ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
psp slim
نقره ای
دسته دوم...
تمیز
با رم 4 گیگ ساندیسک اصل
چقدر میارزه؟
سلام...نوشته شده توسط امپراطور:
سلام
میخوام از سایت konj پی اس پی بخرم....
آیا دستگاه هاشون کپی خور شده است؟(قبل از خرید از کجا بدونم؟)
الان از کجا بدونم فریمور دستگاهی که میخوان برام بیارن چیه؟
سایتهای اینترنتی هیچکدوم برای خرید کنسول پیشنهاد نمیشن!
کلا برای اطمینان بیشتر بهتره از فروشگاه های معتبر خرید کنید، نه سایتهای اینترنتی...
در هر حال اگه میخواین از این سایت خرید کنین بهتره به شماره تلفنش زنگ بزنین و سوالات رو از خودشون بپرسید... (چون خیلی مواقع قیمتهایی که تو سایت میزارن به روز نیست)
سلام.من تازه یه پی اس پی اسلیم از عمان واسم آوردن اما متاسفانه 2004 هستش.
ورژنشم 3.95 هست
.چطور میتونم کپی خورش کنم ؟
چنتا پست خوندم اما خیلی روشن توضیح نداده بودن.
در ضمن من تم دانلود میکنم و میریزم تو psp اما چیزی نشون نمیده.
یجا خوندم پسوند تم ها ptf هستش ، اما اینا که همجا گذاشتن واسه دانلود که ctf هست
خلاصه کمک کنید
سلام دوست عزیز.
اول از همه مبارکت باشه
بعد نگران اون نوشته ای که نوشته psp-2004 نباش این فقط کد کشوری هست که psp توی اون توضیع میشه.نه سال ساخت.اگه اشتباه نکنم این کد ماله کشور استرالیا هست.
برای کپی خور کردن میتونی از زوش هایی که توی تاپیک زیر هست عمل کنی.ساده ترین روش ها هست.دیگه ساده تر از این نیست.اگه نمیتونی خودت انجام بدی باید بدی بیرون برات انجام بدن که حدود 10 الی 15 برات آب میخوره.
درسته پسوند ptf هست برای نمایش تم ها با پسوند ctf باید از پلاگین استفاده کنی.ابتدا باید دستگاهت را کپی هور کنی بعد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
سلام محمد خان
معمولا فروشنده ها متاسفانه قبول نمیکنن که جنس خودشون مشکل داره و همیشه عیب را میزارن سر یک چیز دیگه.اگه فریمور 4.01 ناقصه پس چرا برای بقیه نیست.تا اونجایی که من شنیدم 3.71 از فریمور هایی هست که خیلی اشکال داره و ممکنه باعث بریک شدن بشه.بهت توصیه میکنم حداقل 3.90 بریزی.
در باره اون موردی هم که میگی فایل هات خراب میشه و عکس یه فایل شکسته میاد 100 درصد عیب از مموری هست.آخه چقدر من گفتم بچه ها مموری فک نخرید.
به خدا ارزش داره آدم پول بیشتری بده و مموری اصل بخره.(خودمم مموری فک دارم.)
در مورد باطری هم من با صدای نصفه و نور صفحه 4 حدودا 5 ساعت بازی میکنم.اگ ه دوستتون گفته 10 ساعت که بعیده حتما با نور صفحه 1 و بدون صدا بازی میکنه که در این صورت هم حدودا 8ساعت ونیم دوام میاره.
هرچه هم سرعت cpu درون بازی زیاد تر باشه مصرف باتری بیشتر میشه در صورتی که با بازی مشکلی ندارید به نظر من روی پیش فرض باشه.
خود psp با توجه به اینکه قیمت جهانیش 160 تومنه و قیمت ایران هم حدودا 220
حدودا 140 بیشتر نمی ارزه.مموری هم من باشم دست دوم 15 بیشتر نمیخرم.من مموری های فک را به مارک ساندیسک ترجیح میدم.
درکل اگه میتونی از دبی خرید کن.psp slim اونجا هست 160 و مموری اصلی 30 تومن این قیمت ها که میگم برای 2 روز پیش هست.که تقریبا هم قیمت psp دست دوم توی ایران در میاد.
Last edited by choory; 30-08-2008 at 17:11.
ویرایش شد.
لصف کنید پاکش کنید.
100 بیشتر فکر نکنم بخرن
چی? 100؟ مگه Ps1 ?
راستی مدل مال منم 2004 هست اصلا این 2004 یعنی چی ؟ چه فرقی با اون یکی ها میکنه ؟
100 تومن؟؟؟!!!!
خیلی کم فکر کنم
یعنی 160 تومن نمیارزه؟خود psp با توجه به اینکه قیمت جهانیش 160 تومنه و قیمت ایران هم حدودا 220
حدودا 140 بیشتر نمی ارزه.مموری هم من باشم دست دوم 15 بیشتر نمیخرم.من مموری های فک را به مارک ساندیسک ترجیح میدم.
درکل اگه میتونی از دبی خرید کن.psp slim اونجا هست 160 و مموری اصلی 30 تومن این قیمت ها که میگم برای 2 روز پیش هست.که تقریبا هم قیمت psp دست دوم توی ایران در میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)