلزني كرد
    خبرگزاري فارس: علي كريمي در تمرين امروز صبح پرسپوليس براي اولين بار گلزني كرد.
    به گزارش خبرگزار فارس، تمرين امروز صبح از ساعت 10 صبح در زمين شركت واحد برگزار شد. آنها ابتدا به گرم كردن و ضربات يك ضرب با سر و پا پرداختند و سپس زير نظر باقري حركات كششي را انجام دادند.
    در مرحله بعد، بازيكنان به دو قسمت تقسيم شدند و به حفظ توپ و پرسينگ با نظر مستقيم افشين قطبي پرداختند.
    بازيكنان با دستور افشين قطبي به فوتبال 11 به 11 دستگرمي پرداختند كه براي تيم زرد علي كريمي و براي تيم قرمز ايوان پتروويچ گلزني كردند.
    در مرحله پاياني، بازيكنان به سه گروه تقسيم شدند و زير نظر پيرواني به حمله به دفاع زير نظر كماسي به دويدن دور زمين و زير نظر قطبي به سانتر از جناحين و ضربه به گل پرداختند.
    * علي كريمي پس از گلزني شديدا از سوي 50 هوادار كه در زمين شركت واحد بودند، تشويق شد و بازيكنان نيز به او تبريك گفتند.
    * مسعود زارعي به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي به دويدن دور زمين پرداخت. مهدي واعظي با رفع مصدوميت به صورت گروهي تمرين كرد. در بين تمرين امروز، بهادر عبدي مجددا دچار مصدوميت شد و راهي رختكن شد. پژمان نوري، كريم باقري و علي كريمي از آماده‌ترين بازيكنان بودند. ماركو، شيري و محمود خوردبين غايب بودند.
    * افشين قطبي قبل از تمرين امروز به مدت 10 دقيقه در باره بازي روز جمعه مقابل مس كرمان به گفت و گو پرداخت.
    * 5 دروازه‌بان آزمايشي همراه مهدي واعظي و عليرضا حقيقي تمرينات فشرده‌اي را مانند روزهاي گذشته انجام دادند.
    تمرين امروز ساعت 11 و 30 دقيقه در زمين شركت واحد به پايان رسيد و فردا صبح پيگيري خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تفاهم مسئولان دو باشگاه
    باشگاه پرسپوليس 42 ميليون تومان به حساب ابومسلم واريز كرد
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از نشست با سران ابومسلم مشهد در خصوص مشكلات انتقال 2 بازيكن خارجي، مبلغ 42 ميليون تومان به حساب آنها واريز كردند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليسي ها براي از بين بردن مشكلات ايوان پتروويچ و آتسو روز گذشته پس از نشست با مسئولان ابومسلم مبلغ 42 ميليون تومان به حساب آنها واريز كردند.
    به گفته مسئولان پرسپوليس، با پرداخت اين پول مشكلات دو بازيكن خارجي پرسپوليس حل شده و ابومسلم نيز از شكايت خود صرف‌نظر كرد.
    مشهدي ها معتقد بودند به دليل عدم دريافت حق انتقال اين دو بازيكن، حضور آنها در بازي هاي پرسپوليس غيرقانوني است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازيكنان خارجي همچنان مجوز كار ندارند
    هشدار دوباره سازمان ليگ برتر به باشگاه پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال امروز بار ديگر به باشگاه پرسپوليس تهران به دليل عدم دريافت مجوز كار براي بازيكنان خارجي، هشدار داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان سازمان ليگ صبح امروز در تماسي تلفني به اعضاي باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم دادند در صورت عدم تهيه مجوز كار براي بازيكنان خارجي، نمي‌توانند مقابل مس به ميدان بروند.
    مسئولان پرسپوليس صبح امروز نماينده خود را بار ديگر به اداره اتباع امور خارجه فرستادند تا موضوع را پيگيري كنند.
    گفته مي شود تا روز پنج شنبه مجوز كار نفرات خارجي صادر مي شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خليلي: براي ادامه معالجاتم به آلمان مي روم
    برنده توپ طلايي فوتبال ايران در خصوص آخرين وضعيت جسماني اش گفت: براي ادامه معالجاتم دوباره به آلمان باز خواهم گشت.
    [

