تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 755 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

همون 7 تا هم عرض كردم مشكلي ايجاد نميكنه حالا 2 تا شده كه بهتر. كارتريج رو كه نياز نيست خارج كني براي اين مدلها هواگيري كارتريج معني نداره!
    كارتريج يه مخزن جوهره كه اگه جوهر داشته باشه خيلي راحت وارد هد ميشه. هواگيري فقط با هد كلين ميسر است!
    اگه كارتريج داري روش كه زياد هدكلين نزن چون فوري جوهرت تموم ميشه و بايد بري بووق تومن كارتريج بخري!
    توصيه عمومي: باهاش پرينت كن و نذار خشك بشه.
    نكته: پرينترهاي اپسون هد و پمپ قوي دارند داشتم مدلي رو كه توي نازل چك فقط 4-5 نازلش باز بوده و با هدكلين و سرويس بيش از 90 درصد نازل ها اوكي شدند.
    ممنون من رو ترس از این که پرینتر خراب بشه نجات دادی

من تجربه قبلی از جوهر افشان نداشتم و تازه گرفتم ولی لیزری داشتم و این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ممنون محبت هاش هستم که چه قبل خرید و بعد خرید به من و امثال من لطف داشته و راهنمایی های زیادی کرده.

من پرینتر p50 رو با مخزن گرفتم و هر 4 رو ز یکبار پرینت ازش میگیرم و مخزن بهش نصب کردم پس نیازی به هواگیری نیست همون هد کلین کافیه من از جایی که پرینتر خریدم فروشندش گفت خواستی هواگیری کنی کاتریج در بیار

راستی چه مقدار از جوهر در مخزن تموم شد باید جوهر توش بریزم؟ آخه فروشنده گفت یک سوم شد جوهر بریز آیا باید همین کارو بکنم؟

من تو سایت اصلی اپسون رفتم تو قسمت ساپورت اصلا نام p50 نیست آیا نام دیگری هم دارد؟
    Last edited by karbar200; 21-12-2012 at 17:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دستان
    من ی پینتر 3 کاره ی اپسون cx 43 00 دارم .کارتریج ها شو تعویض کردم و قابل شارژ گذاشتم .حالا جوهر داره اما ارور رنگ میده هر کاری می کنم درس نمیشه کمک کنین تورو خدا به شدت نیاز پرینتر دارم . راسی قبلا کار میکردا اما از وقتی که جوهر تموم کرد و دوباره پرش کردم این طوری شد .هر کی میدونه کمک کنه لطفا
    مرسی

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    تونر های رنگیم که آبی و زردش تمومه واسه همین عکسهامو قرمز میگیره.ولی تونر مشکیم پره چون 2 3 ماه پیش شارژ کردم.اگه تونر های رنگی خالی باشه تو مود grayscale هم تاثیر میذاره؟
    درام هم بعید میدونم مشکل دار شده باشه چون کلا دستگاه زیر 1500 پرینت گرفته فوم رو چه طور میشه تمیز کرد؟
    امروز به طور اتفاقی 2 تا پرینت مشکی رو هم زدم یه پرینت یه دست سیاه با کیفیت داد و اون خط رو پر کرد کامل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیزم
    احتمالا مشکل مقطعی بوده. من در خصوص دستگاه های لیزری اطلاعت تجربی ندارم.
    اما معمولا این نوع مشکلات به اتمام تونر مربوط میشه (چون معمولا وسط صفحه بیشتر چیز هایی چاپ میشه،‌ تونر اون قسمت زودتر تموم میشه) و با تکان دادن کارتریج، تونر بصورت یکنواخت درون کارتریج پخش میشه و مشکل حل میشه.
    دقیق نمی دونم در مود خاکستری فقط از کارتریج مشکی استفاده میشه یا خیر، ممکنه فقط بصورت نرم افزاری مورد چاپ خاکستری بشه و دستگاه برای چاپ از تمام تونر ها استفاده کنه.
    دوست عزیزم mohammad.t قبلافرموده بودن که فوم قطعه ای اسفنجی در کارتریج هست که برای تمیز کردن درام استفاده میشه. باید اونو در بیارید و به دقت بشورید.
    اطلاعات بیشتر رو از ایشون بپرسید.
    ممنونم
    سلام p50 با مخزن دارم

می خواستم بپرسم آیا در عکس زیر که با فلش مشخص کردم (منظورم ابر یا اسفندج مانند هست ) قایل تعویض هست یا خیر یا اصلا نیاز به تعویض دارد؟

و بعد اینکه من می خواهم به مشکل زیر نخورم یعنی جوهر مانند عکس زیر در کف پرینتر نریزد باید چه پیشگیری هایی کرد الیته من لوله تخلیه پشت دستگاه را به یک قوطی وصل کردم ولی اینو دیدم ترس برم داشت

در کل سرویس های epson p50 برای پیشگیری اتفاق های نا گوار چیه ؟؟
    در تأیید و تکمیل صحبت فرمایشات دوست عزیزم mohammad.t باید خدمتتون عرض کنم:
    اون جوهر های ریخته شده در اون قیمت مربوط به موقعی هست که کالسکه هد که محل قرار گرفتن کارتریج ها هست در محل تعویض کارتریج قرار گرفته و کارتریج ها رو در آوردید. بنابریا مقداری جوهر از زیر هد نشت کرده. در هنگامی که کالسکه هد کنار هست و مطمئن هستید که ناگهان بر نمی گرده، با یک ستمال کاغذی یا پنبه اون جوهر ها رو پاک کنید و قسمت اسفنج مانند سمت چپ اون رو هم پاک کنید تا موارد چاپ شده جوهری نشن.
    چند مورد که برای سلامت پرینتر خیلی مهم هستن: (با تأیید فرمایشات محمد آقای عزیز
    1- با استفاده مداوم از دستگاه از خشک شدن اون پیشگیری کنید.
    2- مخزن حتما هم سطح دستگاه نصب باشه و برای جلوگیری از هواگرفتن لوله ها بل از اتمام جوهر مجدد داخلش جوهر بریزید. (توصیه میشه برای ایجاد فشار مطلوب جوهر روی هد،‌ نذارید مخزن بیشتر از یک سوم ارتفاع خالی بشه.)
    3- در هنگامی که از دستگاه استفاده نمی کنید، ورودی هوا به مخزن (درپوش کوچک) رو ببندید تا از ورود گرد و غبار به مخزن و همچنین تبخیر جوهر ها جلوگیری بشه.
    4- در صورت استفاده طولانی مدت،‌ روی درپوش هوا فیلتر های مخصوص قرار بدید.
    5- عکس ها رو روی کاغذ های نازک دو رو چاپ نکنید، از کاغذ های نامرغوب استفاده نکنید،‌این دوکار باعث میشه ذرات کاغذ به هد آسیب برسونه.
    6- از جوهر مرغوب و تازه استفاده کنید. پیشنهاد من: پارت تکنیک
    7- این فروم و مباحث رو دنبال کنید تا با مشکلات موجود و طریقه حل اونها آشنا بشید.
    فعلا همینا به ذهنم می رسه!
    تازه p50 خریدم شلنگ یکی از رنگها هوا 7 سانتی داشت کاتریج در آوردم هواگیری کردم و نازل چک زدم یکی از رنگها ناقص می زنه (عکس زیر) چند بار کاتریج در آوردم جا زدم و هد کلین هم چند بار انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی ناراحتم که اینطوری شده.

آیا این مقدار مشکلی هست برای رفع آن باید چه کرد؟

مشکلی نیست، خودش برطرف میشه، نگران نباشید. بدون توجه به این مشکل مدتی باهش چاپ کنید، و مدتی هم بذارید بی کار بمونه،‌ بعد هدکلین کنید و انشاءالله مشکل رفع شده. زیاد پیش میاد!
    سلام

مرسی از پاسخ

من بیشتر عکس برای خونه چاپ می کنم و حدودا 10 روز میشه آکبند پرینتر خریدم فقط کاتریج در آوردم هواگیری کردم و کاتریج ج زدم اینطوری شد.

