اوضاع منم از شما بدتره از صبح تا حالا قطع هست فقط 2 ساعت پیش 5 دقیقه وصل شد دوباره قطع شد الانم همین الان وصل شد خیلی خیلی داغونم هست احتمالا دوباره قطع بشه
زنگم زدم گفت سراسریه و معلوم نیست کی درست شه
اوضاع منم از شما بدتره از صبح تا حالا قطع هست فقط 2 ساعت پیش 5 دقیقه وصل شد دوباره قطع شد الانم همین الان وصل شد خیلی خیلی داغونم هست احتمالا دوباره قطع بشه
زنگم زدم گفت سراسریه و معلوم نیست کی درست شه
Last edited by saeid72; 15-02-2013 at 22:06.
سرعت و پهنای باند و یک سری سخت افزارها را در شبکه قرار دهیم تا به این هدف برسیم. کاری می کنیم تا سرعت دسترسی به سایتهای داخلی با اولویت خبرگزاری ها بالا رود تا مردم انگیزه ای برای دیدن سایتهای خبری که میزبانی آنها بیرون از کشور هست، نداشته باشند. وقتی مردم ببینند با سرعت کم سایت بیرون را نمی بینند ولی سایت داخلی را با سرعت بالا می بینند قطعا تشویق می شوند تا چنین سایتهایی را بازدید کنند. فقط بزرگترین تهدید عدم امنیت است که اول باید مشکل آن حل شود.
امیدواریم قبل از پایان سال این طرح عملیاتی شود و با ارتقا سرعت می توان گفت سرعت دسترسی به سایتهای داخلی در مقایسه با سایتهای خارجی ده برابر خواهد شد
این همون چیزی هست که تک کانکشن الی 16 کانکشن را در ایران رفته رفته از بین میبره و سرعت خارجی را عملا نابود ان وقت میان دوستان تو تاپیک تست سرعت تست داخلی می گذارند ما میگم نه این همون ربط به اینترنت داخلی (و ملی حالا هر چی هست برام مهم نیست ) داره میگیم نه لطفا خارجی بگذارند ان وقت دوزاری براشون می افته
دستشون هم درد نکنه با گل و شیرینی بریم پیشوازشان که این قدر رک و صاف و مستقیم داستان رو گفتند
از خوشحالی ترکیدیم
رفته رفته اینترنت خارجی رو می بندند و داخلی رو فقط نگه می دارند
ان وقت دوستان هی نیان ناله و شکایت و تعجب بکنند هان
همه چی رو گفت ان شخص باسواد و فنی
مردم حتما خواستند
از ماست که برماست
Last edited by italodance; 16-02-2013 at 09:42.
سلام
اینترنت من که 256 هستش از 5شنبه صبح قطعه.
یعنی چراغ act مودم روشن نمیشه...
تو مرکز مخابراتی ما یه نصاب هستش که وقتی خرابی هست باید زنگ بزنم به اون، قبلا می گفت مشکل سراسریه وخودش درست میشه ولی این بار گفت فقط واسه تو قطعه باید بیام خونتون درست کنم ! منم گفتم فعلا نه شاید خودم تونستم درست کنم !
آخه قبلا هم یه بار این جوری شد گفتم بیا درست کن، dns رو دستی کرد که خود مخابرات هم اعلام کرده بود 20 تومن ناقابل گرفت !! (20 تومن پارسال نه امسال !)
حالا هم فک کنم خودشون یه بلایی سرش آوردن که یکی یکی بره خونه اینو اون از هرکی 20 تومن کاسب شه !
به نظرتون سراسریه یا نه ؟ خودم می تونم درست کنم ؟
dns هایی که زدم ایناس:
217.218.127.104
217.218.155.155
217.218.127.127
قبلا رو آخری بود، بقیه رو هم زدم وصل نشد.
راه حلی هست که نگم طرف بیادو 20 تومن ضرر؟!
مرسی
اصلا به dns ربط نداره یارو شارلاتن
باید همینجوری وصل بشه
شما یک ip رو پینگ کن مثلا 8.8.8.8 اگر جواب داد ولی سایت باز نمیشه یعنی مشکلت از dns هست ولی اگر کار نکرد یعنی شما اصلا به اینترنت وصل نیستید! و مشکل جای دیگه است.
سلام
یه سوال
اینترنتی که مخابرات تو بعضی از شهر ها میده نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره اما در عوض سرعتش خیلی بالاتره. یکی از دوستام اینترنت 256 مخابرات داره برای هر گیگ استفاده یه مقداری (مثلا 5000 تومن) میده اما سرعتش که اول رو 200 بود الآن رو 120-130 هست.
منم میخوام همچین سرویسی داشته باشم. امکانش هست که این سرویس 512 نامحدود مخابرات که الآن دارم رو به سرویس حجمی با سرعت بالا تبدیل کنم؟
البته تو سایت شرکت مخابرات استان تهران یه قسمت تغییر نحوه پرداخت هزینه ADSL داره که میدونم سرویس رو از حالت نامحدود در میاره. حالا میخواستم بدونم سرعتش هم بالا میره یا فقط محدودیت حجم میگذاره
با تشکر از دوستان
نه عزیز اون نحوه پرداخت واسه تغییر به حجمی نیست چون مخابرات تهران اصلا حجمی نداره.اون باعث میشه هزینه اینترنتت دیگه روی قبض نیاد.
دوست عزیز اگر مخابرات به شما سرویس 100m هم بده و به ازای هر گیگ هم 5000 تومن ازت دریافت کنه به نظرت به صرفه اس ؟؟؟؟
سلام
خوب هر کسی یه استفاده ای از اینترنت داره. من به شخصه از دانلود سیر شدم و الآن یه سرویس پر سرعت میخوام. قبلا که صبانت داشتم ترافیکش ماهی 3 گیگ بود که کفایت می کرد.
100 مگ که هیچ من به یک مگ هم راضیم میشه ماهی 15 تومن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)