باز میگه از شاتل بهتره ؟؟؟ بابا آقا جون شما مشکل داری به شاتل چه ربطی داره ؟؟؟
4 نفر مشکل دارن هی به شاتل فحش میدن ... ناراحتی عوض کن برو یه شرکت دیگه ... چرا تو سر مال میزنی ؟؟؟ این همه آدم دارن میگن شاتل عالیه ... آرت شاتل رو هیچ شرکتی نداره ...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باز میگه از شاتل بهتره ؟؟؟ بابا آقا جون شما مشکل داری به شاتل چه ربطی داره ؟؟؟
4 نفر مشکل دارن هی به شاتل فحش میدن ... ناراحتی عوض کن برو یه شرکت دیگه ... چرا تو سر مال میزنی ؟؟؟ این همه آدم دارن میگن شاتل عالیه ... آرت شاتل رو هیچ شرکتی نداره ...
مثل پست قبلیت کاملا تایید میشه!![]()
به خدا من یکی دیگه خسته شدم هرکی میاد هی میگه شاتل بده ... یه بابایی pc ویروس داشت میگفت شاتل بده ...
آقا هرکی با شاتل مشکل داره عوض کنه بره یه جا دیگه ... من آرت 2 دارم 3 ماهه قطعی نداشتم و ثابت سر 28 سرعتم هست ...
شاکی می کنند آدم رو ...
اگه منطقمون شرکت دیگه رو ساپورت میکردم میرفتم
مشکل من سرعتمه فکر نمیکنم از من باشه چون اصلا ربطی به من نداره
وقتی خطوطشون مسخرس چی دیگه؟
پس بگو عزیز adsl نداشتی تا حالا که به سرعت 28 قانعی!
شما بفرما یه صبا بگیر بعد میبینی که سرویس خانگی 128 ش سرعت دانلودش 80-90 هستش
بابا اهریمن جون شاکی می کنند آدم رو ... بابا کجای ایران شرکت به این توپی دیدین ؟؟؟ 4 تا ایمیل زدیم خواهش کردیم یه عیدی بدن 17 روز رو رایگان کردند ... بابا دیگه روی من یکی که کم شد ...
اصلاً بحثی نیست که شاتل الان بهترین برند adsl تو کل ایرانه ... مگه شما رو زور کردن بیایید شاتل ؟؟ این همه برند دیگه ...
قربون آدم چیز فهم ... برو همون صبا داداش ... کی گفته شاتل بمونی ؟؟
آره صبای خاک بر سر شبا 1 ساعت 1ساعت قطع میکنه ... کمتر از 3 ماه شارژ نمیکنه ... پشتیبانی افتضاح ... برو همون صبا داداش .... برو حال کن باهاش ...
کی چنین حرفی زده شما امار رو خوندی
الاترین سرعت رو تو ایران صبا داره
بیشتری مشترک رو هم صبا داره
پس بیخودی اطلاعات غلط نده
من از صبا هم به خاطر پشتی بانیش خوشم نیومد
شاتل پشتیبانیش عالیه اما سرعتش افتضاحه
هه
این شاتله که یه ساعت یه ساعت قطع میکنه
الان تو همین تاپیک فقط 8 نفر مشکل قطع و وصل شدن رو دارن
خونمون رو هم عوض کردیم فعلا صبا پرت گذاری نداره
پس نیا اینجا الکی تو سر شاتل بزن ... صبر کن صبا جونت بیاد اونجا بعد جمع کن برو صبا ...
صبا اونجا نیست هم تقصیر شاتله بیچاره است ... کل ایران میگن شاتل شما میگی شاتل بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)