همه ی افراد تازه وارد باید این مرحله رو بگزرونند که زیاد طول نمیکشه.
همه ی افراد تازه وارد باید این مرحله رو بگزرونند که زیاد طول نمیکشه.
دوستان اگه دیگه چیز دیگه ای به نظرتون میاد بگید تا دربارش توضییح بدم اگه نه پس بمونه تا فردا.
patchi که konami قراره بده رو ما هم می تونیم استفاده کنیم، تنها مشکل نسخه ی crack شده اینه که نمی شه online بازی کرد باهاش
شبكه ميشه يا نه؟![]()
پس چون بهادر میگه بعضی تیم ها لیسانس نشدن و نقل و انتقالات کاملا به روز نیست صلاح نیست از سایت بخریمش ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
بهادر جان دستت درد نکنه بابت اطلاعات ولی عکسهای که میزاری بنویس کیفیت گرافیک رو کم گذاشتی اینجوری بعضی دوستان تازه وارد فکر میکنن واقعا گرافیک بازی همینجوریه
درمورد شبکه شدنش خبر ندارم.
و اما درمورد گرافیک من چند بار توضییح دادم و بازم عذر میخوام.
==============================
ولی خودمونیم بازی کردن بابرزیل و میلان و بارسلونا خیلی حال میده و همچنین رئال.
Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 00:24.
راستش در مورد تغییراتی که کد نهایی با کدهای قبلی داشته من هر چی به ذهنم رسید پرسیدم و هیچ مورد خاصی ندیدم که نشان از کدهای قبلی باشه بعنوان نمونه یکی از مهمترین تغییرات همون چند تیم جدیدی بود که توی نسخه نهای لیسانس شده بودن .
در مورد چلسی سعی میکنم سیستم بازیشونو تو تاپیک بذارم من زیاد به روش آنچلوتی توی چلسی آشنا نیستم باید تحلیل بازیهای این فصلشونو رو از سایتهای خارجی بگیرم متاسفانه توی سایتهای ایرانی هیچ اطلاعات خاصی درباره آنالیز بازی تیمها ( حتی تیمهای معروف ) پیدا نمیشه .
ممنونم دوست عزیز . نه بابا دمو رو دوباره نصب نکن حقیقتا راضی نیستم که بخوای بخاطر من اذیت بشی ایشالا فردا خودم بازیو میگیرم .
درهر صورت باسه من مشکلی نیست.
امیدوارم شما هم بتونین فردا بازی کنید تا بتونیم همه با هم لذت بازی کردن رو ببریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)