تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 616 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام

دوستان من مقطع کارشناسی نرم افزار هستم ترم آخر (که البته بهمن 92 بود) که در حال حاضر من 3 واحد دارم از بهمن 92 که همون پروژه هستش دارم و ارائه ندادم هنوز .
    حالا میخوام بدونم آیا با ارائه ندادن واحد پروژه که در بهمن 92 برداشته بودم و هنوز ارائه ندادم آیا تاریخ فراغت از تحصیل از بهمن 92 حساب میشه یا زمانی که پروژه رو تحویل میدم؟

چون اگه از بهمن 92 حساب بشه تا بهمن 93 وقت دارم که اعزام بشم برای خدمت که کنکور ارشد هم خرداد 94 هستش آیا راه حلی وجود داره که تا زمان کنکور خدمت عقب بیفته ؟

با تشکر
    سلام
    زمانی که پروژه دادین تاریخ فارغ التحصیلی زده میشه

2. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من ترم بهمن امسال که ترم نهم میشه میتونم واحدامو تموم کنم ولی از اونجایی که یک سال برای ارسال دفترچه فرصت است فکر میکنم اگه واحدامو نگه دارم تا ترم ده یعنی بهار تموم کنم بتونم دوبار ارشد شرکت کنم
    به نظرتون کار درستیه؟ده ترمه شدن که مشکلی برای فرجه یکساله ایجاد نمیکنه؟
    ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم قانون 3 برادری هنوز اجرا میشه 3برادر رفته باشن خدمت و برادرچهارم معاف بشه یا براش

شرایطی چیزی دارند یا خیر ؟؟؟ کسی اطلاع داره بگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    متولد 9 1371 الان ترم 6 کاردانی روزانه که3ترم قبل مشروط شده ام و معدل کل 11.97 و 42 واحد پاس کردم-به نظرتون چطوری یه شانس دیگه بگیرم؟کمیسیون موارد خاص درخواست بدیم؟
    سربازی رو چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی فرمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، راستش قسمت قوانین چشم خیلی کلمه های تخصصی داشت ، برای همین ممنون میشم راهنمایی کنید ، من الان چشم راستم 6.25 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات و چشم چپم هم 6.0 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات ، الان سوالام اینه که آیا آستیگمات با ضعیف بودن جمع میشه؟ و اینکه آیا من معافم ؟ اگر معافم ، چطوری باید اقدام کنم برای معافی؟ و اینکه من الان دانشجو ترم 2 هستم ، ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان من ترم بهمن امسال که ترم نهم میشه میتونم واحدامو تموم کنم ولی از اونجایی که یک سال برای ارسال دفترچه فرصت است فکر میکنم اگه واحدامو نگه دارم تا ترم ده یعنی بهار تموم کنم بتونم دوبار ارشد شرکت کنم
    به نظرتون کار درستیه؟ده ترمه شدن که مشکلی برای فرجه یکساله ایجاد نمیکنه؟
    ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    اگه پیوسته هستید مشکلی ندراه

دوستان می خواستم بدونم قانون 3 برادری هنوز اجرا میشه 3برادر رفته باشن خدمت و برادرچهارم معاف بشه یا براش

شرایطی چیزی دارند یا خیر ؟؟؟ کسی اطلاع داره بگه
    این قانون دیگه نیست

سلام
    متولد 9 1371 الان ترم 6 کاردانی روزانه که3ترم قبل مشروط شده ام و معدل کل 11.97 و 42 واحد پاس کردم-به نظرتون چطوری یه شانس دیگه بگیرم؟کمیسیون موارد خاص درخواست بدیم؟
    سربازی رو چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی فرمایید.
    سلام
    سنواتتون تموم شده
    فکر نکنم کمیسیون هم قبول کنن
    با این حال درخواست بده

دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، راستش قسمت قوانین چشم خیلی کلمه های تخصصی داشت ، برای همین ممنون میشم راهنمایی کنید ، من الان چشم راستم 6.25 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات و چشم چپم هم 6.0 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات ، الان سوالام اینه که آیا آستیگمات با ضعیف بودن جمع میشه؟ و اینکه آیا من معافم ؟ اگر معافم ، چطوری باید اقدام کنم برای معافی؟ و اینکه من الان دانشجو ترم 2 هستم ، ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان.
    به احتمال زیاد معافی
    دفترچه بگیر و قسمت معافیت رو پر کن تا کمیسون پزشکی دعوت بشی و دکترای اونجا نمره چشمتو تایید کنن

8. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا راسته كه ميگن فارغ التحصيلان خرداد 92 (چه اونايي كه قبل از خرداد 92 و چه اونايي كه بعد از خرداد 92 و تو تابستون 92 وارد 18 سالگي شدند) تا 30 شهريور 93 فرصت ارسال دفترچه رو دارند!!! توي دفترچه كنكور 93 كاملا واضح نوشته:
    صفحه 38 > *تذكرات مهم: > 8

اينم پاسخ هاي vazifeh.police.ir:

و هم اين خبر:‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط تو اين خبر به شرطي كه يك سال بعد از فارغ التحصيل خود را معرفي كنند رو نميفهمم يعني چي
    اگه واقعا اينطور باشه ديگه دغدغه تمديد تاريخ اعزام رو نداريم
    Last edited by naderl; 15-05-2014 at 15:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال:
    اگر کسی کارشناسی پیوسته رو 11ترمه تموم کنه باز یکسال فرصت داره؟یا نه؟

مثلا:
    اگر کسی دیماه سال 93(ترم 11اش باشه) فارغ التحصیل کارشناسی پیوسته بشه تا چه تاریخی برای معرفی فرصت داره؟

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

سلام
    فردی که متولد 27 اردیبهشت 72 هست و دانشجوی سال سوم گیاه پزشکی و می خواد که مدرک معادل کاردانیشو بگیره، امسال در کنکور کاردانی به کارشناسی رشته مترجمی زبان شرکت کنه ( به رشته اش علاقه نداره می خواد تغییر رشته بده). تیر ماه مدرک معادل رو می گیره، تا قبولی در کنکور کاردانی (مهر ماه) آیا مشمول خدمت میشه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال:
    اگر کسی کارشناسی پیوسته رو 11ترمه تموم کنه باز یکسال فرصت داره؟یا نه؟

مثلا:
    اگر کسی دیماه سال 93(ترم 11اش باشه) فارغ التحصیل کارشناسی پیوسته بشه تا چه تاریخی برای معرفی فرصت داره؟
    سلام
    از نظام وظیفه دانشگاه بپرسید که سنواتتون چطوریه

سلام
    فردی که متولد 27 اردیبهشت 72 هست و دانشجوی سال سوم گیاه پزشکی و می خواد که مدرک معادل کاردانیشو بگیره، امسال در کنکور کاردانی به کارشناسی رشته مترجمی زبان شرکت کنه ( به رشته اش علاقه نداره می خواد تغییر رشته بده). تیر ماه مدرک معادل رو می گیره، تا قبولی در کنکور کاردانی (مهر ماه) آیا مشمول خدمت میشه؟
    مرسی
    سلام
    تا تیر ماه سال آینده مهلت داره

13. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •