بله. سری PCS از این برند معمولا غیر ریفرنس هستند.
بله. سری PCS از این برند معمولا غیر ریفرنس هستند.
من گفته بودم غیر رفرنسه شما میگی مدل های رفرنس واسه اور مناسب نیستن، انگار که کارت رفرنسه
خب ارزش خرید این کارت غیر رفرنس دسته دوم 900 تومنه؟ بهم قیمت 1 میلیون دادن، نگیرم؟
بله ، درست میگین. من پست شما رو درست نخوندم و فکر میکردم منظورتون ریفرنس هست.
قیمت مدلهای غیر ریفرنس بسته به مدلشون متفاوت هست. قیمت نوش حدودا از 1.300 شروع میشه و قیمتی که برای کارکرده دارین مناسبه.
سلام.من یه کارت گرافیک دارم که یکی می خوادش .دسته دومه ولی سالمه می خواستم بدونم چند بدم بهش .مدلش اینه :gigabyte 5770 1gig ddr5 128bit
ممنونم
برای قطعات کارکرده قیمت دقیقی نمیشه و بسته به تمیزی و سالم بودن قیمتهای متفاوتی داره.
به نظر من حدودا 300 ارزش داره.
نه علی جان
260 آخرشه!
ممنونم .کاملا سالم و تمیز هستش و فقط 6 ماه استفاده کردم ازش و گارانتیش تازه تموم شده .خونه تو کارتنش گذاشته بودم
دوست من نوــه این کارت 280 تا 300 ــه حالا چه کار کرده چه نکرده دیگه فسیل شده !(البته خیلیا طرفدارشنا،خیلی ام کارت مناسبیه نسبت به قیمتش!)ولی در هر حال ساساتش کشیده شده!
تمیز تمیزم که باشه 260 آخرشه بالاتر برنمیدارن ازت!
کدوم برند گرافیک بهتره یا اصلا فرقی خم میکنه از لحاظ قدرت چون توی بنچمارک ها من در حد 1 فریم اختلاف xfx با giga مثلا بوده -با بودجه 150 تا نهایت 220 چه گرافیکی با این اوضاع خوبه ؟جیفورسه یا amd ؟مدل های جدید با تنکلوژی سرعت کمتر یا قدیم با تکنولوژی قدیمی با سرعت بیشتر ؟مثلا hd 6570 1g ddr3 یا gt440.
در ضمن خبری از hd7730 1g ddr5 با قیمت 60 دلار توی ایران نیست؟
لطفا تاپیک جدا بزنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)