تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 754 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم، سرعتم 1 مگ هست و خیلی پایینه، پینگ که میزارم از هر چندتا یکیش timeout میشه، البته تو ساعات شبانه روز فرق داره، چند بار تماس گرفتم هربار یه چیزی گفتن، یه بار گفت خططت 512 بیشتر نمیکشه، یه بار گفتن مشکلی نداره عادیه، حالا این ماه میخوام سرعت رو ببرم بالا شاید مشکل حل شه، این تنظیمات مودم منه به نظر خوب میاد اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه. ضمنا خط هم فیبر هست. آیا واقعا این مشکل قطعی حساب میشه یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم، سرعتم 1 مگ هست و خیلی پایینه، پینگ که میزارم از هر چندتا یکیش timeout میشه، البته تو ساعات شبانه روز فرق داره، چند بار تماس گرفتم هربار یه چیزی گفتن، یه بار گفت خططت 512 بیشتر نمیکشه، یه بار گفتن مشکلی نداره عادیه، حالا این ماه میخوام سرعت رو ببرم بالا شاید مشکل حل شه، این تنظیمات مودم منه به نظر خوب میاد اما نمیدونم چرا اینجوری میکنه. ضمنا خط هم فیبر هست. آیا واقعا این مشکل قطعی حساب میشه یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنین.

خط شما تا ۲۳ مگ کشش دارد و کیفیت بسیار خوبی هم دارد ، مخابرات برای شما تا ۲ مگ بسته است مشکل از مخابرات است به نظرم بری سمت td lte بهتر باشه چون مخابرات اصلا کیفیت نداره حالا سرویس بالاتر هم تست کردی؟
    Last edited by AVAVA; 20-01-2018 at 01:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خط شما تا ۲۳ مگ کشش دارد و کیفیت بسیار خوبی هم دارد ، مخابرات برای شما تا ۲ مگ بسته است مشکل از مخابرات است به نظرم بری سمت td lte بهتر باشه چون مخابرات اصلا کیفیت نداره حالا سرویس بالاتر هم تست کردی؟
    ممنون، تو این خط جدیده تازه ماه اوله که گرفتم، میخوام سرعت رو بالا ببرم ولی نمیخوام قطع بشه. یعنی من تا 8 مگ بگیرم خوبه؟
    ضمنا ربطی به مودم هم داره؟ مودمم dlink 2730u هست قدیمیه یکم مودم جدید بگیرم بهتر میشه؟ تنظیمات مودم هم تست کردم خیلی فرقی نکرد. من بیشترین مشکلم با همین پینگش هست، تو بازی باعث میشه قطع بشم هر از گاهی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون، تو این خط جدیده تازه ماه اوله که گرفتم، میخوام سرعت رو بالا ببرم ولی نمیخوام قطع بشه. یعنی من تا 8 مگ بگیرم خوبه؟
    ضمنا ربطی به مودم هم داره؟ مودمم dlink 2730u هست قدیمیه یکم مودم جدید بگیرم بهتر میشه؟ تنظیمات مودم هم تست کردم خیلی فرقی نکرد. من بیشترین مشکلم با همین پینگش هست، تو بازی باعث میشه قطع بشم هر از گاهی.
    حتما مودمت را عوض کن مودمت قدیمیه پیشنهاد می کنم مودم ایسوس بخری علاوه بر کیفیت امکانات بیشتری به کاربر میده سمت دی لینک یا تی پی لینک و تندا و اینجور مارک ها نرو مستقیم دنبال ایسوس بگرد
    توی دیجیکالا هم میتونی بخری این دو مودم با توجه به کیفیت خطت پیشنهاد میکنم
    dsl n10 c1
    dsl n14u b1
    من اولی رو دارم و راضیم ازش...
    وقتی خریدی به مخابرات بگو پروفایل پینگ فعال کنه البته نمیدونم داره یا نه ، سوال کن داشتن فعال کن ولی اول مودم رو بخر
    در ضمن وقتی میگیم خط تا ۲۳ مگ کشش داره یعنی شما حتی میتوانید ۱۶ مگ هم سرویس بگیرید منتها برای گیم همون ۸ مگ کافیه

5. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یه زمانی digikala مودل dsl n14u C1 مودم asus میفروخت. ارزش داره دنبال اون برم یا همین مودل B1 خوبه؟
    فرقشون فکر کنم C1 آنتن جدا میشه و hardware شاید از B1 جدیدتره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه زمانی digikala مودل dsl n14u C1 مودم asus میفروخت. ارزش داره دنبال اون برم یا همین مودل B1 خوبه؟
    فرقشون فکر کنم C1 آنتن جدا میشه و hardware شاید از B1 جدیدتره؟
    یکین و فقط توی جدا شدن انتن هست c1 جدا میشه
    بببین عزیزم دلیل اینکه میگم مودم ایسوس بخاطر اینکه یه بخشی داره به نام Stability Adjustment از اینجا میشه ریت خط را بالا برد کسانی هم استفاده میکنن که نیاز باشه خطشون کمی بیشتر بکشه تا مثلا 8 مگ رو بتونن بگیرن من خودم با این که کابلم مشکل داره ریت خط رو از 5 مگ بردم به 8 مگ کابل هم درست کنم که دیگه عالی میشه
    اینم عکس مودم منه که اون قسمتی که گفتم رو بهت نشون میده
    بگرد دنبال c1 که خواستی هم بعدا بتونی انتن قویتر هم بزاری روش

Last edited by AVAVA; 20-01-2018 at 10:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یکین و فقط توی جدا شدن انتن هست c1 جدا میشه
    بببین عزیزم دلیل اینکه میگم مودم ایوس بخاطر اینکه یه بخشی داره به نام Stability Adjustment از اینجا میشه ریت خط را بالا برد کسانی هم استفاده میکنن که نیاز باشه خطشون کمی بیشتر بکشه تا مثلا 8 مگ رو بتونن بگیرن من خودم با این که کابلم مشکل داره ریت خط رو از 5 مگ بردم به 8 مگ کابل هم درست کنم که دیگه عالی میشه
    اینم عکس مودم منه که اون قسمتی که گفتم رو بهت نشون میده
    بگرد دنبال c1 که خواستی هم بعدا بتونی انتن قویتر هم بزاری روش

ممنون, فقط برای این گزینه دنبال asus میرم.
    tplink سالهاس دارم مثل روز اول شبانه روز کار میکنه, فقط نویز زیر 9snr قطعی داره
    فاصله از مخابرات زیاده, نویز زیاد. میخوام از 6مگ فعلی به 8مگ برسم از این به اصطلاح اینترنت نامحدود استفاده کامل کنم

حالا اگر تنها فرقه C1 با B1 جدا شدن آنتنه حتماً firmare هاشون یکیه
    اگر C1 پیدا شد اونو میگیرم, میتونم همین دو آنتن 5db tplink طوسی رنگ روش بندازم
    Last edited by dadash42; 20-01-2018 at 10:23.

9. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون, فقط برای این گزینه دنبال asus میرم.
    tplink سالهاس دارم مثل روز اول شبانه روز کار میکنه, فقط نویز زیر 9snr قطعی داره
    فاصله از مخابرات زیاده, نویز زیاد. میخوام از 6مگ فعلی به 8مگ برسم از این به اصطلاح اینترنت نامحدود استفاده کامل کنم

حالا اگر تنها فرقه C1 با B1 جدا شدن آنتنه حتماً firmare هاشون یکیه
    اگر C1 پیدا شد اونو میگیرم, میتونم همین دو آنتن 5db tplink طوسی رنگ روش بندازم
    انتن های خودشم بردشون بالاست مشکلی ندارند ، مودم من کنج خونست ، خونه ما 140 متره کل خونه رو پوشش داده و کل انتن های وای فای گوشیم پره تازه تک انتنست کاری به نسخه نرم افزاری مودم نداشته باش خوده ایسوس مرتب اپدیت میده و امکانات اضافه میکنه و مشکلات ریز مودم هاشو رفع میکنه از لحاظ پشتیبانی و اپدیت خیالت راحت باشه
    اما کارکرد مودم و زمانی که تنظیم میشه ، روی خط من پروفایل گیم فعاله اگر غیر فعالش کنم بیشترم میکشه
    این عکس زمانی که مودم به صورت پیش فرض تنظیم شده و اون گزینه خاموشه

اما زمانی که فعاله به این صورت در میاد

Last edited by AVAVA; 20-01-2018 at 11:53.

11. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

به به, از 8snr به 25snr
    من خیلی نیاز دارم

آیا DataRate هم میشه مستقیما تو Advanced Settings تغییر داد؟
    مثلا MaxRate 8000 باشه آدم خودش DataRateبه 4000 یا 6000 ببنده؟
    Last edited by dadash42; 20-01-2018 at 13:27.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به به, از 8snr به 25snr
    من خیلی نیاز دارم

آیا DataRate هم میشه مستقیما تو Advanced Settings تغییر داد؟
    مثلا MaxRate 8000 باشه آدم خودش DataRateبه 4000 یا 6000 ببنده؟
    نه نمیشه تغییر همونیه که بهت گفتم تنها یک صورت میشه لیمیت کرد اونم از طریق مدولاسیون مودمه که بزاری روی g.dmt که روی ۸ مگ بمونه و بالاتر نره

14. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •