thelastblack جان مرسی از کمکت باز هم اگه دیگران نظر دیگه ای دارن خوشحال میشم بشنوم.
حالا کلا به نظر شما لینا هیرو خوبیه؟ هیروهایی که ضد و مقابلش هستن کدومان؟
thelastblack جان مرسی از کمکت باز هم اگه دیگران نظر دیگه ای دارن خوشحال میشم بشنوم.
حالا کلا به نظر شما لینا هیرو خوبیه؟ هیروهایی که ضد و مقابلش هستن کدومان؟
تا وقتی این روم بخوان بازی کناش فقط در مورد hero ها و ضدش و اینکه چه item چیکار میکنه بپرسن کسی پیشرفتی نمیکنه .... داداشه من ... عزیز من ... برو تو بازی .... تایپ کن -random هرچی بت داد بازی کن ...بعد بیا اینجا شیوه بازی باهاشو بپرس ... کسی dota بازه که کل hero ها رو با طرز بازی های مختلفشون بلد باشه نه اینکه بدونه کی ضد کیه ....
100% تایید میشه من هنوز خودم با یه سری هروها نمیتونم خوب بازی کنم
ولی د کل شیوه بازی به apm تو بازی هست که بتونی هم خوب کیل بگیری و مجیک بزنی ویونیت بکشی ودینای کنی
همه هروها خوبن و هیچ هرویی بد نیست و همه هروها ضد دارن این راز ماندگاری دوتا هست
ایتم هم دقیقا به شرایط بازی بستگی داره نمیشه گفت از قبل بازی چه ایتمی زو ببندی میبری بازی رو تو بازی بسته به هروهای جلوت و ایتماشون باید ببینی چی ببندی خوبه
شاد باشید![]()
پچه 1/23 که گزاشتید کار نمیکنه اگه امکان داره یه جای دیگه اپ کنید با تشکر (یه وار باز خسته)
ok من مشكل پچم با كمك دوست عزيز cao cao حل شد
من امشب ساعت 9-10 ان مشم
اسمم Omen^rax هست لطفا به من pm بديد
jegar safahate 200 be payeno begard man ba ursa va protector bedone cheat to bazi funtino to 35 sanea andakhtam jegar
![]()
من یه بار با lifestealer قدیمی زده بودم آیتم هام هم اینا بود ولی replay ندارم:
satanic
divinex2
heartx2
assult
ولی تو دوبار زدن موفق شدم یعنی به بار درگیر شدم جونشو کم کردم بعد رفتم roshan و جونم پر شد بعد دوباره رفتم زدم...
احمد جون مطمئنی لینک مشکل داره بچه ها و ودم تست کردیم
ولی اگه دان نشد هاردتو ور دار بیار واست بزیزم
موافقم! فوقش یه هیرو بیفته آدم نتونه باهاش کار کنه دیگه! اما یاد میگیره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)