و عکس بالا 7 خونه چاپ نکرده الان که چند بار هد کلین کردم و نازل چک زدم 2 تا خونه رو چاپ نکرده و دوباره هد کلین کردم همین 2 خونه رو چاپ نکرده آیا برای چاپ عکس مشکل پیش میاد برای اینکه کامل پاپ کنه باید چه کار کنم؟
    اگر نازل چک کامل باشه عکس با کیفیت تر چاپ میشه،‌خصوصا اگر رو حالت سریع چاپ کنید،‌خطوط افقی ظاهر نمیشه. اما با این حال چاپ با کیفیت بالا خیلی مشکلی ایجاد نمیکنه.
    ممنون من رو ترس از این که پرینتر خراب بشه نجات دادی

من تجربه قبلی از جوهر افشان نداشتم و تازه گرفتم ولی لیزری داشتم و این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ممنون محبت هاش هستم که چه قبل خرید و بعد خرید به من و امثال من لطف داشته و راهنمایی های زیادی کرده.

من پرینتر p50 رو با مخزن گرفتم و هر 4 رو ز یکبار پرینت ازش میگیرم و مخزن بهش نصب کردم پس نیازی به هواگیری نیست همون هد کلین کافیه من از جایی که پرینتر خریدم فروشندش گفت خواستی هواگیری کنی کاتریج در بیار

راستی چه مقدار از جوهر در مخزن تموم شد باید جوهر توش بریزم؟ آخه فروشنده گفت یک سوم شد جوهر بریز آیا باید همین کارو بکنم؟

من تو سایت اصلی اپسون رفتم تو قسمت ساپورت اصلا نام p50 نیست آیا نام دیگری هم دارد؟
    شما لطف دارید دوست عزیز
    دوست عزیزمون محمد آقا تصور کرددن شما مخزن ندارید و گفتن هواگیری نیاز نیست. در صورتی که کارتریج ها هوا داشته باشه، با هدکلین هواش خارج نمیشه و باید حتما هواگیری کرد (اگر زیاد هوا داشته باشه)
    خدمت شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید
    سلام دستان
    من ی پینتر 3 کاره ی اپسون cx 43 00 دارم .کارتریج ها شو تعویض کردم و قابل شارژ گذاشتم .حالا جوهر داره اما ارور رنگ میده هر کاری می کنم درس نمیشه کمک کنین تورو خدا به شدت نیاز پرینتر دارم . راسی قبلا کار میکردا اما از وقتی که جوهر تموم کرد و دوباره پرش کردم این طوری شد .هر کی میدونه کمک کنه لطفا
    مرسی
    دوست عزیز ظاهرا شما کارتریج های اصلی رو شارژ کردید. برا رفع مشکل سه راه دارید:
    1- خرید کارتریج قابل شارژ یا مخزن
    2- خرید چیپ اتو ریست و تعویض اون با چیپ های فعلی.
    3- استفاده از کیت ریست برای ریست همین کارتریج ها. (مطمئن نیستم موجود باشه)

من راه اول رو پیشنهاد می کنم.
    موفق باشید

4. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    middel of nowhere

پيش فرض

با سلام
    نمی دونم مطرح کردنه سوالم تو این تاپیک درسته یا نه....
    به هر حال اگه اشتباهه شرمنده
    سوالم این بود که من میخوام یه فایل PDF رو به ترتیب 2تا صفحه رو و 2تا صفحه پشت یه A4 بزنم , منظور م اینه که به ترتیب صفحه ی 1 و 2 روی A4 و صفحه 3 و 4 پشت A4 چاپ بشه.
    من از Foxit.Reader.v5.1 برای دیدن و پرینت PDF استفاده میکنم, در چندین حالت پرینت گرفتم ولی به مقصود نرسیدم و تا این حد میدونم که برای پرینت 2 صفحه در یک روی A4 بایست حالت پرینت رو رویه Multiple pages per sheet بزارم و چون تعداد صفحات بالاست باید رو زوج و فرد بزارم ولی وقتی این کار رو میکنم صفحات به ترتیب 1 و 3 روی A4 و 2 و 4 پشت A4 چاپ میشه.
    میشه یه راهنماییم کنید دقیقن بایست چیکار کنم؟ همین نرم افزار کافه یا نرم افزار خاصی داره برای این کار هست؟

با تشکر
    Last edited by kb24s; 21-12-2012 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    نمی دونم مطرح کردنه سوالم تو این تاپیک درسته یا نه....
    به هر حال اگه اشتباهه شرمنده
    سوالم این بود که من میخوام یه فایل PDF رو به ترتیب 2تا صفحه رو و 2تا صفحه پشت یه A4 بزنم , منظور م اینه که به ترتیب صفحه ی 1 و 2 روی A4 و صفحه 3 و 4 پشت A4 چاپ بشه.
    من از Foxit.Reader.v5.1 برای دیدن و پرینت PDF استفاده میکنم, در چندین حالت پرینت گرفتم ولی به مقصود نرسیدم و تا این حد میدونم که برای پرینت 2 صفحه در یک روی A4 بایست حالت پرینت رو رویه Multiple pages per sheet بزارم و چون تعداد صفحات بالاست باید رو زوج و فرد بزارم ولی وقتی این کار رو میکنم صفحات به ترتیب 1 و 3 روی A4 و 2 و 4 پشت A4 چاپ میشه.
    میشه یه راهنماییم کنید دقیقن بایست چیکار کنم؟ همین نرم افزار کافه یا نرم افزار خاصی داره برای این کار هست؟

با تشکر
    دوست عزیز از Adobe Acrobat استفاده کنید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

پرینتر p50 رو 24 ساعته روشن هست ازش استفاده نمی کنم البته بهش محافظ برق هم وصل کردم

آیا این کار برای پرینتر و عمر آن خطر دارد؟

آخه فروشنده گفت تا اونجایی که می تونی بزار روشن باشه دستگاه رو حالا خواستم از شما عزیزان مشاوره بگیرم که این کار درست هست یا نه؟

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

پرینتر p50 رو 24 ساعته روشن هست ازش استفاده نمی کنم البته بهش محافظ برق هم وصل کردم

آیا این کار برای پرینتر و عمر آن خطر دارد؟

آخه فروشنده گفت تا اونجایی که می تونی بزار روشن باشه دستگاه رو حالا خواستم از شما عزیزان مشاوره بگیرم که این کار درست هست یا نه؟
    سلام دوست عزیز
    اگر دستگاه برای مدت زیادی روشن باشه، بصورت خودکار و در بازه های زمانی مشخص مقداری هدکلین می کنه و این از این جهت که دستگاه خشک نمیشه خوبه.
    اما نوسانات برق (حتی با وجود محافظ) در این حالت احتمال ضربه زدن به دستگاه رو داره.
    همچنین چون در این حالت باید در مخزن رو باز بذارید جوهر تبخیر و تغلیظ میشه.

من توصیه می کنم بعد از استفاده دستگاه رو خاموش کنید و درب هوای مخزن ها رو ببندید و بطور منظرم ازش استفاده کنید تا هدش خشک نشه.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگر دستگاه برای مدت زیادی روشن باشه، بصورت خودکار و در بازه های زمانی مشخص مقداری هدکلین می کنه و این از این جهت که دستگاه خشک نمیشه خوبه.
    اما نوسانات برق (حتی با وجود محافظ) در این حالت احتمال ضربه زدن به دستگاه رو داره.
    همچنین چون در این حالت باید در مخزن رو باز بذارید جوهر تبخیر و تغلیظ میشه.

من توصیه می کنم بعد از استفاده دستگاه رو خاموش کنید و درب هوای مخزن ها رو ببندید و بطور منظرم ازش استفاده کنید تا هدش خشک نشه.
    موفق باشید
    حتما خاموش می کنم

پس اگر من یک روز کامل بزارم روشن باشه برای خشک نشدن هد نیازی هست دوباره چاپ کنم؟

ببخشید که انقدر سوال می پرسم چون می خواهم دستگاه به بهترین شکل باقی بمونه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حتما خاموش می کنم

پس اگر من یک روز کامل بزارم روشن باشه برای خشک نشدن هد نیازی هست دوباره چاپ کنم؟

ببخشید که انقدر سوال می پرسم چون می خواهم دستگاه به بهترین شکل باقی بمونه
    نه، یک روز یک روز نیاز نیست چاپ کنید، همون 4 روز کافیه.
    سوال هم خیلی خوبه،‌هم خودتون روشن میشد و هم دیگران.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •