اگه منظورت مرحله ی دزدی از بانکه که باید از بانک با دوستات بیرون بری و در همین حال پلیس ها رو هم بزنی.
باید دنبال دوستات از تو کوچه پس کوچه ها برین.
موفق باشید.
اگه منظورت مرحله ی دزدی از بانکه که باید از بانک با دوستات بیرون بری و در همین حال پلیس ها رو هم بزنی.
باید دنبال دوستات از تو کوچه پس کوچه ها برین.
موفق باشید.
من الان 65% رو رفتم و به جای پلی بوی-dwayne رو کشتم نمیشه یه جوری خونه ی پلی بوی رو خرید؟ چون اون تو خونش نوت بوک داره منم حال و حوصله ندارم هی برم کافی نت
نه عزیز نمیشه بنگاه معاملاتی نداره تو این بازی!!!![]()
هیچ راهی نیست دوست من.از اون نوت بوک هم نمیتونی استفاده کنی حتی اگر پلی بوی رو هم بکشی.دکوریه.
موفق باشید.
نه آقا میشه استفاده کنی.هیچ راهی نیست دوست من.از اون نوت بوک هم نمیتونی استفاده کنی حتی اگر پلی بوی رو هم بکشی.دکوریه.
موفق باشید.
من خودم تو خونم استفاده میکنم.
برو جلوش e بزن میشه.
دقیقا کدومو میگی؟آقا یکی بیاد به خودم کمک کنه . مرحله دوم پتریک مارکری . وقتی میرم توی انبار کیفو ورمیدارم همه رو میشکم هی دشمن میاد تو . هی میکشم هی میان تو . آخر سر رفتم اونور دیدم یکیشون مرد ! باید چیکار کرد دقیقا ؟ هی میان تو هی میزنم هی میان تو !
بعد از اینکه کیفو ورداشتم باید چیکار کنم ؟
اگه اونو میگی که طبقه بالای ساختمونه باید بری و یه مرده رو تو اطاقش بکشی باید کیف رو برداری و از بالا پشت بوم با اسانسور بری پایین.
اگه اون یکی رو میگی که با دو نفر میری و از پله های فلزی باید بری بالا و کیف رو برداری؛ باید از داخل فرار کنی چون تا وقتی باشی هی میان.
از در برو بیرون دیگه کسی نمیاد. دوستات هم دنبالت میان.
سریع باید بزنی بیرون سوار ماشین جلوی در بشی و از دست پلیس فرار کنی. اگر رمز از بین بردن پلیس میخوای بگو برات بزارم.البته من خودم بدون رمز رفتم.
=))
شما حالتون خوبه ؟ فکر نکنم مرحله ای که من گفتمو راهنمایی کرده باشید . خودم ردش کردم . باید میرفتی در پشتی سوار قایق میشدی .
------
الان اون بانک رو زدم . پلیساش خیلی سمج بودن ! آدمو تو تونلم ول نمیکردند .
راستی اون کی بود توی بانک مرد ؟ دویک یا ... ؟ نتونستم بشناسمش
پول ملت رو کشیدین بالا تازه میخواین ولتون هم بکنن ؟!!
ولی خداییش اون مرحله خیلی باهال بود ...
حالا فهمیدم کدوم مرحله را میگید. حالا فرقی نکرد بجای ماشین قایق بود.
آره دیگه . کاش میشد چندین بار دیگم خودت با بعضی از دوستات رو دعوت کنی به این کار .
مثلا با دایوان و رومان بری بانک زنی) چه شود . البته که فکر نکنم رومن تا به حال اسلحه دستش گرفته باشه ! خیلی ترسو هستش
ولی با دایوان حال میده :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)