من دیشب 2 گیم جلوش بودم تنها نکته بدش به نظر من اینه که 1ردیف لول میزنه نسف هلسش میره دیشب تو هر 2 گیم نذاشتم نفس بکشه![]()
من دیشب 2 گیم جلوش بودم تنها نکته بدش به نظر من اینه که 1ردیف لول میزنه نسف هلسش میره دیشب تو هر 2 گیم نذاشتم نفس بکشه![]()
نه نخر چون ممکنه باز این مشکلو داشته باشی از سایت خوده بازی بگیری معتبرتره
اقا دمتون گرم من تقریبا 1 هفته نیومدم .... خلاصه الان 2 هفته هست دارم از page 505 تا page 568(همین page) تند تند میخونماگه همینتوری پیش بریم تا چند روز دیگه از wow page هم جلو میزنیم
![]()
ای وای من ، حالا یکی به ندای ما لبیک گفت اونم که تو سرور ew هستش
داداش من تو سرورای Usa و EUNE هردو بازی میکنم با اکانت NeverEverDown
متاسفانه سرور Ew رو اپدیت ندارم
ولی دمت گرم
اها راستی نت من روز به روز بدتر میشهالانم که همینجام به زور اومدم ,1 page می خوام عوض کنم باید 4 ساعت صبر کنم,دیگه حتی به زور به log in lol میشم چه برسه به اینکه بخوام بازی کنم
![]()
داداش مگه سرور آپدیتیه ؟ شما کلاینتت آپدیت میشه.متاسفانه سرور Ew رو اپدیت ندارم
هر دفعه سرور عوض کنی فقط چند کیلوبایت یا مگابایت فایل دانلود میکنه.
حالا خیلی سخت نگیر ما وارد نیستم عادت داریم بین دوستان میگیم فلان سرور آپدیت داری
اره درسته تغییر دادم به ew اپدیت نمیخواست،ممنون از راهنمایی
ولی خب تو ew لول 2 هستم
Last edited by nevereverdown; 14-06-2013 at 19:17.
منظورش آپدیت کلاینت سرور فلان بود,u به دل نگیر عزیزمحذف کلاینت به قرینه معنوی بود
![]()
بستگی داره چه فایلی مشکل داشته باشه
البته زیاد این repair تاثیر نداره، ظاهرن، من که تابحال ندیدم کسی از repair تو مشکلات بازی نتیجه گرفته باشه!! همیشه رفتن از دوستاشون کپیشو گرفتن
آره میتونید از همون گیمرشاپ بخرید منتها ظاهرن سر گردنس که 12هزارتومان از مردم میگیرن.
من باشم یه کامنت هم واسشون میزارم که "سگ خورد شما نیازمندی بیا این 12 هزار تومنو بگیر بازی رو بده"
.
امروز از صبح داشتم زور میزدم لاگین کنم اصن از صب از خونه بیرون نرفتم تا شب فک نکنم لاگین بشه حالا سعی میکنم ببینم وارد میشه ولی بیرون نمیرم تا شب.
بخاطر لول نمیرم ها![]()
اقایون واسه من مینویسه logging in ولی دیگه وارد account ام نمیشه,3 ساعتم منتظر موندم ولی نشدخدایا آخه چرا اون بالایی ها اینجوری میکنن
همینجا گیر میکنه(screenshot)
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)