متخصص نیستم ولی چون اسم پایونیر اومد حیفم اومد جواب ندم
به نظر من عالیه در مقابل قیمتشون. فکر کنم قبلا یک ریویو هم داده بودم در مورد مدل SE-M290
شاد باشید
متخصص نیستم ولی چون اسم پایونیر اومد حیفم اومد جواب ندم
به نظر من عالیه در مقابل قیمتشون. فکر کنم قبلا یک ریویو هم داده بودم در مورد مدل SE-M290
شاد باشید
در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.
بیس هدفون های T-Jays پانچی است. بنابراین از سری T-Jays خرید کنید. (میکروفون ندارند). ریویو مدل One را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید. از سری T-Jays مدلهای Two، Three و Four هم موجود هستند.
سری DJ هدفون های خوب و با کیفیتی داره و به معنای واقعی برای DJ ها ساخته شده. HDJ1000 رو قبلا" تست کردم هدفون خوبی بود.
مدلهای SE-M290 که دوستمون اشاره کردند و SE-M390 از بهترین های رده قیمت خودشون هستند. در رده قیمت اینها تنها هدفون هایی که در ایران موجود هستند و ارزش خرید بالاتری دارند (البته نمیدونم هنوز هم موجود هستند یا نه) هدفون های Superlux هستند.
تنها سری از پایونیر که خیلی موفق نیستند سری MJ است که هدفون های پرتابل پایونیر محسوب میشوند. این هدفون ها هم کیفیت خوبی دارند اما زیر سایه بزرگانی مثل Sony ZX310 و V-Jays قرار میگیرند که این مسئله باعث پایین آمدن ارزش خرید آنها میشود.
به طور کلی پایونیر هدفون های با کیفیت با قیمت مناسب داره که باعث میشه به گزینه خوبی برای خرید تبدیل بشه.
Last edited by metalhead_forever; 16-05-2015 at 23:46.
بودجه رو رو کمی افزایش دادم و ATH M40X رو خریدم.در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.
چند روز قبلش M50x رو تست کرده بودم و صدای شاهکاری داشت و به طور کلی استاندارد هام رو تغییر دادش.
ظاهرا m50 و m40 فقط کمی در بیس تفاوت دارن.
دوستان یک سوال جانبی! من اگه یک کارت صدای 330 اهم بخرم و این هدفون که 35 اهم هست رو بهش وصل کنم مشکلی براش به وجود نمیاد؟
مبارک باشه. هدفون خیلی خوبی خریدید
به امپدانسی که کارت های صدا اعلام میکنند توجه نکنید. هیچ مشکلی هم برای هدفون 35 اهمی پیش نمی آید.
دوستان تا 200-240 چه مدل هدفونی خوبه بگیرم ...
برا استفاده موزیک پاپ و فیلم و گیم ...
رو گوشی خوب سوار بشه ... صدای خوب و با کیفیتی بده ...
انتخاب های خودم:
نظر دوستان چیه ... تشکر
کسی کمک نمیکنه؟؟؟[emoji17]
سلام دوست عزیز منم خودم دنبال همچین هدفونی بودم اول فیلیپس گرفتم e6000 که بزرگترین اشتباه رو کردم و اصلا اصلا ارش راضی نیستم و واقعا حیف پولی که براش دادم البته به جز کیفشمن بعد خودم کریتیو 650 گرفتم و بسیار راضی هستم به قیمت 80 هزار! بیس عالی داره اگه برای اهنگ میخواین حتما این رو بهت پیشنهاد میکنم! برند عالی هستش حتی اسپیکر 5.1 سیستمم هم کریتیو هست! در کل به نظرم انتخاب خوبی هستش و به سختی گیر میاد!! امیدوارم تونسته باشم کمکت کتم
سلام دوستان. کسی با ایرفون آل جیf420کار کرده ؟به ظاهرش میخوره خوش ساخت باشه .فیمتش هم مناسب هست میخواستم بپرسم کسی صداشو شنیده یا نه ممنون
سلام
دوستان من یه گوشی الجی جی 3 دارم و با هندزفری خودش quadbeat 2 اهنگ گوش میکنم(پاپ) که زیاد باهاش حال نمیکنم و بلندی صدا زیادی نداره !
فکر خرید یه هندزفری افتادم.که قبلا تعریف Xiaomi Piston 2 رو شنیده بودم مثل اینکه تقلبیش زیاد شده!
نظرتون در مورد ورژن جدیدش چیه ؟Xiaomi New In-ear Mi Piston Headphones 3rd Generation
ارزش داره هزینه کنم ؟ میخام از هندزفری خودم کیفیت و بلندی صداش خیلی بهتر باشه
دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)