تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 686 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم چون ترابرد کردید به رایتل این مشکل رو دارید و باید رایتل حلش کنه.
    من سیم اعتباری رایتل دارم ترابرد کردم به ایرانسل و همراه اول و برگشتم رایتل و الان دیگه به 4g (رومینگ روی همراه اول) وصل نمیشه و گزینه تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی رو بهم نمیده و زده سیم کارت ترابرد شده!
    خط دیگه رایتلم که ترابرد نکردم بدون مشکلی به 4g و 3g (رومینگ همراه اول) وصل میشه..
    اگر شهر شما حتی یک دکل رایتل داشته باشد نمیشه به نت همراه اول وصل شد.
    مثلا تهران فقط نسل دوم وصل میشه اما یک شهر که رایتل هیچ پوششی نداره میشه به 3Gو 4Gهمراه اول وصل شد و از بسته های خط رایتل استفاده کرد جالبه بدونید در این حالت IPشما هم رایتل هستش و می تونین اینو توی سایت های بررسی IPچک کنید. دکل همراه اول فقط پل ارتباطی شماست تحت شبکه فیبر نوری داخلی که به شبکه مرکزی رایتل متصل بشید و اینترنت شما از خود رایتل تأمین بشه.

مثل شرکت های ADSL مانند پارس آنلاین،شاتل،اسیاتک،های وب که از سیم مسی و تجهیزات مخابرات جهت اتصال کاربران به شبکه مرکزی خودشون استفاده می کنند و پس از برقراری ارتباط پهنای باند اینترنت رو عرضه می کنند.
    Last edited by iran100; 07-09-2017 at 03:27.

2. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر دو حالت یعنی رومینگ روی همراه اول. جدیدا Rightel|RighTel میفته و همون رومینگ روی همراه اول هست.
    نه نیست، فقط به دکل همراه اول وصل می‌شود و از اونجا مستقیم به رایتل، حتی آی پی شما رایتله و مکالمات دکا هم قابل استفادست

4. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان هر دو حالت رومینگ همراه اول دکا میشه خرید ؟ و استفاده کرد ؟
    اگر علامت Rبالای آنتن نیاد میتونین استفاده کنید.
    الان من سیم یکم ایرانسلی و فورجی وصله. و سیم دو رایتل هست و به 2Gهمراه اول وصله و از بسته دکا براحتی استفاده می کنم

6. 2 کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگر علامت Rبالای آنتن نیاد میتونین استفاده کنید.
    الان من سیم یکم ایرانسلی و فورجی وصله. و سیم دو رایتل هست و به 2Gهمراه اول وصله و از بسته دکا براحتی استفاده می کنم
    بله درسته. الان یکماهی هست که دیگه علامت R نمیفته. درست بعد توافق رایتل با همراه اول.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگر شهر شما حتی یک دکل رایتل داشته باشد نمیشه به نت همراه اول وصل شد.
    مثلا تهران فقط نسل دوم وصل میشه اما یک شهر که رایتل هیچ پوششی نداره میشه به 3Gو 4Gهمراه اول وصل شد و از بسته های خط رایتل استفاده کرد جالبه بدونید در این حالت IPشما هم رایتل هستش و می تونین اینو توی سایت های بررسی IPچک کنید. دکل همراه اول فقط پل ارتباطی شماست تحت شبکه فیبر نوری داخلی که به شبکه مرکزی رایتل متصل بشید و اینترنت شما از خود رایتل تأمین بشه.

مثل شرکت های ADSL مانند پارس آنلاین،شاتل،اسیاتک،های وب که از سیم مسی و تجهیزات مخابرات جهت اتصال کاربران به شبکه مرکزی خودشون استفاده می کنند و پس از برقراری ارتباط پهنای باند اینترنت رو عرضه می کنند.
    ربطی نداره و باید دستی سرچ کرد و شبکه 4g یا 3g رایتل ( شبکه همراه اول) رو انتخاب کرد چون جاهایی که رایتل خودش پوشش داره خودکار به RighTel و یا IRN 20 وصل میشه که شبکه اصلی رایتل هست نه وصل شدن به دکل همراه اول.
    برای سیم کارت های ترابرد شده به رایتل این مشکل وصل نشدن به دکل همراه اول وجود داره و رایتل باید حلش کنه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مثال اینکه 15 ثانیه بوق مکالمه رو کنتور می اندازه ویرانسل . تست بفرمایید متوجه میشید
    متوجه نشدم
    منظور شما اینه که مثلا 30 ثانیه طول بکشخ طرف جواب تماس رو بده ( گوشی رو برداره) جز مکالمه حساب میشه؟ کسی هست تایید کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

متوجه نشدم
    منظور شما اینه که مثلا 30 ثانیه طول بکشخ طرف جواب تماس رو بده ( گوشی رو برداره) جز مکالمه حساب میشه؟ کسی هست تایید کنه؟
    با سیمکارت اعتباری 3 اپراتور آزمایش کنید و اعتبار قبل و بعد رو چک کنید
    با یک برنامه ضبط مکالمه زمان رو بدست بیارید یا هر جور دیگه مثلا کرنومتر
    اعتبار کم شده رو تقسیم برثانیه ها کنید

نتیجه من :
    رایتل و همراه آخر درست کنتور می اندازه از سر اتصال مکالمه و برداشته شدن گوشی شخص دیگه
    ایرانسل بوق ها رو هم محاسبه میکنه برای مکالمه و کنتور می اندازه به راحتی

11. 2 کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

البته همراه آخر پیامک های فرستاده شده خودش رو 50 درصد اوقات از اعتبار کم میکنه جور دیگه دزده کلا همراه آخر و ایرانسل نافشون رو با دزدی بریدن

13. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رایتل خوبه حتی 1 بار هم دزدی نکرده ازم ... هم اعتباری شو دارم هم دایمی

15. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ربطی نداره و باید دستی سرچ کرد و شبکه 4g یا 3g رایتل ( شبکه همراه اول) رو انتخاب کرد چون جاهایی که رایتل خودش پوشش داره خودکار به RighTel و یا IRN 20 وصل میشه که شبکه اصلی رایتل هست نه وصل شدن به دکل همراه اول.
    برای سیم کارت های ترابرد شده به رایتل این مشکل وصل نشدن به دکل همراه اول وجود داره و رایتل باید حلش کنه.
    ایرانسل الان غیر فعال شده ؟؟
    بعد من تست کردم گوشی سونی شبکه همراه اول|رایتل رو میاره و اون رایتل| رایتل رو نداره

هزینه این دوتا بکیه برای بسته اینترنت و دکا ؟؟؟؟؟؟

17. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •