تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 602 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان متخصص نظرتون در مورد هدفون های پایونیر چیه؟؟؟
    متخصص نیستم ولی چون اسم پایونیر اومد حیفم اومد جواب ندم
    به نظر من عالیه در مقابل قیمتشون. فکر کنم قبلا یک ریویو هم داده بودم در مورد مدل SE-M290

شاد باشید

2. 3 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستان توی رنج ۴۰۰/۳۰۰ تومن، این ایر چه مواردی پیشنهاد میکنید؟ برای استفاده عمومی و تقریبا همه ی سبک ها، راحتی و تفکیک صدا از پارامتر های دیگه برام مهمتره.
    ضمنا امپدانس بالای هدفون معنی بهتر بودن میده؟ چون یه ایرفونی مثل beyerdynamic 160 تقریبا دو برابر بقیه ایرفون ها امپدانس داره. آیا این ایر فون با موبایل های رنج متوسط خوب کار میکنه؟
    سنهایزر مومنتوم این ایر جایی پیدا میشه؟
    ممنون

Sent from Bacon
    در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
    اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.

سلام دوستان یه ایرفون باکیفیت از نظرصداوساخت به من معرفی کنید مبلغشم 350تا400 مشکلی ندارم اگر هم ولوم ومیکروفن داشته باشه بهتره بیشتر اهنگهای پاپ گوش میدم کیفیت صداوبیس نرم وپانچی برام مهم هست .با تشکر
    بیس هدفون های T-Jays پانچی است. بنابراین از سری T-Jays خرید کنید. (میکروفون ندارند). ریویو مدل One را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید. از سری T-Jays مدلهای Two، Three و Four هم موجود هستند.
    دوستان متخصص نظرتون در مورد هدفون های پایونیر چیه؟؟؟
    سری DJ هدفون های خوب و با کیفیتی داره و به معنای واقعی برای DJ ها ساخته شده. HDJ1000 رو قبلا" تست کردم هدفون خوبی بود.
    مدلهای SE-M290 که دوستمون اشاره کردند و SE-M390 از بهترین های رده قیمت خودشون هستند. در رده قیمت اینها تنها هدفون هایی که در ایران موجود هستند و ارزش خرید بالاتری دارند (البته نمیدونم هنوز هم موجود هستند یا نه) هدفون های Superlux هستند.
    تنها سری از پایونیر که خیلی موفق نیستند سری MJ است که هدفون های پرتابل پایونیر محسوب میشوند. این هدفون ها هم کیفیت خوبی دارند اما زیر سایه بزرگانی مثل Sony ZX310 و V-Jays قرار میگیرند که این مسئله باعث پایین آمدن ارزش خرید آنها میشود.
    به طور کلی پایونیر هدفون های با کیفیت با قیمت مناسب داره که باعث میشه به گزینه خوبی برای خرید تبدیل بشه.
    Last edited by metalhead_forever; 16-05-2015 at 23:46.

4. 8 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:
    امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
    اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.
    بودجه رو رو کمی افزایش دادم و ATH M40X رو خریدم.
    چند روز قبلش M50x رو تست کرده بودم و صدای شاهکاری داشت و به طور کلی استاندارد هام رو تغییر دادش.
    ظاهرا m50 و m40 فقط کمی در بیس تفاوت دارن.

دوستان یک سوال جانبی! من اگه یک کارت صدای 330 اهم بخرم و این هدفون که 35 اهم هست رو بهش وصل کنم مشکلی براش به وجود نمیاد؟

6. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بودجه رو رو کمی افزایش دادم و ATH M40X رو خریدم.
    چند روز قبلش M50x رو تست کرده بودم و صدای شاهکاری داشت و به طور کلی استاندارد هام رو تغییر دادش.
    ظاهرا m50 و m40 فقط کمی در بیس تفاوت دارن.

دوستان یک سوال جانبی! من اگه یک کارت صدای 330 اهم بخرم و این هدفون که 35 اهم هست رو بهش وصل کنم مشکلی براش به وجود نمیاد؟
    مبارک باشه. هدفون خیلی خوبی خریدید
    به امپدانسی که کارت های صدا اعلام میکنند توجه نکنید. هیچ مشکلی هم برای هدفون 35 اهمی پیش نمی آید.

8. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان تا 200-240 چه مدل هدفونی خوبه بگیرم ...
    برا استفاده موزیک پاپ و فیلم و گیم ...
    رو گوشی خوب سوار بشه ... صدای خوب و با کیفیتی بده ...

انتخاب های خودم:

نظر دوستان چیه ... تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان یه هندزفری تو گوشی دور و بر صد با مشخصات زیر میخواستم
    1.فقط برا موزیک میخوام
    2.کیفیتش خوب باشه و سیماش قطع نشه چون تا حالا دو تا هندزفری Philips she3590 با یه هندزفری فابریک جی پرو لایت خراب کردم هر سه تاشم اول یکی از گوشاش صداش ضعیف شد یواش یواش همون گوش قطع شد و بعدم جفت گوشا قطع شد فکر میکنم مشکل همشونم از سوکتش بود چون تپ جیبم میذارم بهش فشار میاد و اینجوری میشه پس لطفا سیماش نازک نباشه و زود خراب نشه
    4.بزرگ نباشه طوری ک توی گوش راحت جا بشه
    5.کیفیت صداشم خوب باشه
    کسی کمک نمیکنه؟؟؟[emoji17]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی کمک نمیکنه؟؟؟[emoji17]
    سلام دوست عزیز منم خودم دنبال همچین هدفونی بودم اول فیلیپس گرفتم e6000 که بزرگترین اشتباه رو کردم و اصلا اصلا ارش راضی نیستم و واقعا حیف پولی که براش دادم البته به جز کیفش من بعد خودم کریتیو 650 گرفتم و بسیار راضی هستم به قیمت 80 هزار! بیس عالی داره اگه برای اهنگ میخواین حتما این رو بهت پیشنهاد میکنم! برند عالی هستش حتی اسپیکر 5.1 سیستمم هم کریتیو هست! در کل به نظرم انتخاب خوبی هستش و به سختی گیر میاد!! امیدوارم تونسته باشم کمکت کتم

12. این کاربر از mohsen.haftom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان. کسی با ایرفون آل جیf420کار کرده ؟به ظاهرش میخوره خوش ساخت باشه .فیمتش هم مناسب هست میخواستم بپرسم کسی صداشو شنیده یا نه ممنون

داره خودمونی میشه lovea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    gonbad

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه گوشی الجی جی 3 دارم و با هندزفری خودش quadbeat 2 اهنگ گوش میکنم(پاپ) که زیاد باهاش حال نمیکنم و بلندی صدا زیادی نداره !
    فکر خرید یه هندزفری افتادم.که قبلا تعریف Xiaomi Piston 2 رو شنیده بودم مثل اینکه تقلبیش زیاد شده!
    نظرتون در مورد ورژن جدیدش چیه ؟Xiaomi New In-ear Mi Piston Headphones 3rd Generation
    ارزش داره هزینه کنم ؟ میخام از هندزفری خودم کیفیت و بلندی صداش خیلی بهتر باشه

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان تا 200-240 چه مدل هدفونی خوبه بگیرم ...
    برا استفاده موزیک پاپ و فیلم و گیم ...
    رو گوشی خوب سوار بشه ... صدای خوب و با کیفیتی بده ...

انتخاب های خودم:

نظر دوستان چیه ... تشکر
    دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •