ميشه يكم دقيق تر توضيح بديه همونجا كجاس؟ كجا بايد آدرش فولدرو بدم؟
ممنون![]()
ميشه يكم دقيق تر توضيح بديه همونجا كجاس؟ كجا بايد آدرش فولدرو بدم؟
ممنون![]()
این قسمتی که تو این عکس با رنگ قرمز مشخص شده ! باید روش بزنی و بعدش Choose Folder رو انتخاب کنی تا آدرس فولدر عکسها رو بهش بدی !
![]()
آقایون جدیدا کسی شارژر برا دستگاهش نگرفته؟ اون فروشگاهی که 16.000 میده کسی ازش شارژر خرید کرده؟
دوستان اون فولدري كه توphotosجديد ايجاد ميشه رو نميشه اسمشو عوض كرد؟
ممنون![]()
من! البته اصلیشو از store.apple.com/de!! باتوجه به اینکه اصلش 30 دلار/30 یورو هست اونی که 16 تومنه بعیده ربطی به اصلش داشته باشه. اما یه مساله هست، تو پکیج اصلی یه کابل USB هم هست که اون خودش 20 دلار/20 یوروه، مگر اینکه هر کدومشو جدا بفروشن.
درهر صورت فکر کنم اگه دسترسی به خارج از کشور ندارید، بهترین راه استفاده از شارژر های USB اصلی سونی اریکسون و سامسونگ و بقیه ی عزیزانه، که مطمئن باشید به دستگاتون صدمه نمی زنن. راحتم تو ایران پیدا می شن. البته درصورتی که آمپراژ و ولتاژشون با آیپاد همخونی داشته باشه.
ویرایش: قبلش تست کنید، جون آیپاد هزشارژری رو قبول نمی کنه. ممکنه بگه شارژ کردن با این وسیله پشتیبانی نمی گردد.
Last edited by {sahand}; 22-08-2011 at 19:23.
ممکنه چند تا از شارژرهای متفرقه که می دونید با iPod همخوانی دارن معرفی کنید یا اگر لینکی برای خرید هست برام بفرستید؟
دوست عزیز من با شارژر hdc هم شارژ کردم مشکلی نداشت زیاد فرقی نداره یه شارژر معمولی در حد خوب بگیر
اگه جیل کنم نرم افزاری قبلیم که خریدم نصب میشن یا نه؟
آره !
خیلی ها هستن که جیلبریک میکنن اما برنامه و بازی کرک شده نمیزیرن و فقط برای امکاناتی که جیل اضافه میکنه بریکش میکنن![]()
سلام دوستان.
من ipod touch 4g 8 gig دارم.ایا صلاحه بفروشم و پول بزارم روشن یه iphone 3gs بخرم؟ ایپاد چی داره که ایفون 3gs نداره؟ایا فقط ایپاد cpu قوی تری داره یا چیز های دیگه ش هم قوی تره؟لطفا جواب بدینتو دوراهی موندم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)