"محسن خليلي" روز دوشنبه در گفت و گو اختصاصي با خبرنگار ايرنا، افزود: دو دوره ديگر بايد در کشور آلمان حضور يابم تا معالجاتم کامل شود.
    وي اظهار داشت:‌ اولين اعزام به آلمان تا دو هفته ديگر خواهد بود و پس از آن نيز براي دو هفته آخر درمان بايد در آلمان حضور يابم تا با انجام معاينات نهايي روي پايم بتوانم در تمرينات تيم شرکت کنم.
    وي با اشاره به اين که پزشک جراح، اين عمل را رضايت بخش عنوان کرده، خاطرنشان کرد: پزشکان از من خواستند که به تسريع بهبودي ام کمک کنم.
    خليلي بيان داشت: هم اکنون اين همکاري را با تمام تلاش انجام مي‎دهم و طبق نظر پزشک، به مدت 6 ماه پس از عمل از ميادين دور هستم.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين جراحي در اوايل مرداد ماه بر روي پايم انجام شد که در حال حاضر حدود دو ماه از آن مي گذرد.
    به گفته وي، پس از جراحي، زير نظر پزشک جراح و دکتر زرينه برنامه مشخصي را جهت درمان هر چه سريعتر پيش گرفتم.
    خليلي افزود:‌ همه چيز خوب است و نهايت سعي و تلاشم را بکار مي‎گيرم تا هر چه زودتر در خدمت تيم محبوبم پرسپوليس باشم.
    وي در پاسخ به اين سووال که "آيا تنها به استراحت مي پردازيد؟" اظهار داشت:‌ استراحت هم يکي از راههاي درمان است اما من به تجويز دکتر زرينه صبح‎ها وزنه مي‎زنم، بعدازظهرها فيزيوتراپي مي‎کنم و پس از آن، آب درماني در برنامه درماني من قرار دارد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نژاد فلاح نايب رييس هيات مديره
    محمد حسين نژاد فلاح تنها گزينه پرسپوليسى ها براى نايب رييسى هيات مديره است. حالا كه بعد از چند ماه بى رييسى، حسين هدايتى با اكثريت آرا، رياست هيات مديره پرسپوليس را برعهده گرفته، مسوولان اين باشگاه قصد دارند نايب رييس هيات مديره را نيز معرفى كنند. نژاد فلاح تنها گزينه پرسپوليسى ها براى انتخاب نايب رييس است و صحبت هايى هم در اين باره انجام شده كه قرار است در جلسه آينده هيات مديره در اين خصوص تصميم گيرى شود.

تغيير تركيب هيات مديره با نظر على آبادى

در حالى كه اين روزها اخبار متفاوتى از اختلاف نظر ميان برخى اعضاى هيات مديره پرسپوليس به گوش مى رسد، مجيد فرخزادى با اظهار بى اطلاعى نسبت به اين موضوع مى گويد: به عنوان يك عضو هيات مديره از چنين مسائلى اطلاع ندارم. هيچ شكافى در هيات مديره وجود ندارد و من تا حالا چنين اختلافاتى را نديده ام.» سخنگوى هيات مديره پرسپوليس با رد هرگونه تغيير و تحول در رأس باشگاه ادامه مى دهد: «تنها شخص مهندس على آبادى است كه مى تواند تعداد اعضاى هيات مديره را كم و زياد كند. اينكه برخى معتقدند رييس هيات مديره مى تواند اعضاى اين تركيب را تغيير دهد صحت ندارد.»

مهاجم ماشين سازى هم مى آيد

مهاجم ماشين سازى تبريز در آستانه پيوستن به پرسپوليس قرار دارد.
    على ابوالفتحى كه فصل پيش در ماشين سازى بازى مى كرد چند روزى است كه در تمرينات پرسپوليس حضور دارد. عملكرد فنى اين بازيكن تا حدود زيادى مورد تأييد قطبى قرار گرفته و احتمال جذب شدن ابوالفتحى و قرار گرفتن در ليست بازيكنان اين فصل پرسپوليس بسيار زياد است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بررسى وضعيت الونگ در كميسيون پزشكى

با تاييد پزشك پرسپوليس، وضعيت آسيب ديدگى الونگ الونگ در كميسيون پزشكى مورد بررسى قرار خواهد گرفت. دكتر زرينه در اين باره توضيح مى دهد: «الونگ را در شرايطى تحويل گرفته ام كه حتما بايد براى مشخص شدن وضعيت اش كميسيون پزشكى تشكيل داد. ظاهرا عضله پاى مصدوم الونگ دو سانتيمتر نسبت به پاى سالم او لاغرتر شده. ضمن اينكه قدرت عضلانى پاى او هم هست. همين چيزها باعث شده نتوانيم درباره وضعيت الونگ، راحت نظر بدهيم. به همين خاطر قرار است اين هفته كميسيون پزشكى تشكيل شود و درباره الونگ مشاوره بدهد. چون الان هر نظرى بدهيم نمى تواند تخصصى و درست باشد.»
    موافقت زرينه با جراحى ميثاق در آلمان

ميثاق معمارزاده دروازه بان جوان پرسپوليس كه از ناحيه رباط صليبى دچار آسيب ديدگى شديد شده، براى درمان زانوى مصدومش به زودى راهى كشور آلمان خواهد شد.
    دكتر زرينه پزشك پرسپوليس باتأييد اين خبر در اين باره مى گويد: «معمارزاده در حال حاضر تحت نظر من تمرينات اختصاصى فيزيوتراپى را دنبال مى كند. زمانى كه زانوى معمارزاده آماده شود، اين بازيكن راهى آلمان مى شود تا تحت عمل قرار گيرد.» كليه هزينه هاى درمانى معمارزاده توسط باشگاه پرسپوليس پرداخت مى شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •