دوستانی که 512 نامحدود دارن لطف بفرمایند چند تا تست از سرور خارج با speedtest.net بزارند.
دوستانی که 512 نامحدود دارن لطف بفرمایند چند تا تست از سرور خارج با speedtest.net بزارند.
1مگ نامحدود-مرکز مخابرات انقلاب-اهواز
ساعت1:17ظهر دوشنبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ محدود
![]()
این الان 2 مگه ؟ من میخواستم سرویس تمام شد برگردم به همون 2مگ که قبلا بودم . داداش شما هم زنگ بزن پشتیبانی این که خیلی افتضاح
پشتیبانی ؟ کدوم پشتیبانی ؟ منظورت همون ادمای بی سوادیه که از تو جنگل اومدن نشستن پشت سیستم ؟
یه وقت اینکارو نکنی 2 مگ مشکل داره کلا توی هیچ سرویس دهنده ای 2 مگ نگیر فقط 512 و حداکثر 1 مگ..
بهترین برنامه برای ویرایش ساده ی عکس و برش همون پینت هست که تغییر سایزو حجم و کارت کردن و ... خلاصه همه چی.ببخشید دیگه.ویندوزمو تازه عوض کردم و هنوز نرم افارهای برش عکسو نصب نکردم.شما دانلود منیجر رو ببینین فقط![]()
خوبه پسورد عوض کنی ولی عوضم نکنی ، کسی نمیتونه ازش استفاده کنه بخاطر مک ادرس مودم ، مک رو هم عوض کنی و استفاده هم کنی گیر میوفتی دهنتم صاف میکننچرا همه ی یوزر پسورد مودماتون Admin / admin هست آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوض کنید خب !!!!!!!!
میخوای من همه چیمو میدم شما بیا استفاده کن مشخصاتتم نده ، بده من بهت میگم کی هستی
والا با این نوناشون... مث بچه ی آدم بشینید یه جا اینقدر کرم ریزی نکنید تو سیستم این و اون نگردید![]()
رفتم از دست شما، یه پسوردی گذاشتم از پسورد فیسبوکم هم سخت تر![]()
سلام
دوستان از همه ی شما تشکر می کنم
خیلی خیلی ممنون
پینگ هم خوب شده
ولی زیاد بالا و پایین میشه
سلام آقا ما هم تبریک میگم ناظر شدن همشهریمون
دوستان میخوام نامحدود بگیرم 512 یا 1 مگ؟
خیلی ممنون
لطف کردی
ظاهرا 512 و 1 مگ سرعت واقعی میدن
دیگه با توجه به هزینه ای که می خواهید بکنید هست
ولی به مرکز مخابراتی هم توجه داشته باشید
و تحقیق بیشتر هم خیلی بهتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)