سلام.
آقا یه سوال!
تو خدمت میشه انتقالی گرفت؟حالا با هرچیزی که امکانش باشه(پارتی و...)
مثلاً بیوفتی راهنمایی رانندگی تبریز.بخوای انتقال بشی یکی از شهرستانها!
سلام.
آقا یه سوال!
تو خدمت میشه انتقالی گرفت؟حالا با هرچیزی که امکانش باشه(پارتی و...)
مثلاً بیوفتی راهنمایی رانندگی تبریز.بخوای انتقال بشی یکی از شهرستانها!
دوست عزیز انتقالی در این حد که بخواد رسته خدمتیت عوض بشه مثلا از راهنمایی رانندگی بری پلیس پیشگیری تقریبا امکانش صفره مگر داشتن پارتی بسیار گردن کلفت
اما اگر بخوای از راهنمایی و رانندگی تبریز بری به راهنمایی و رانندگی شیراز خیلی کار سختی نیست ولی باید یه مدتی تو یگانت بمونی بعدا انتقالی بگیری اما این مورد هم اگر پارتی داشته باشی خیلی زودتر انجام میشه
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
بله دوست عزیز معمولا همینجوری هست ماکه رفتیم اموزشی بهمون گفتند برید شنبه بیاید شنبه رفتیم گفتند برید شنبه هفته دیگه بیایدولی بعدش دهنمون رو سرویس کردند
اما خوب یکسال از اون موقع داره میگذره و همش شده خاطره
![]()
انتقالی گرفتن کار سختی نیست......نیازی هم به پارتی و... نداره هرچند که پارتی میتونه کار رو براتون سریعتر پیش ببره ولی نبودنش هم غیرممکن نیست
شما کافیه که یه نفر رو تو شهر خودت پیدا کنی که اولا حاضر به جابجایی باشما باشه و در ضمن پایه خدمتیش با شما یکسان باشه بعد هردوتاتون درخواست مینوسید یکی شما یکی هم اون عوضتون و انتقال انجام خواهد شد!!
سلام دوستان این قوانین جدید سربازی از کی اجرا میشه؟
من 5 ام اذر امسال میتونم درخواست معافیت کفالت بدم! ولی مثه اینکه قوانین عوض شده!
رفتم پلیس + 10 گفت ما چیزی نمیدونیم!!!
طی نامه ای اعلام کردن یه سری قوانین عوض شده. یعنی میشه گفت بدتر شده
اول از همه معافیت تحصیلی واسه دوره ی کاردانی از 3 سال به 2/5 سال
دوره کارشناسی از 8 سال به 6 سال.
معافیت کفالت هم پدر بالای 60 سال برداشته شده وقانون جدید تک پسر با پدر با بیماری خاص و نیاز به مراقبت و همچین چیزی
واسه فراری ها هم گفتن غایبهای 3 ماه سنوات همون 3 ماه. ولی غایب های بیش از 3 ماه تا 6 ماه ؛ 6 ماه اضافه خدمت. از 6 ماه تا بیشتر، جزای نقدی ودادگاهی و از 6 ماه اضافه خدمت تا تبعید و ...
بهر حال سعی کنین در دوران خدمت هرگز فراری نشید که بد می بینید!
من خودم سعی کردم تا جایی که میشد آمار بچه ها رو نگه دارم ولی خوب اگه زیادی بشه دیگه نمیشه کاریش کرد!
یه راه بهتر جلو پات میذارم.بگو خانواده ات یک استشهاد محلی درست کنند و به امضای همسایه ها برسه و مسجد و پاسگاه پاس مهر بزنن.اگر شورا و اما جمعه هم مهر بزنن که صد برابر بهتر.بعد همراه درخواستت بده که تو کمیسیون بررسی بشه.دلیل استشهاد محلی باید بگی مثلا پدرم یا ماردم نیاز به مراقبت داره و از این مسخره بازیها که بدونن دلیلت چی بوده.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
Hitboy عزیز میدونم که شما توی نوشهر بودید.ولی من توی 4 تا پادگان بودم(سیرجان-تهران-حسن رود-تیپ بندر).تو این 4 تا بهترین یگان همین عقیدتی بود و به قولی گل سرسبد بود.شاید از 100 تا پادگان 1 دونش اینجور باشه که شما گفتی.
![]()
آهان.ای ول.امضاء و مهر همه ی اینارو که گفتی دو سوته میتونم بگیرمحتی مال نماینده شهر رو
البته واقعاً هم پدرم از کار افتاده هست ها!
حالا بریم ببینیم چی میشه دیگه!
27 روز دیگه.....
سلام مرخصی کسایی که امریه می شن چجوریه . یعنی اگر تو اموزشی مرخصی نگرفته باشند اون اضافه مرخصی ها به دورانی که امریه اند منتقل میشه ؟ یا نه ؟
از این بگذریم کلا من 01 بودم جمعه ها مرخصی می دادند علاوه بر اون من 2 روز برای کنکور مرخصی گرفتم ایا اینها بعد این که امدم امریه بنیاد مسکن شدم مرخصی حساب میشه یا نه؟
مرسی
دوست عزیز مرخصی اموزشی ربطی به یگان خدمتی نداره
یعنی از وقتی تو یگان میری ماهی 2.5 روز مرخصی می تونی بگیری ؟ وقبلش تو اموزشی هر چی رفتی نوش جونت؟!
بازم ممنون
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)