خوش به حالت. من هم اسکرین شات speedtest را چند روز پیش گذاشتم. زیر ۱۰ کیلوبیت.
هنوز کسی را پیدا نکردم که جلوی خودم اینترنت همراه اول استفاده کنه.
خوش به حالت. من هم اسکرین شات speedtest را چند روز پیش گذاشتم. زیر ۱۰ کیلوبیت.
هنوز کسی را پیدا نکردم که جلوی خودم اینترنت همراه اول استفاده کنه.
اتفاقا فوقالعاده هست ماهی حداقل ۳ تا بسته ۴ گیگ استفاده میکنم
دوست داشتی ادرس بدم تشریف بیارید
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه؛ ممنون. شما صفا کن. من چند روز پیش میخواستم بگیرم. وقتی دیدم اینطوریه همون وایمکس را تمدید کردم.
فروشگاه طالقانی هم رفتم: پنجشنبه اوج بازار تعطیل کرده بودند.
ممکنه ایراد از گوشیت باشه ولی ۴جی وصل بشی مطمئنا لذت خواهی برد
Sent from my iPhone using Tapatalk
دم همراه اول گرم با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو می شه کرد
دوستان پس الان اگه بسته 1000 تومنی شبانه بیشتر از 20 گیگ بگیریم از شارژ میخوره ؟
درود
یک سوال خواستم بپرسم
من هر دفعه که بسته نامحدود شبانه میگیرم
یک دفعه سرعت خوبه یک دفعه سرعت بده
یعنی یک شب 15گیگ اینا میتونم بگیرم یک شب دیگه 6گیگ
به ترتیب هم یک بار در میونه تقریبا این تصادفیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم که گوشی که تا 21مگابیت 3جی داره سرعت اینترنتش وقتی بسته نامحدود همراه اول بگیریم با گوشی که تا 42مگ میبره فرق میکنه؟
آخرین سوال هم اینکه من بسته یک ماهه دارم 4جی هم وصل میشه برام با ابسته نامحدود هم میشه 4جی وصل شد؟ یا هنوز مثل قبل فقط 3جیه؟
دوست گرامی
اون ۲۱ و ۴۲ مگ سرعتی نیستش که حتمن شما میتونید دست یابید اون سرعت اسمیه شما رو بهترین حالت HSPA+ میتونید ۳ مگابایت حدود ۲۵ مگابیت سرعت بگیرید اونم همه چی به شبکه و دکل و قدرت انتنون بستگی داره
این سرعت هایی که نوشته همینطور cat ها سرعت های اسمی هستند ! adsl2+ ببینید ۲۴ مگ میکشه ولی تو ایران هیشکی نتونسته ۲۴ مگ ازون فناوری بکشه بیرون اینا همش اسم هست و تو بهترین شرایط ازمایشگاهی به این سرعت میرسن ولی با واقعیت فرق دارن
اینجا ما فقط ۳جی همراه اول داریم وگرنه بسته نامحدود میگیرفتم تست میکردم
من بالاترین سرعتی که با 3g همراه اول دارم 22-23 مگه . بالاتر از این من روی 3g همراه اول ندیدم . همراه اول تهران 4g معمولا همون 40 مگه . پس برای 3g روی این سرعت حساب نکن .
بسته شبانه هم فقط 3g وصل میشه.
بسته شبانه اگه بسته الفا پلاس ماهانه داشته باشین فعال و بسته شبانه هم بگیرین ۴جی وصل میشه
اما اگه فقط بسته شبانه بگیرین ۳جی هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)