سلام دوستان
من پاناسونیک v20 دارم و تا الان اپدیت نکردمش. میخواستم بدونم کلا فایل اپدیت واسه v20 اومده تاحالا یا نه و اگه اومده از کجا میتونم دانلودش کنم
سلام دوستان
من پاناسونیک v20 دارم و تا الان اپدیت نکردمش. میخواستم بدونم کلا فایل اپدیت واسه v20 اومده تاحالا یا نه و اگه اومده از کجا میتونم دانلودش کنم
برو به این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان چند روز پیش منزل یکی از بستگان بودم تی وی شون ut30 r سایز 50 اینچ هست با رسی ور ایکس کروز 420 کیفیت کانال های hd واقعاً عالی بود
یعنی تفاوت زیادی بین hd ها و sd ها بود در صورتی که tv خودم (st30m 42 inch) با رسی ور ویو سولو کانال های hd خیلی کیفیتشون بهتر از sd هایی نظیر manoto و pmc نیست
رسی ور من هم به مراتب بهتر و گرونتر از ایکس کروزر هست (قیمت حدوداً دو برابر )
فکر می کنید مشکل از چی هست ؟
کسی پلاسمای پانو سونیک vt50 سراغ دارد وقیمتش لطفا اعلام کنید
من نظرم را پلاسمای پانوسونیک vt 30 'گرفته فقط من الان 42 اینچش پیدا کردم 50 اینچش است یانه برای فروش توی ایران است یا نه
با توجه به محدودیت های اعمال شده برای واردات لوازم لوکس احتمالاً VT50 وارد ایران نخواهد شد و در صورتی که بصورت قاچاق نیز وارد گردد قیمتی کمتر از 7000000 تومن برای کوچکترین سایزش (55 اینچ) متصور نیستم .
در مورد پلاسمای پاناسونیک TH-P50VT30 هم خدمتتون عرض کردم که قیمتش 6400000 تومن در نمایندگی های بانیان و 5992000 تومن در سایت چاره می باشد . لطفاً سوال تکراری نپرسید .
دوست عزیز من هم این تلوزیون رو داشتم یعنی منظورم st30 است و همینطور که شما میگید تفاوت زیادی بین اچ دی و اس دی نداشت چون یکی از مزیت های این تلویزیون بود که تصاویر اس دی رو خیلی با کیفیت نشون میداد طوری که من تو هیچ ال ای دی همچین کیفیتی تو تصاویر اس دی ندیده بودم اما متاسفانه اشکالی که داشت این بود که تصویرش زیادی تاریک بود و هرچقدر هم که تنظیماتش رو تا آخر میبردی روشن نمیشد و درواقع رنگ سفید رو دودی رنگ یا خاکستری نشون میداد !!!
اتفاقاً سفیدش کاملاً ســـفیـد هست.
مشکل شما بخاطر زیاد بودن نور خونتون بوده.
باید محل قرار گیری لامپ ها یا تلویزیون طوری باشه که روی صفحه نمایش پلاسما حدود 60 - 70 لوکس نور محیطی باشه.
من 50VT30 دارم. محل قرار گیری لامپ های سقف اتاقم طوریه که کف اتاق ، کنار تلویزیون نور محیطی 500 لوکس دارم اما روی صفحه حدود 70 لوکس نور دارم. در این حالت رنگ های روشن فوق العاده روشن و براق هستند و در ضمن رنگ مشکی و کنتراست عالی هم دارم.
نکته مهم : برای اندازه گیری مقدار لوکس (واحد روشنایی) خونتون می تونید از برنامه Light Meter که مخصوص گوشی های اندروید هست استفاده کنید.
Last edited by poonel; 12-11-2012 at 06:45.
فروشی
تلویزیون 50inch V10
made in japan با گارانتی. علت فروش: میخوام 60اینچ بگیرم.
قیمت 2500000تومان. ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوست عزیز
این برنامه Light Meter رو نتونستم پیدا کنم میشه لینکش رو لطف کنید
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوار بالای نرم افزار Lux رو نوشته که واحد روشنایی هست. همونجایی که قراره تلویزیون رو بزارید بصورت عمودی گوشی رو قرار بدید ببینید چند Lux نور محیطی دارید. اگه حدود 70 - 75 باشه برای پلاسما عالی هست.
+برای اینکه Light meter کار کنه، گوشیتون باید سخت افزار تشخیص نور داشته باشه ها.
مثلاً من گوشیم SONY Xperia P هست که بالای صفحه نمایش سنسور برای تشخیص نور داره. این سنسور همونیه که موقع مکالمه و نزدیک کردن موبایل به گوش، صفحه نمایش رو خاموش میکنه.
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)