تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 752 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان کسی لیست قیمت های برند های مختلف از کجا بگیرم؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

Audio-Technica ATH-M50 مدل تمام سفیدش هم اخر این هفته معرفی میشه -
    البته یه طرخ limited edition هم از این مدل اومده بود برای فروش به مناسب 50 همین سالگرد شرکت .

3. 4 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان برای بار فکر کنم 3ــوم میپرسم : (وکیلم :-")
    قیمت دقیق Creative EP-830 چنده؟؟؟
    کجا برای خرید مناسب تره؟؟؟
    55 تومن با گارانتی شاب

5. 4 کاربر از msbmeysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان کسی لیست قیمت های برند های مختلف از کجا بگیرم؟

این لیست برند های معتبر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مدل های مورد نظرتون از برند ها چی هست ؟

7. 4 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبینین چه فروم خوبیه ای ؟
    فروم عالی ای هس،به قول استادمون ماهی گیری اینجا یاد میگیریم،ماهی نمیدن دستمون

بعد از اشنایی با این فوروم و راهنمایی های اقا رضا که من بشخصه مدیونشون هستم الان دارم موزیک رو با یه سبک و روش دیگه ای دنبال میکنم.
    واقعا تو این مدت کوتاه آقا رضا منو تحت تاثیر خودش قرار داده،حالا نمیخوام با تعریفام توانایی ایشون رو لوث کنم اما واقعا میگم ایشون با توجه به اینکه اینهمه اطلاعات دارن ولی خیلی متواضع هم هستن
    به قول معروف هرچه درخت پربارتر،درخت خموده تر و متواضع تر هس که آقا رضا ...

یعنی با معرفی هدفون ,سورس پلیر و نوع ترکهایی که تا بحال اسمشون رو نشنیده بودم تازه متوجه شدم چه روشهایی هستن که خیلی از ما حتی نمیدونیم همچین تکنولوژی های چندین سال پیش کشف شدن .
    چه جالب،امیدوارم منم بتونم خیلی زودتر به اطلاعاتم اضافه شه

من خیلی حیفم میاد که چرا چند سال پیش نشد که کسی من و راهنمایی کنه.ولی شما که الان بهترین اساتید حاضرن و جوابتون رو میدن چرا استفاده نمیکنین.
    راستیتش عزیز من خیلی مشتاقم اما اول اینکه من تازه با این مباحث آشنا شدم و دوم اینکه نمیخوام سوالای تکراری کرده باشم و وقت اساتیدی که میان اینجا تا از علمشون استفاده کنیمو بگیری و خدایی نکرده از خودم برنجونم واسه این سوالای تکراری واسه همینم تصمیم گرفتم برگردم و از اول این تاپیکو بخونم تا ذره ذره به اطلاعاتم اضافه شه
    مطمئنن هرجا سوالی بود حتما با اجازه شما و بقیه اساتید وقت تاپیکو میگیرم

بغیر از این با توجه به وضعیت بازار ایران که هر روز متزلزلتر میشه توصیه میکنم هر چه زودتر اقدام کنین تا با قیمت مناسبری به چیزی که میخواین برسین.
    جدا؟
    یعنی قیمتا دیگه منطقی نمیشه؟
    پس باید برم بگیرم که
    آخه مشکلم اینه که اونقد رو ویژگی هایی که یه هدفون خوب باید داشته باشه مسلط نشدم،بیشتر بر اساس ظاهر دارم تصمیم گیری میکنم
    مثلا از مدل وایرلس Beats و یا mm100 و mm450 سنهایزر خوشم اومده(البته بر اساس ظاهر و اطلاعات دستو پاشکسته)اما خوب اطلاعاتم کم و معیوب هس دیگه،واس تصمیم گیری اونم مخصوصا با دیدن این تاپیک

امیدوارم بزودی بتونین به خواستتون برسین و همونطور که دوست دارین از موسیقی لذت ببرین.
    ممنون دوست من

واااااااوو
    من خیلی شرمندم واسه این همه پرحرفیم
    پوزش و تشکر از شما

9. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Audio-Technica ATH-M50 مدل تمام سفیدش هم اخر این هفته معرفی میشه -
    البته یه طرخ limited edition هم از این مدل اومده بود برای فروش به مناسب 50 همین سالگرد شرکت .
    مرسی بابت خبر زیباتون

یعنی می شه اینقدر خوش شانس باشیم که یکی از اون تنها 5200 هدفون M50s LE که پیش فروش هم شده و داره ارسال می شه به آدرس خریداران، به ما برسه؟!

هر چند که دیر اعلام کردید ولی اگر از رنگ ظاهر و اون لوگوی پنجاهمین سالگرد Audio Technica برروی بدنه هدفون بگذریم همینجا به قیمت بسیار خوبی موجود هست البته اگه تمام نکرده باشند

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مثلا از مدل وایرلس Beats
    کمی بعد تر متوجه می شید که این برند صدایی در حد آماتور ولی به قیمت یک صدای حرفه ای پای شما حساب میشه حالا وایرلس اون . . .

اگر قصد دنبال کردن صدا رو به صورت حرفه ای ندارید به نظرم بهتر حداقل یکی از هدفونهای این برند یا همون مدل رو امتحان کنید هر چند که اینقدر با سود خوب هستند که فروشنده ها اغلب به راحتی حاضرند شما تست کنید بعد خرید!
    و اگر خوشتون اومد بدونید که بهترین هدفون دنیا همینی هست که دارید صداش رو گوش میکنید نه اونی که دیگران ازش تعریف می کنند

از اینکه دوست دارید مسائل مربوط به هدفون رو اصولی یاد بگیرید خیلی خوشحالم و امیدوارم که در آینده نزدیک ما هم از تجربه شما استفاده کنیم

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این لیست برند های معتبر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مدل های مورد نظرتون از برند ها چی هست ؟
    با تشکر.
    دوست عزیز منظورم همون لیستیه که شما لینکشو گذاشتین.ولی من قیمت مدلهای مختلفو میخوام.مثلا قیمت مدلهای مختلف سنهایزر یا بیتس یا akg

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب فكر كنم الان موقع خوبي براي ريويو klipsch s5i باشه.

خب اين مدلو همين هفته پيش از پايتخت به قيمت ١٦٠ خريدم. هدفونهايي هم كه تا حالا داشتم سن هايزر cx300 hd280pro و فلبريكي ايفون بوده.

اول از صدا شروع ميكنم: اگر بدنبال باس قوي هستين اين هدفون اصلا بدردتون نميخوره. باسش معموليه ولي صداش در درجه اول براي پيانو و گيتار برقي براي يه هدفون توگوشي حرف نداره. حتي از پولي كه ميدين كيفيت بهتري بهتون ميده. براي گيتار هم يه هدفون معمولي رو به بالا حساب ميشه. تفكيك صدا بسيار عالي و خوبه حتي از هدفوناي روگوشي بهتر عمل ميكنه. ولي عمق صدا معموليه. واقعا جاي تعريف نداره ولي نميشه بهش ايرادم گرفت. اخه تو دسته ي فيمت متوسطه. ايزوله ي صدا هم خويه. تو مترو و تو خيابون فقط زمزمه ميفهمين. در حد سن هايزر نيست ولي بازم خوبه.

كيفيت ساخت خوبه .سيم زمخت و محكم به نظر ميرسه. ولي تو طراحي چند تا ايراد اساسي داره.
    ١- سيمش به طرز ناجوري صدا رو منتقل ميكنه. وقتي تو گوشاتون صداي برخورد سيم با لباساتونو كامل منتقل ميكنه كه واقعا رو اعصابه.
    ٢- با اين كه يه مدل ورزشيه ولي اصلا به درد دويدن نميخوره. چون وزن دكمه هاش و بلندگوهاش كمه ولي نه به اندازه اي تو دويدن ايرفونو تو گوشتون نگه داره.
    ٣- جاي ميكروفون ايرفون خيلي پايينه و اين اندازه بد تو همه مدلهاي اين برند يكيه. خيلي از حد معمول پايينتر وايميسه. ولي صدا رو خوب ميگيره. موقع حرف زدن باهاش مشكلي بجز صداي تق تق بلندگو تو راه رفتن ندارين.

اين مدل قراره ضداب باشه ولي هنوز تست نشده. بارون اومد ميام اينجا ميگم.

اگه از ريويو خوشتون اومد يا بدردتون خرد دعا كنين يه hd800 بخرم ريويو اونو بذارم اينجا:-)

با تشكر

16. 6 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali.cheguevara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود آقا رضا .بازم منم.
    آیا ie40 همون ue10 هستش؟یعنی من میخواستم triplefi 10 بخرم یهو ie10 m-audio رو تو ایران پیدا کردم.تو بعضی فرومها نوشته اینا یکیند و پک و رنگشون فرق داره.
    سوال بعدی من الان یه آمپ fiio e10 دارم واسه هدفون.چند وقت دیگه یه های اند هم میگیرم. سلیقه من هم که صدای گرم و تفکیک بالاست و از های و مید تیز متنفرم .با توجه به کلیه شرایط به نظرتون ex1000 بخرم یا ue؟
    با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •