دوست عزيز توي همين تاپيك بگردي لينك دانلود امولاتور رو پيدا ميكني كه البت ورژن هاي جديدترش هم اومده
بايد بگم كه اين بازي خيلي طولانيه و كلي راز و رمز داره
و البته هيچ شهري هم در كار نيست
دوست عزيز توي همين تاپيك بگردي لينك دانلود امولاتور رو پيدا ميكني كه البت ورژن هاي جديدترش هم اومده
بايد بگم كه اين بازي خيلي طولانيه و كلي راز و رمز داره
و البته هيچ شهري هم در كار نيست
شهر کدومه باباراستی من قبلا حدود 2.5 سال بازی کردم کل مدت بازی چقدره و اینجور که معلومه اصلا شهری درکار نیست درسته!
ممنون.....
اصلا کی شهر شهرو راه انداخت ...........
من که خودم نتونستم برم توی p30 هم چند نفر خالی بستن
من هم با نظرت موافقم.راستي ميدونيد چطوري ميشه تو 2 روز ابزار ها رو 400 درصد كرد؟
پس لطفا اينو ترجمه كنيد و براي بقيه بزاريد ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 400% tools in 2 days
On the first day BEFORE you go outside and meet the mayor, get out your tools from the toolbox. Now use them repeatedly and gain points towards it going up. You will not pass out because you have to see the event where Thomas comes and shows you the town. Then the first thing you need to do is go to the hot springs or else you'll pass out from the work. Afterwards fill your watering can. On the second day use your watering can over and over until 400 % then go outside because you have to meet WON! Then go back to the springs and rest. Because the game doesn't let you pass those two events, you can finish all of your tools in the first 2 days!
Last edited by habib 1; 06-07-2010 at 17:21.
اگه کسی رفته شهر یه عکس بگیره و لینکشو بزاره اینجا تا ما هم ببینیم
به فرض که 400 درصد شد،چطوری میشه توی همون روزهای اول به ازای هر ارتقاع ابزا،5 هزار تا پول داد در صورتیکه حتی پول خرید دانه هم نداره؟؟
شهری وجود ندارداگه کسی رفته شهر یه عکس بگیره و لینکشو بزاره اینجا تا ما هم ببینیم
سلام
آقا من این بازیو بعد از 4 سال گرفتم بشینم بازی کنمبازیش نسخه ی پلی یکه با برنامه ی psx هم اجرا میکنم.کسی ترینری چیزی نداره من باهاش بازی کنم؟
![]()
من دنبال بازى harvest moon a wonderful life هستم.مى خواستم اونو از طريق اينترنت تهيه كنم اما چيزى پيدا نكردم.
بهم بگين كه از كجا مى تونم پيداش كنم؟
اون بازی برای play station 2 هست نه Play station 1 و به هیچ وجه نمیتونی با کامپیوتر به صورت شبیه سازی بازی کنی(این تجربه ی شخصی و تجربه ی خیلی از خارجی ها بود که 100 برابر من دستگاشون خفنه)
شهری در کار نیست هممون رفتیم سر کار
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)