تعرفه جدید پارس آنلاین اومده اما اونا هم با سیل حمله مشترکینشون رو به رو شدن احتمالش زیاده که تغییراتی رو در حجم بسته ها اعمال کنن اگر اینکار نشه من تخلیه میکنم صد در صد. فقط بخاطر جشنواره خوب بود
تعرفه جدید پارس آنلاین اومده اما اونا هم با سیل حمله مشترکینشون رو به رو شدن احتمالش زیاده که تغییراتی رو در حجم بسته ها اعمال کنن اگر اینکار نشه من تخلیه میکنم صد در صد. فقط بخاطر جشنواره خوب بود
حیف که پارس آنلاین از لحاظ پینگ واقعا از بقیه بهتره وگرنه فورا تخلیه میکردم...
دوستان لطفا برید قسمت صدای مشتری و به این تعرفه های جدید اعتراض کنید ممکنه اگه تعداد اعتراضا زیاد بشه یه تغییری ایجاد کنن
بعد از اصلاحات شاتل، الان پارس آنلاین بدترین تعرفه رو داره. 2 بار هم تا الان کامنتم رو تو اینستا پاک کردن . واقعا آدم عاقل با قیمت مساوی جایی نمیمونه که خدمات کمتر بهش بدن ، مگر با توجه به پورت و اینجور چیزا مجبور باشه
سلام. من با 2 مگ ماهی 20 گیگ شبانه رایگان پارس آنلاین ماهی نزدیک 1 ترابایت دانلود میکردم شبا. الان به نظرتون ارزش داره 2 ساله تمدید کنم ؟ (با ماهی 2 گیگ همین سرعت + شبانه رایگان دو ساله اش 450 تومنه) آیا توی این 2 سال تغییری میدن توی سرویس که مجبور شم کنسل کنم ؟ با این وضع تعرفه های جدید دانلود کردن امکان نداره.
پارس آنلاین تا عید بیشتر نیست. بعد از اون دست های وب میوفته . میخوای طرح دو ساله بخری
![]()
امروز پرسیدم ازشون گفتن اگه تمدید کنی تا دو سال همونی که الان میخری رو بت میدیم. الان البته طرح فن آوا رو دیدم که شبانه رایگان ارایه میده اگه دروغ نباشه از پارس خیلی بهتره 150 گیگ ترافیک بین الملل با شبانه رایگان سرعت 16 قیمت 80
Last edited by hameo981; 03-12-2017 at 10:33.
مصوبه ها اجرایی بشه میرم دیده بان نت یا فن آوا
یه روز هم وا نمیستم تو این پارس ان لاین
همین کارا رو کرد که ورشکست شد شرکتو فرو خت به های وب . فکر کرده ساله شصته و زمان کمیته![]()
تعرفه اينترنت غیرحجمی پارس آنلاین تغییر کرد: 16مگابیت، 200 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک اعلام شده تفکیک نشده و میتونین از تمام اعداد درج شده در جدول (برای مثال 200 گیگ در سرعت 16مگ) برای ترافیک خارجی استفاده کنید.
ترافیک داخلی هم به صورت نیم بها کسر خواهد شد. به بیان سادهتر ترافیک بین الملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از مقدارهای اعلام شده کسر خواهد شد. اگر 1 گیگ از سرور داخل ایران مصرف کنید، 500 مگابایت از ترافیک کسر خواهد شد
ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به 128 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، باید بسته حجم اضافه خریداری کنید
منبع: زومیت
دیگه خوبه ...خصوصا که شبانه هم ممکنه بزارن ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)