تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 626 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام لپ تاپ z500 من یه مشکل اساسی پیدا کرده تا روشن می کنم پیغام و عکس user lock رو میده و مدام صفحه می پرد و می آید نه داخل بایوس می رود نه بوت می کند نه چکاپ اولیه لپ تاپ می آید اصلا عادی نیست دکمه های کیبورد و ماس کاملا کار می کند ضمنا لپ تاپ من ویندوز 8 دارد و یوزر من پسوورد اصلا ندارد که بخواهد بسته شود آیا دکمه ای چیزی دارد که باز شود خواهش می کنم سریع جواب دهید. این مشکل هم موقعی پیش آمد که من هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل بود و لپ تاپ را روشن کردم

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

با سلام لپ تاپ z500 من یه مشکل اساسی پیدا کرده تا روشن می کنم پیغام و عکس user lock رو میده و مدام صفحه می پرد و می آید نه داخل بایوس می رود نه بوت می کند نه چکاپ اولیه لپ تاپ می آید اصلا عادی نیست دکمه های کیبورد و ماس کاملا کار می کند ضمنا لپ تاپ من ویندوز 8 دارد و یوزر من پسوورد اصلا ندارد که بخواهد بسته شود آیا دکمه ای چیزی دارد که باز شود خواهش می کنم سریع جواب دهید. این مشکل هم موقعی پیش آمد که من هارد اکسترنال به لپ تاپ وصل بود و لپ تاپ را روشن کردم
    سلام
    بهتره به یک متخصص نشون بدین.این مشکلات ممکنه علت های متفاوتی داشته باشند.اگه درست کردند که هیچ وگرنه ببرین گارانتی
    و البته اگه میتونستید از صفحه نمایش عکس تهیه کنید و اینجا می ذاشتین بهتر میشد فمهید مشکل چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من یه شکل دیگه هم دارم
    و البته یه پیشنهاد
    مطمئنم موضوعی که میخوام بپرسم قبلا توضیح داده شده، کاش یه تاپیک مرجع بود که سوالات متداول اونجا بود شاید اینطوری خیلی از سوالا بارها و بارها پاسخ داده نمیشد

سوالم این بود که من با بلوتوث مشکل دارم، اینم میتونه از درایور باشه؟ نه چیزی میفرسته، نه میگیره
    آن میشه ها اما عملا کار نمیکنه

خیلی ممنون از توجهتون و پیگیری عالی این انجن به خصوص بچه های این تاپیک

4. این کاربر از fatima a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من یه شکل دیگه هم دارم
    و البته یه پیشنهاد
    مطمئنم موضوعی که میخوام بپرسم قبلا توضیح داده شده، کاش یه تاپیک مرجع بود که سوالات متداول اونجا بود شاید اینطوری خیلی از سوالا بارها و بارها پاسخ داده نمیشد

سوالم این بود که من با بلوتوث مشکل دارم، اینم میتونه از درایور باشه؟ نه چیزی میفرسته، نه میگیره
    آن میشه ها اما عملا کار نمیکنه

خیلی ممنون از توجهتون و پیگیری عالی این انجن به خصوص بچه های این تاپیک
    این هم تکراری بود

با حذف درایور بلوتوث گزینه های Send و Receive باز خواهند گشت .

در صورتی که ویندوز شما دستکاری شده و درایور بلوتوث inbox نیست و فقط با نصب درایور مربوطه آرم بلوتوث ظاهر می شه ، می تونین از دستور کمکی زیر برای ارسال فایل استفاده کنین ( دستور زیر رو توی Run تایپ کنین ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلامخسته نباشی.اقا بالا خره بعد راهنمایی شما ما هم z510 گرفتیم.من تو زدن ویندوز و پارتیشن بندی به مشکل خوردم.یعنی پلمپ رو باز کردم و لب ناب رو روشن کردم هنوز نه پارتیشن شده نه بوتش رو dvd هستش. واسه همون اگه امکان داشته باشه مرحله به مرحله تنظیمات اولیه و پارتیشن بندی و نصب ویندوز رو اگه بگین یه دنیا ممنونتون میشم.الان تاریخ رو که خواسته انجام دادم بعدشم که زمان رو میخواد وبعد هم میاد<\:c که در این مرحله نمی دونم چی بنویسم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلامخسته نباشی.اقا بالا خره بعد راهنمایی شما ما هم z510 گرفتیم.من تو زدن ویندوز و پارتیشن بندی به مشکل خوردم.یعنی پلمپ رو باز کردم و لب ناب رو روشن کردم هنوز نه پارتیشن شده نه بوتش رو dvd هستش. واسه همون اگه امکان داشته باشه مرحله به مرحله تنظیمات اولیه و پارتیشن بندی و نصب ویندوز رو اگه بگین یه دنیا ممنونتون میشم.الان تاریخ رو که خواسته انجام دادم بعدشم که زمان رو میخواد وبعد هم میاد<\:c که در این مرحله نمی دونم چی بنویسم؟
    با سلام .

1 - سوالات مربوط به Z510 رو در تاپیک مخصوص خود مطرح کنید

کد:
    2 - مشکلات نرم افزاری رو انجمن مشکلات نرم افزاری / درایور ها مطرح کنید

3 - شما الان در Freedos بوت شدین . سیستم رو ری استارت کنین و کلید F2 ( و یا ترکیب Fn+F2 ) رو بزنین تا وارد بایوس بشین .
    سپس از سربرگ بوت به وسیله دکمه F5 و F6 ( و یا ترکیب اینها با Fn ) اولویت بوت DVD را بالاتر از هارد دیسک قرار بدین
    و در آخر به وسیله ی F10 ( و یا ترکیب Fn+F10 ) تنظیمات رو سیو کنین . حال سیستم باید از روی DVD بالا بیاد .

9. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این هم تکراری بود

با حذف درایور بلوتوث گزینه های Send و Receive باز خواهند گشت .

در صورتی که ویندوز شما دستکاری شده و درایور بلوتوث inbox نیست و فقط با نصب درایور مربوطه آرم بلوتوث ظاهر می شه ، می تونین از دستور کمکی زیر برای ارسال فایل استفاده کنین ( دستور زیر رو توی Run تایپ کنین ) :

کد:
    من خیلی وقته که این مشکل رو دارم و هیچکی نتونست حلش کنه!!!!
    با نصب درایور مربوطه درایور ظاهر میشه ولی بعد از چند بار خاموش و روشن کردن لب تاب دیگه معلوم نمیشه توی device maneger
    این دستور رو هم توی ران اجرا کردم هیچ فایده ای نداشت نه سند میرد و نه رسیو.انگار بلوتوس ندارم اصلا!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من خیلی وقته که این مشکل رو دارم و هیچکی نتونست حلش کنه!!!!
    با نصب درایور مربوطه درایور ظاهر میشه ولی بعد از چند بار خاموش و روشن کردن لب تاب دیگه معلوم نمیشه توی device maneger
    این دستور رو هم توی ران اجرا کردم هیچ فایده ای نداشت نه سند میرد و نه رسیو.انگار بلوتوس ندارم اصلا!!!!
    به نظر میاد مشکل نرم افزاری باشه . با یه سیستم عامل دیگه ( مثل نسخه لایو لینوکس و یا نصب ویندوز های دیگه ) تست کردین ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش بعد روشن کردن لپتاپ دکمه fn+f2 رو بزن تا از تنظیمات بایوس بوت دی وی دی رو انتخاب کنی.
    پیشنهاد میکنم ویندوز۸.۱ نصب کنی.
    درضمن بیا تو تاپیک z510 سوالاتت رو مطرح کن.

Sent from my HUAWEI G700-U10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •