تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 568 از 639 اولاول ... 68468518558564565566567568569570571572578618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,671 به 5,680 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود
    بانک ایران زمین من دیروز بودم
    زیر 100 میلیون با کف 10 میلیون یک ساله 22 درصد و بالای 100 میلیون 24 درصد و بالای 200 میلیون 25 درصد میده
    Last edited by alijigari; 30-08-2017 at 08:44.

2. 2 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

اگر میخواید حساب کنین که سودی که میگیرین دقیقاً چند درصد هست , فرمولش اینه:
    سود ماهیانه ضربدر 12 ضربدر 100 تقسیم بر مبلغ سپرده = درصدِ سودِ سالیانه
    مثال
    ماهیانه 500.000 تومن سود میگیرید و مبلغ سپرده هم 30 میلیونه
    500.000x12x100÷30.000.000=20
    یعنی سود سالیانه ی 20% پرداخت میشه به سپرده ی شما

4. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من امروز رفتم بانک شهر حساب آرمانم رو ببندم متصدی باجه گفت اون کاهش سود ربطی نداره به صندوق ها و منم بهش گفتم که داره ولی جواب درستی بعدش نداد. همش میگفت فعلا که 22 درصد داره میده. بعد من گفتم این که الانِ و تغییر میکنه و گفت خیلی کم بشه میشه 20 درصد. گفتم گارانتی میکنین؟ گفت نه!

یه خانومی هم اونجا بود از بانک آینده میومد، درست نفهمیدم چی میگفت ولی میگفت حساب بلند مدت بانک آینده یه داستانی مثکه داره که من حتی رفتم تو همون بانک و چیزی دستگیرم نشد.

حالا فرصتی نمونده، به نظر شما چیکار کنم؟ یکی میگفت تو همون بانک شهر حساب 22 درصد باز کن، بلند مدت، ولی من تو سایتش درصد سودی برای بلند مدت پیدا نکردم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من امروز رفتم بانک شهر حساب آرمانم رو ببندم متصدی باجه گفت اون کاهش سود ربطی نداره به صندوق ها و منم بهش گفتم که داره ولی جواب درستی بعدش نداد. همش میگفت فعلا که 22 درصد داره میده. بعد من گفتم این که الانِ و تغییر میکنه و گفت خیلی کم بشه میشه 20 درصد. گفتم گارانتی میکنین؟ گفت نه!

یه خانومی هم اونجا بود از بانک آینده میومد، درست نفهمیدم چی میگفت ولی میگفت حساب بلند مدت بانک آینده یه داستانی مثکه داره که من حتی رفتم تو همون بانک و چیزی دستگیرم نشد.

حالا فرصتی نمونده، به نظر شما چیکار کنم؟ یکی میگفت تو همون بانک شهر حساب 22 درصد باز کن، بلند مدت، ولی من تو سایتش درصد سودی برای بلند مدت پیدا نکردم.
    تو سایت بانک این سود ها رو که نمیزنن حضوری باید بری شعبه بپرسی، بانک شهر حساب 22 درصد یک ساله با کف 10 میلیون داره که بعد از یک ماه بدون جریمه میشه حساب رو بست. بانک آینده هم حساب 23 درصد یک ساله داره که برداشت ها رو 21 درصد حساب می کنه. بانک گردشگری هم حساب 23 درصد یکساله داره با کف 50 میلیون که بعد از یک ماه میشه حساب رو بدون جریمه بست.

7. 2 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو سایت بانک این سود ها رو که نمیزنن حضوری باید بری شعبه بپرسی، بانک شهر حساب 22 درصد یک ساله با کف 10 میلیون داره که بعد از یک ماه بدون جریمه میشه حساب رو بست. بانک آینده هم حساب 23 درصد یک ساله داره که برداشت ها رو 21 درصد حساب می کنه. بانک گردشگری هم حساب 23 درصد یکساله داره با کف 50 میلیون که بعد از یک ماه میشه حساب رو بدون جریمه بست.
    خوب مگه کار غیر قانونی دارن میکنن؟ بعد این حسابا رو فقط فردا میشه باز کرد؟!

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب مگه کار غیر قانونی دارن میکنن؟ بعد این حسابا رو فقط فردا میشه باز کرد؟!
    برای اینکه بانک مرکزی بهشون گیر نده، فقط تا ساعت کاری 9 شهریور میشه این کار را کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

این حساب های 22 درصد رو چکار میکنه....
    این حساب که بر روی کارتهای شتاب بود، به 10 درصد تبدیل میشن و اگر مایل باشی میتونی حساب دیگه باز کنی که کارت عابر نداره و آنلاین نیست. تنها میتونی از داخل شعبه انتقال یا برداشت انجام بدی و گفتن که 23 درصدیه.
    از 8 شهریو به بعد ظاهرا دیگه نمیتونن کارتهای عابر رو بیشتر از 10 درصد سود بدن.

ظاهرا همه بانکها همین کار رو میکنن. حالا یه چند درصدی بیشتر یا کمتره و خیلی فاصله نداره. به غیر از بعضی بانکها که نیازی به این سپرده گذاری ها ندارن مثل ملی. پولشون از حساب دولت و فروش نفت تامین میشه. نیازی به این معامله ها با مردم ندارن.

11. 3 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با کاهش نرخ سود برای بانک و موسسات به 15% (حساب یکساله) و 10% (روز شمار)، آیا نرخ سود حسابهایی مثل "اتو خدمت" که سایپا راه انداخت و الان 23% روز شمار سود می ده هم کاهش پیدا می کنه؟ به احتمال زیاد باید یا جمعش کنه یا بکنش همون 10%. وگرنه ملت میرن سایپا یا امثال این شرکتها که این حسابها رو بوجود آوردن حسابی باز می کنن که بالاتر از نرخ روز شمار بانکها و موسسات بهشون بده. اگر کسی خبر داشت بگه بدونیم.

ممنون

13. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با کاهش نرخ سود برای بانک و موسسات به 15% (حساب یکساله) و 10% (روز شمار)، آیا نرخ سود حسابهایی مثل "اتو خدمت" که سایپا راه انداخت و الان 23% روز شمار سود می ده هم کاهش پیدا می کنه؟ به احتمال زیاد باید یا جمعش کنه یا بکنش همون 10%. وگرنه ملت میرن سایپا یا امثال این شرکتها که این حسابها رو بوجود آوردن حسابی باز می کنن که بالاتر از نرخ روز شمار بانکها و موسسات بهشون بده. اگر کسی خبر داشت بگه بدونیم.

ممنون
    به همه بخشنامه دادن برای کاهش سود از جمله خودرو سازها !! همه کم میشه.

15. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اون وام 4 درصدی بانک مهر اقتصاد یا طرح ثمین 3 دوباره به اجرا در نخواهد آمد ؟ از بعضی شعبه ها پرسیدم گفتند مهر شاید بیاد، بعضی هام میگفتند نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •